Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi: ale soldi nepovedala ktoru stredu
![]()
inak bre rano ![]()
mna v noci zobudil nejaky ozran co vykrikoval nejake haluze
![]()
jodi, ja viem, ja viem ![]()
ale som bola cikat rano o piatej a nejako som na to nemyslela. ![]()
Soldi ![]()
Podľa mňa nie si 9DPO a podľa mňa si tehuuuuu
![]()
soldi píše:
minew, nepouzity v suflikukeby som mala istotu ze bude pozitivny, tak nevaham. takze nevahaj a ukaz nam svoj
minew, to sa vazne neda usudit len podla grafu. keby som mala aspon nejake priznaky, tak beriem. ale nic necitim. jedine, ze by bol priznak predcasne budenie sa nad ranom ![]()
a ten Tvoj testik? ![]()
dobre ranko babulky ![]()
natul, ty sa takto krasne drzis, wow… chyba bola, ze si nenakazala mm kupit 4 testy… teraz sa budes cely den zozierat a nervacit, ovu testy nemaju taku vypovednu hodnotu…
Jodi, michel isla opulovat, mala pekny ovu testik aj bola na folikumetrii, krasny 20mm folik tak sup a cestovala za mm ![]()
soldi, ty si tehu a basta.
Soldi, podle mně jsi těhotná a je mi úplně fuk, kolik jsi DPO ![]()
Minewka, tak už nás nenapínej!!!!!
ell, vies sama, ze pekny grafik nema ziadnu vypovednu hodnotu ![]()
inac, by ma zaujimalo, kde sa ten michelin doktor kukal, ked nevidel folik, lebo urcite za styri dni nenarastol 2 cm ![]()
ale Ty si dnes tiez pekne vystupala, tehulka ![]()
tremonti píše:
pajinka neboj na utz bude vsetko v poriadku daju ti nejake vitaminiky a bude:)
ako sa u teba prejavovalo ze si mala malo progesteronu?spinila si pred ms?a teraz na to nieco beries?
díky
..no poprvé když sem otěhotněla se to moc neřešilo,jen se dostala jednu injekci a dál mě mudr nekontroloval..ve 14tt jsem potratila,že se to stává,za rok sem otěhotněla znovu a opět sem dostla injekci,pak mi ještě bral za týden krev a že je vše v pořádku a 14tt sem potratila,u obou případů,mimi jen pomaličku rostlo,vždycky sem začala špinit a za chvilku se to hrozně rozjelo
..za další rok sem zase otěhotněla,opět injekce,mimi zase pomalu rostlo,ale krev kontrola každý týden a podle výsledků jsem dostávala injekce až skoro do 5 měsíce..pak už se to srovnalo a narodila se zdravá holčička..mám jiného mudr..ten ke kterému sem chodila je skoro 200km daleko
,ale tenhle ví všechno,tak snad mě ohlídá..
paji, a tie injekcie, to boli progesteronove? ci si nepamatas?
soldi píše:
paji, asi ani nie.
desim sa bieleho testiku a tym, ze neviem, kedy presne bola ovu, tak kludne mozem byt napr. len 10 dpo takze to moc nema vyznam
a po utz to uz manzelikovi povies?zakup, tak paradicka, takto v lete je super si len tak niekde vyrazit na bikeoch
tak uvidíš,když tak 2 dny počkáš budeš moudřejší..já bych netestila vůbec,kdybych neměla jít na tu oslavu,neměla sem sebemensí tušení,tušení jsem občas měla a stejně prd..
no ještě nevím jestli to řeknu,možná ještě až později.. ![]()
No dobre, dobre, pridávam test.
Nejak extra nesilnie.Ale určite bude! ![]()
Soldi, ja nemám príznaky vôbec žiadne. Nič. Dúfam, že to je teda OK.
Včera a predvčerom som mala pocit takého nafúknutého a napätého bruška, dnes ani to. ![]()
já beru 50
![]()
ELLI já vím,byla to chyba
![]()
Minewka píše:
Soldi - kde je tvoj testíkNatul, beriem Euthyrox25 a prsia ma nebolia. Určite to nie je štítkou.
minew, mne ten dnesny pride o dost silnejsi nez ten pred dvoma dnami ![]()
a ovu testik neskusis dnes?
paji, aha, vidis, a ja som vcera vypila trosku vodky
asi tak pol stamprlika ![]()
takze nie som tehu,lebo keby som bola, tak by ma nic take nenapadlo ![]()
paji: to aj mna by zaujimalo ake injekcie, lebo u mna boli podobne priznaky, len s rychlejsim priebehom ![]()