Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi myslim, ze je to super darcek, ked ma vsetko co potrebuje a nevies uz nic ine vymysliet, tak preco nie?
Lauritko, jestli mně vyberou, tak budu místo z ČR lítat z Dubaje …ona to zase tak velká změna nebude- teda kromě teplot…
acko píše:ˇAčko- a na živo je to ještě horší
jodi, ty si nezmarstrasne ta rada citam, si stelesneny optimizmus
No já bych materiálních dárků vymyslela dost…ale my si na to ani jeden moc nepotrpíme… On nejvíc ocení hezkou knihu- tu už jsem mu objednala…ale jsou to kulatiny, tak bych pro něj chtěla něco víc…
A koukala jsem na ceny- za 2-lůžkový pokoj chtějí 25 Eur- to mi přijde jako krásná cena… Zajímavý je, že léto nepočítají jako sezónu.....
Jej Jodi ,Dubaj
nádhera a je to asi i platově lip ohodnocené néé
Ačko,tak to jste dobří,že jste na to zapoměli oba
![]()
Toho pejska taky nekomentuju,musela bych se rozčílit a na to ted nemám sílu,právě jsme prodali auto a já tu bulím,protože mi to je prostě strašně líto,měli jsme ho 10 let a bylo naše
,A mm s ním ted odjela já tu bulím,mu taky nebylo do smíchu,my prostě auta neměníme jak ponožky a o každé dost pečujeme a toto se jemnovalo MARUŠKA
![]()
Acko- a velká gratulace k výročí!!!
My když slavili 1. výročí, tak jsme byli u kamaráda na chalupě- já uspávala Šimonka a oblíkla jsem si takovou příšernou bavlněnou noční košili- na výročí jsem úplně zapomněla…A když jsem přišla vedle do pokoje, tak mm už měl zapálený krb, otevřenou lahvinku vína, přichystané pohoštění a dárek- šperk… A já tam dorazila v tý noční košili
Od tý doby nezapomínám…
Natulaa- tak já tě úplně chápu… Já moc věcí nepotřebuju- ale ty, které mám, tak k těm přilnu a nerada je opouštím… Mm taky chce vyměnit auto za novější, ale já Mazlíka prostě nedám ![]()
No a už jsem se uklidnila… Dala jsem si mátový čajíček vlastní výroby a je mi hej. A asi mám i řešení záhady- možná je ovu až teď?? Mám eggáčik jak vyšitý- konzistence i množství tak z jednoho pštrosího vejce ![]()
Jodi píše:
Acko- a velká gratulace k výročí!!!My když slavili 1. výročí, tak jsme byli u kamaráda na chalupě- já uspávala Šimonka a oblíkla jsem si takovou příšernou bavlněnou noční košili- na výročí jsem úplně zapomněla…A když jsem přišla vedle do pokoje, tak mm už měl zapálený krb, otevřenou lahvinku vína, přichystané pohoštění a dárek- šperk… A já tam dorazila v tý noční košiliOd tý doby nezapomínám…
sa pocuram ![]()
holky já záčínám depkařit
,i přes bílý testík,jsem namotaná,zase mě tak strašně bolí ty prsa,já si normálně všimla,že mi tak tuhnou a bolí,každý den od odpoledne,včera ráno nic a dneska taky,však jsem to tu psala a ted je mám zase oteklé a nemužu se ani dotknout,to se ted líbí mm,protože má za co chytnout,ale jsem myslela,že se poseru bolestí,ale proč to dělá tak na večer vždycky?
,holky která bere něco na štítku,euthyrox,nedělá vám to?
.No do kelu,at už začnu krvácet a hotovo,já nesnáším takovou nesjistotu a toto období,tak at příjde a je klid a já pujdu dál,ale takhle člověk furt doufá že,však to znáte,my se nevzdáme až do doby,kdy dorazí červená
a co mě zaráží,že já už druhý den neměla ani náznám křečíku,že bych to mohla dostat
![]()
Aaaaaaaaaaaahojte…
Esterka, je mi to strašne, ale strašne, strašne ľúto..posielam obrovské virtuálne objatie, plno pusiniek a vieru, že na 100% bude aj lepšie
![]()
Katka krásny testík, kde prosím kupuješ tie prúžkové M20?? Ja ich nikde neviem kúpiť
![]()
Natulka…nejako sa mi nechce veriť, že tehu bol negat…
![]()
Natulaa, klííííííd!!! Třeba tvůj manžel neřekl, že chce ten testík pozitivní- zítra už by ale na to zapomenout nemusel,ne???? ![]()
baby, ufff, na mna prisla taka slabost, ked sme prisli domov z prace, som si musela lahnut, mm zobral misku von, ja som nemohla vobec zaspat, mam hlavu plnu myslienok a som uplne grogy… neviem sa na nic poriadne sustredit… asi mala letna depka.. mm vybral z mrazaku finsky liker, dali sme si na ex stamprlik a mne prislo taaaak zle, normalne krce v oblasti zaludka, motanica, oblieval ma pot… teraz asi po pol hodinke to trochu preslo, som sa najedla…
Natula…
Aký si mala moč? Veľa si pila? Bol zriedený, svetlý?
ahojte dievčatá ![]()
chcem vás všetky pozdraviť a gratulujem tehuľkám - všetkým ![]()
čítam vás skoro každý deň /hoci neprispievam
a je to na JEDEN ROMÁN O ZÁZRAKOCH