Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
minew, myslim, ze ani pajinka nema ziadne extra piznaky, ani titu nemala. asi je este skoro na ne ![]()
Dobré ránko holky
čekám na testíky
Natul
wow
Jinak mě se čípek trošku schoval, ale je ráno. Jinak řekla bych je stále tvrdý jako pořád a stále creamy jako svina
A opět nějaké menší mrcho bolesti ![]()
soldi píše:
minew, to sa vazne neda usudit len podla grafu. keby som mala aspon nejake priznaky, tak beriem. ale nic necitim. jedine, ze by bol priznak predcasne budenie sa nad ranoma ten Tvoj testik?
tak pokud by to měl být příznak,tak to asi příznak byl asi tak 8 dní po ovulce sem hooodně špatně spala,pořád se budím,brzo ráno se proberu a už nespím..nejde to..dnes sem se vbudila už ve 3hod a pak v 5h a už sem nezabrala..
ty injekce byli asi progesteronové,říkal mi že je to na udržení,ale víc si nepamatuju,je to víc než 10let..ted mi mudr říkal,že beru 2×2 utrogestan a že je to lepší než píchat,tak doufám že má pravdu!!! ![]()
soldi píše:
minew, mne ten dnesny pride o dost silnejsi nez ten pred dvoma dnami
a ovu testik neskusis dnes?paji, aha, vidis, a ja som vcera vypila trosku vodkyasi tak pol stamprlika
takze nie som tehu,lebo keby som bola, tak by ma nic take nenapadlo
no já bych na té oslavě toho vypila sasi víc,prosto sem raději testla..ovšem sem test namočila avěděla sem že tam nic nebude,mezitím sem potvrdila ÚČAST A PAK SE OBJEVL DUCH
..tak sem řekla že mám zánět ledvin a beru antibiotika,že nemužu pít..
to ti určitě nijak neublížilo,byla to jen troška.. ![]()
soldi malej štamprdlík nevadí…já byla napitá jak pes ale po týdnu sem nemohla pití ani vidět, jak sem milovala martini, nemohla sem ho citit a bylo to ![]()
ahoj nicoll, keby si si zrusila v grafiku tu vysoku teplotu a na zajtra skusila dat o dve desatiny vyssiu ako dnes, co by to spravilo? ![]()
paji, jeeej, tak to mam rovnaky priznak ![]()
tiez uz asi 6 dni zle spim, resp. v noci sa tak na hodinu dve zobudim a som cerstva ako rybicka. aj dnes som hore uz od pol piatej.
normalne spim ako zabita ![]()
ale to moze byt aj niecim inym sposobene ![]()
soldi píše:
ahoj nicoll, keby si si zrusila v grafiku tu vysoku teplotu a na zajtra skusila dat o dve desatiny vyssiu ako dnes, co by to spravilo?![]()
paji, jeeej, tak to mam rovnaky priznak
tiez uz asi 6 dni zle spim, resp. v noci sa tak na hodinu dve zobudim a som cerstva ako rybicka. aj dnes som hore uz od pol piatej.
normalne spim ako zabita
ale to moze byt aj niecim inym sposobene
soldííííí
..krom toho že sem se cítila přesně na ms nespavost byl jediný příznak,ale že jsem těhu mě vůbec nenapadlo..navíc sem si myslela že to byl anovulák a spíš sem počítala jak to bude další měsíc,jestli bude mm doma nebo ne.. ![]()
soldi už jsem vyzkoušela, dala jsem 5× 37 do grafu a nespravilo to nic, asi protože je čípek stále tvrdý a creamy? To FF bere taky do úvahy ne?
minew je SILNĚJŠÍ
..pořádný dálnice ještě za pár dní..
já to měla taky tak ![]()
baby, aj ja zle spim a rano sa skoro budim, takmer stale okolo druhej a okolo piatej a potom mam problem este hodinu spat, pocitam minuty, kym zazvoni budik a sa prehadzujem… aj vcera po praci som bola strasne unavena, som si lahla, ale zaspat som nemohla ani na chvilku, proste to neslo…
no tak já vstávala stále tak v 7hod sama od sebe a byla jsem fit, ted jsem týden naopak byla ráda že jsem vylezla v 10h z postele a odpoledne jsem spala zase tak dve hodinky, dnes jsem ale už zase vstala sama, teda kdyby tu nezpívali ti ptáčci tak nevím
Dobre ranko, tak ja som dnes vyraznejsie klesla, ale snazim sa mysliet pozitivne, ze to je len tym, ze dnes alebo zajtra by som mala dostat. Testik zosilnel, mam aj foto len zase zastupujem kolegynu, teda cely tyzden, tak to neviem odtial pripnut. Ale moj mamatest 10 bol dnes silnejsi ako minewkin a ovu testik ma uz testovaciu silnejsiu.
Katka nic neni
Jen by měla být ms a pak to zase vyletí jak raketa ![]()
nicoll, a dnes si test nerobila?
ano, berie do uvahy aj krcok. a ked si to skusala, vymazala si tu teplotu, ked si bola chora? aspon si k nej daj ze fever, alebo nieco, lebo to vazne pletie.
myslis, ze ovu bola toho 15 dc?
paji, no, ja pred ms nic necitim, takze moj jediny akoze priznak je ta nespavost ![]()
a este stale nic nove nepribudlo? unava? nejaka zmena chuti?