Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
20.7.10 21:27

nicollka a ovu bol uplne pozitiv ??

a vcera a predvcerom bol aky hlien… tiez mas tam tie haluzne teploty a tebe staci merat yz od 9 DC, zbytocne tie vysoke teploty cez Mrchu skreskuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
soldi píše:
ozaj, lauri, super sprava, Janko- ten sestrin priatel- povedal, ze on si necha toho dobermana :dance: :dance: :dance:
ale ze mu sestra musi zaplatit vycvik. :dance:

a jedneho z tych dvoch malych psikov jej nasi dovolili si zobrat so sebou :dance: :dance: :dance:

takze ostava uz len ratlicek :srdce:

ohladom ratlicka som uz volala mame (dnes ma narodeniny), ale bohuzial ona casto cestuje vlakom a ma svoje pohodlie, ze by sa o neho nevedela plnohodnotne postarat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

ell, ale mala si pri miske taky ten pocit, ze si tehu, ci ani nie?

lauri, ta vecerna je naozaj nespolahliva. ked som mala vcera tych 37,1, tak som bola presvedcena, ze rano bude dole. a nebola.
a naopak, dnes ked je 37,4, tak myslim, ze zajtra klesnem- mala by som podla minulych cyklov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 21:28

jeej soldi tak aspon nieco :) neskusia ho ponuknut na web ?? inzerat ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 21:29

ell, to je skoda :srdce:

on je taky kabelkovy, by ho kludne mohla nosit so sebou, je velmi vychovany, poslucha na slovo, ma rok a pol, priatelsky. mozem poslat aspon foto ak chces.

ten psicek je skutocne uzasny.
a na to, ze je ratlik, vobec nie je ustekany ani uknucany, je velmi prisposobivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 21:29

no aj ja by som mala klesnut. od nervov ani nedospim :mrgreen: ovu testy mi uz tiez dosli. takze uz len teplota mi napovie, ze co dalej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 21:30

lauri, na nete je uz niekolko mesiacov, sestra ho zobrala do docasnej opatery, ale to vies, psikov je vela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 21:31
soldi píše:
lauri, na nete je uz niekolko mesiacov, sestra ho zobrala do docasnej opatery, ale to vies, psikov je vela.

no ja viem, je to krute :-( chudci, keby som mala vela penazi tak si zriadim utulok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 21:33
soldi píše:
ell, ale mala si pri miske taky ten pocit, ze si tehu, ci ani nie?

soldi, to ja vobec neviem, sa nepamatam… aj tym, ze som nesledovala ovulku a sme sa naozaj nesnazili dlho… ked mi MS meskala, zacala som mat tusenie, ale som si to nepripustala… chcela som to najst niekde v archive rodinky (v tom case este babetko .sk), ale prechadzali na novy server a nikde nie su diskusie pred jesene 2005 (to mala miska uz pol roka po narodeni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 21:34
soldi píše:
ell, to je skoda :srdce:

on je taky kabelkovy, by ho kludne mohla nosit so sebou, je velmi vychovany, poslucha na slovo, ma rok a pol, priatelsky. mozem poslat aspon foto ak chces.

ten psicek je skutocne uzasny.
a na to, ze je ratlik, vobec nie je ustekany ani uknucany, je velmi prisposobivy.

aj ja som mame povedala, ze je kabelkovy :) ale posli foto aj s menom, poslem mame, ci si to nerozmysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
20.7.10 21:34

lauri ale mala si strasne silny ovu test. neviem,ako to byva pred mrchou, viem,ze je trosku zvysena hladina…alebo sa mylim? LH myslim…chvalabohu budem pri konci LF fazy pri mori,tak nebudem merat,kocky a ked sa vratim,hodim testik,drzte mi palce

soldi jeeej,ty mas asi ela veci na oblecko,ze? to je super,aspon rano ked mas niekam ist,nemusis 7 hodin pozerat do skrine, ze co si oblecies..jasa tam pozeram 7 hodin a aj tak si dam zase to iste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 21:37

ell, pockaj, hned sem par foto pridam, aj link na fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 21:38

ide vam to otvorit?

http://www.facebook.com/profile.php?…!/album.php?aid=15785&id=100000573965592&ref=mf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 21:39

toji no hej..ale nemusi to nic znamenat :nevim:

nemam ani jeden posrany priznak. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 21:40
soldi píše:
ide vam to otvorit?http://www.facebook.com/profile.php?…!/album.php?aid=15785&id=100000573965592&ref=mf

hodi ma to na tvoj FB profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital