Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri a ja mam dnes ovu a uz citim bloziace sa priznaky tehotenstva, za chilu zvraciam ![]()
Lauritka- no super ještě nejsem- do příště se polepším a budu mít příznaky už při OPULACI ![]()
toja
inay ja mam tiez nejak viac priznakov po ovu a potom sa niekde vytracaju…
![]()
toja píše:
lauri a ja mam dnes ovu a uz citim bloziace sa priznaky tehotenstva, za chilu zvraciam
Lauritka, Natulaa, Nicolka- jsem zvědavá na ranní teploty, popř. testíky!!! Jdu do postele se zatnutými pěstmi ![]()
ha ha, toji, si ma pobavila, ze ja neviem, co je opulovat, takze to neopulujem ![]()
natul, ak chces, rada pojdem niekomu rozbit drzku (obrazne
)
pockajte chvilu, idem aj ja zmerat vecernu ![]()
vcera som ale mala vecer 37,1 a rano to iste ![]()
baby, tak ak zena naozaj vyciti, ze je tehotna, tak ja to citim.. a ak nie som teraz tehotna, tak to zena nevyciti,,, hadam som to napisala zrozumitelne.. ![]()
tak já jen 37.0
to je málo ![]()
a čípek tvrdý stále stejně, a creamy jako svina ![]()
som dnes vela zmeskala, ![]()
som mala busy day.
rano som bola oberat ribezle so svokrou u mojej babky.
potom som s nou bola v meste na nakup (pomedzi to mi stihla kupit sortky, saty, hodvabnu satku a mm nohavice
), potom som jej pomohla ribezle ocistit, prisla som domov, chvilu som s vami pobudla a potom prisli kamosy, co tu boli doteraz.
zajtra mam zas naplanovany den s kamoskami a to mam buduci tyzden skusku, neviem neviem, kedy sa stihnem ucit ![]()
a teplotu mam 37,4.
ale vobec nie je smerodatna.
jo ještě je divné jaktože stále tolik creamy, kdyz čekám ovulku od 20dc s Mm ![]()
elll, verim, ze dobre citis ![]()
a pri miske si to ako mala?
nicoll, vecerna teplota vobec nie je smerodatna. ako som pisala, vcera vecer som mala o osmej 37,1 a dnes rano rovnako ![]()
Soldi četla si,co mi napsala?
Lauri tak když ella a Jodi už mají nevolnost na 2DPO,tak my už budem rodit néésoldi píše:
ha ha, toji, si ma pobavila, ze ja neviem, co je opulovat, takze to neopulujem![]()
natul, ak chces, rada pojdem niekomu rozbit drzku (obrazne
)
pockajte chvilu, idem aj ja zmerat vecernu
vcera som ale mala vecer 37,1 a rano to iste