Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
21.7.10 08:20

na fotce to neni videt, ale okem to je pekne videt ale je to stejné jako u Lauritky. A u mě opravdu těhu vyloučené :D to byl poslední dnešní pokus.

Takže od zítra bych mohla začít utroš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
21.7.10 08:21
8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
Lauri klíííííííííííííííd :hug: :hug: :hug: ,néé já kecám,ale uplně tě chápu,já jsem na tom stejně :zed: :zed: :zed: ,holky ted v tomto období je to tu nějak o nervy s tím testováním,nevšimly jste si? :think: :think: :think:
Lauritka píše:
soldi ked som bola na folikulometrii, podla lekara maly byt ovu za tri dni, cize15-16 dc… ale teploty tomu nejak nenasvedcuju… podla toho by som bola len okolo 11 dpo… ale co ja viem.som z toho nervozna,ani mrcha ani poriadny test, ani priznaky. :zed:
  • Citovat
  • Upravit
1843

Dobré ranko :andel:
Minewko, Pajinko, Katuš - gratuluji k sílejícím testíkům :hug:
Natul, Soldi - vy zrádkyně :cert: kde jsou testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
monulienka3 píše:
paji, tremonti: ked vas tak citam, tak mi dochadza, ze mam asi tiez malo progesteronu a z toho asi tiez to slabe zlte teliesko… vzdy pred ms som mala spinenie, niektore cykly silnejsie, niektore slabsie a pri tehu som spinila tiez a musela mat nasadeny duphaston a ajtak nepomohlo… chvilu som prestala spinit, tak sme to dali na 2 tabletky denne a potom to prislo :-( no musim ja mojmu druhemu Dr. aj tuto moznost povedat…

na progesteron se bere krev v druhé polovině cyklu..já měla hodně nízký hodnoty a pak když sem byla těhju,tak byl taky hdně nízký..bez toho bych dcerku vůbec neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.7.10 08:22

monu daj si urobit hormonalny profil -2-4 dc prvy odber a potom 19-21 dc druh& odber.ja spinim velmi dlho pred ms aj 10 dni je to na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
21.7.10 08:23

Ahojte, utekám do roboty, ja odpíšem

• Citovat
  • Upravit
17268
21.7.10 08:23

no tak este jeden pohlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 08:25
Kaculko,na co testíky ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12502.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12502.gif ,já raději těch 30kč hodim do pokladničky,kterou máme na miminko :mrgreen:
kaculad píše:
Dobré ranko :andel:
Minewko, Pajinko, Katuš - gratuluji k sílejícím testíkům :hug:
Natul, Soldi - vy zrádkyně :cert: kde jsou testíky?
  • Citovat
  • Upravit
7606
21.7.10 08:26

lauri: tak nieco slabe tam vidim, skus zajtra alebo po zajtra :nevim:

no ako tak citam je nas dost co potratilo za podobnych priznakov :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
21.7.10 08:27

natula: my sme si zriadili tiez pokladnicku na miminko, ale zatial je prazdna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
21.7.10 08:27

Natul, Ty provokatére. Při tom Tvém grafíku je hřích šetřit 30,– :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
21.7.10 08:29

Lauri ahoj, nevidim tvoje teplotky v grafiku, uz som inak tiez pozerala, ci nemohla byt u teba ovulka este neskor, ale ako hovoris, podla teplotky to uz tak nevyzera. Na testiku nieco vidim, ale zda sa mi to take iste ako si davala pred tym. Kazdopadne je to zahada, ale prajem ti, aby ta zahada mala stastne rozuzlenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
21.7.10 08:31

katka mam 37.co je na mna v tuto dobu dost neobvykle.. :nevim: neviem, preco to este neuploudovalo…

jedine vysvetlenie je to, ze to u mna trvalo dlhsie, lebo 6.7 som mala sliznicu len 2,5mm.. co je pred ovu zalostne malo…
cize neviem ako dorastla, a mozno bol problem s uhniezdenim ak sa teda fakt oplodnilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
21.7.10 08:35
Lauritka píše:
no tak este jeden pohlad :nevim:

taky tam něco slabounce vidím 8-o ..prostě uvidíš,když tak ještě za dva dny testneš,to už by mělo být víc vidět.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí