Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
20.7.10 21:58

soldi jasneee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
20.7.10 21:58

nicolka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 21:59

Ale jde to hodně blbě,na živo je teda silnější :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ,potřebujem fotoaparááát :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17268
20.7.10 22:00
natulaa píše:
Ale jde to hodně blbě,na živo je teda silnější :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ,potřebujem fotoaparááát :cert: :cert: :cert:

jasne, ze potrebujes :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 22:02

Lauri nám nějak blbne počítač,z moje notásku to nejde a velký PC se nám z ničeho nic vypl,kde máš ten svuj ovu test,já porovnám zatím

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 22:03

kuk

• Citovat
  • Upravit
17268
20.7.10 22:04
natulaa píše:
Lauri nám nějak blbne počítač,z moje notásku to nejde a velký PC se nám z ničeho nic vypl,kde máš ten svuj ovu test,já porovnám zatím

natula vo fotkách tematu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 22:04

to néééééééééééééééééééééééééé je to o ničem ve skutečnost je silný :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ,to je v prdeli

• Citovat
  • Upravit
17268
20.7.10 22:05
natulaa píše:
to néééééééééééééééééééééééééé je to o ničem ve skutečnost je silný :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ,to je v prdeli

jo vidim, no vyzera to slabe. kupte si nejaky, ved uz teraz nie su drahe. staci ti nejaky 8mgpix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 22:07

Lauri na živo není tak jak tvuj,ale jeeee trošku mín a jde to vidět nááádherně,to na tom pc je o ničem,tady je to slabounké :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
17268
20.7.10 22:07

kasli na to, rano zmerame :palec: pa pa , uz fakt idem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 22:08

jj musíme,že bych si ho tak přála na narozeniny,ty mám přští týden,ten náš mobil je strašný,nic nejde vyfotit,ale ovu je náádherný,no co,nedá se nic dělat,ale lauri jakto,že ráno je slabý a večer silnější :think: :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 22:09

dobrou holky,pádím do sprchy taky :-P :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 22:10
soldi píše:
majka, to na fb si bola Ty? :srdce:
jasne, majka, chapem, vsak sa len skus popytat. je vhodny aj ku starsim ludom, nie je ustekany a skutocne poslucha na slovo. je uplne kludny a mily.
a na zivo je ovela krajsi ako na tych fotkach.

veď som sa ti tam aj podpísala, že maja2, aby si vedela. ale ja tam nedávam fotky ani neprispievam.

a dá sa na fb zrušiť registrácia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 06:00

dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam:

tak já se zatím držím :roll: :think: :roll: :think: ,ale břiško je nějak víc mrchovské a nafouklé :think: :think: ,tak jsem teda zvědavá :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex