Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmmmmm nejde to,tak kukněte na UUUPS na 1 stránce v tom odkazu nahoře,jak klesají teploty v těhu ![]()
lauri to budou asi ty kanálky ne? Já to mám taky tak už druhý den a to jsem asi 1DPO ? a spermoše neměli šanci ![]()
hmmmm, lauri, co ja ti viem, vyzera to na ten kanalik… nemozes to preverit viamedom alebo rapiclearom tycinkovym??
lauri, nezmenila si si den ovulky?
mne sa u Teba v grafe ukazuje len po pondelok. ![]()
ozaj, a vecer som pre Teba odmerala este hodinu a pol po tom ako sme si spolu pisali a stale bolo 37,4 ![]()
nie uz nekupujem, pockam a testnem pozajtra
mam nervy z toho ![]()
tremonti píše:
pajika presne to iste som mala aj ja tym ze som mala nizky progesteron tak sa zlte teliesko nevyvinulo velmi a babo sa nemalo cim vyzivovat.po 9 tyzdnoch bol koniec…teraz beriem duphaston uz od 11 dna do 25 vraj tak sa lieci to zlte teliesko?!?
duphaston je podobný jako utrogestan je to na podporu žlutého tělíska,když prostě vaječník nefunguje uplně tak dobře a žluté tělísko produkuje jen málo progesteronu dojde dřív nebo později k potratu..injekcím sem věřila,ted se budu snažit uvěřit utrogestanu..
nazivo je to vidno lepsie aj ked slabe, este raz:
ano mouku to je mamatest10
ale ještě mi mudr říkal,že utrogestan často udrží i špatné těhu..jakože mimísek není uplně v pořádku a za normálních okolností by odešel,tak utroš to umí udržet a pak je to při testech ještě horší,když se zjistí že není mimi v pořádku..no nebudu vůbec raději na to myslet..začnu myslet pozitivně,bude to v pořádku ![]()
lauri na tejto fotke to vidno lepsie a to moj mm videl skor ako ja:)tak skus az tak o dva dni na istotu
soldi ked som bola na folikulometrii, podla lekara maly byt ovu za tri dni, cize15-16 dc… ale teploty tomu nejak nenasvedcuju… podla toho by som bola len okolo 11 dpo… ale co ja viem.
som z toho nervozna,ani mrcha ani poriadny test, ani priznaky. ![]()
paji, tremonti: ked vas tak citam, tak mi dochadza, ze mam asi tiez malo progesteronu a z toho asi tiez to slabe zlte teliesko… vzdy pred ms som mala spinenie, niektore cykly silnejsie, niektore slabsie a pri tehu som spinila tiez a musela mat nasadeny duphaston a ajtak nepomohlo… chvilu som prestala spinit, tak sme to dali na 2 tabletky denne a potom to prislo
no musim ja mojmu druhemu Dr. aj tuto moznost povedat…
tremonti píše:
lauri na tejto fotke to vidno lepsie a to moj mm videl skor ako ja:)tak skus az tak o dva dni na istotu
no uvidime. presne tak, zajtra len zmeriam a v piatok testnem, bud to zosilnie, alebo prd z toho. ![]()
neboj pajinka tentoraz to vyjde a budes opat stastna tehulka.drzim palce.mne nasadili dufik hned ked som zacala krvacat a mesiac vydrzal bojovnik potom to ale vzdal