Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na fotce to neni videt, ale okem to je pekne videt ale je to stejné jako u Lauritky. A u mě opravdu těhu vyloučené
to byl poslední dnešní pokus.
Takže od zítra bych mohla začít utroš? ![]()
Lauritka píše:
soldi ked som bola na folikulometrii, podla lekara maly byt ovu za tri dni, cize15-16 dc… ale teploty tomu nejak nenasvedcuju… podla toho by som bola len okolo 11 dpo… ale co ja viem.som z toho nervozna,ani mrcha ani poriadny test, ani priznaky.
Dobré ranko ![]()
Minewko, Pajinko, Katuš - gratuluji k sílejícím testíkům ![]()
Natul, Soldi - vy zrádkyně
kde jsou testíky?
monulienka3 píše:
paji, tremonti: ked vas tak citam, tak mi dochadza, ze mam asi tiez malo progesteronu a z toho asi tiez to slabe zlte teliesko… vzdy pred ms som mala spinenie, niektore cykly silnejsie, niektore slabsie a pri tehu som spinila tiez a musela mat nasadeny duphaston a ajtak nepomohlo… chvilu som prestala spinit, tak sme to dali na 2 tabletky denne a potom to prislono musim ja mojmu druhemu Dr. aj tuto moznost povedat…
na progesteron se bere krev v druhé polovině cyklu..já měla hodně nízký hodnoty a pak když sem byla těhju,tak byl taky hdně nízký..bez toho bych dcerku vůbec neměla..
monu daj si urobit hormonalny profil -2-4 dc prvy odber a potom 19-21 dc druh& odber.ja spinim velmi dlho pred ms aj 10 dni je to na nervy ![]()
kaculad píše:
Dobré ranko
Minewko, Pajinko, Katuš - gratuluji k sílejícím testíkům
Natul, Soldi - vy zrádkyněkde jsou testíky?
lauri: tak nieco slabe tam vidim, skus zajtra alebo po zajtra ![]()
no ako tak citam je nas dost co potratilo za podobnych priznakov ![]()
natula: my sme si zriadili tiez pokladnicku na miminko, ale zatial je prazdna
Natul, Ty provokatére. Při tom Tvém grafíku je hřích šetřit 30,–
![]()
Lauri ahoj, nevidim tvoje teplotky v grafiku, uz som inak tiez pozerala, ci nemohla byt u teba ovulka este neskor, ale ako hovoris, podla teplotky to uz tak nevyzera. Na testiku nieco vidim, ale zda sa mi to take iste ako si davala pred tym. Kazdopadne je to zahada, ale prajem ti, aby ta zahada mala stastne rozuzlenie.
katka mam 37.co je na mna v tuto dobu dost neobvykle..
neviem, preco to este neuploudovalo…
jedine vysvetlenie je to, ze to u mna trvalo dlhsie, lebo 6.7 som mala sliznicu len 2,5mm.. co je pred ovu zalostne malo…
cize neviem ako dorastla, a mozno bol problem s uhniezdenim ak sa teda fakt oplodnilo..
Lauritka píše:
no tak este jeden pohlad
taky tam něco slabounce vidím
..prostě uvidíš,když tak ještě za dva dny testneš,to už by mělo být víc vidět.. ![]()