Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
20.7.10 18:57

Jodi myslim, ze je to super darcek, ked ma vsetko co potrebuje a nevies uz nic ine vymysliet, tak preco nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 18:58

Lauritko, jestli mně vyberou, tak budu místo z ČR lítat z Dubaje …ona to zase tak velká změna nebude- teda kromě teplot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 18:59
acko píše:
jodi, ty si nezmar :dance: strasne ta rada citam, si stelesneny optimizmus :hug:
ˇAčko- a na živo je to ještě horší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 19:02

No já bych materiálních dárků vymyslela dost…ale my si na to ani jeden moc nepotrpíme… On nejvíc ocení hezkou knihu- tu už jsem mu objednala…ale jsou to kulatiny, tak bych pro něj chtěla něco víc…
A koukala jsem na ceny- za 2-lůžkový pokoj chtějí 25 Eur- to mi přijde jako krásná cena… Zajímavý je, že léto nepočítají jako sezónu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 19:05

Jej Jodi ,Dubaj :-P :-P nádhera a je to asi i platově lip ohodnocené néé

Ačko,tak to jste dobří,že jste na to zapoměli oba :palec: :palec:

Toho pejska taky nekomentuju,musela bych se rozčílit a na to ted nemám sílu,právě jsme prodali auto a já tu bulím,protože mi to je prostě strašně líto,měli jsme ho 10 let a bylo naše :cry: :cry: ,A mm s ním ted odjela já tu bulím,mu taky nebylo do smíchu,my prostě auta neměníme jak ponožky a o každé dost pečujeme a toto se jemnovalo MARUŠKA :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 19:05

Acko- a velká gratulace k výročí!!!

My když slavili 1. výročí, tak jsme byli u kamaráda na chalupě- já uspávala Šimonka a oblíkla jsem si takovou příšernou bavlněnou noční košili- na výročí jsem úplně zapomněla…A když jsem přišla vedle do pokoje, tak mm už měl zapálený krb, otevřenou lahvinku vína, přichystané pohoštění a dárek- šperk… A já tam dorazila v tý noční košili :lol: Od tý doby nezapomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 19:08

Natulaa- tak já tě úplně chápu… Já moc věcí nepotřebuju- ale ty, které mám, tak k těm přilnu a nerada je opouštím… Mm taky chce vyměnit auto za novější, ale já Mazlíka prostě nedám :cert:

No a už jsem se uklidnila… Dala jsem si mátový čajíček vlastní výroby a je mi hej. A asi mám i řešení záhady- možná je ovu až teď?? Mám eggáčik jak vyšitý- konzistence i množství tak z jednoho pštrosího vejce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 19:15
Jodi píše:
Acko- a velká gratulace k výročí!!!My když slavili 1. výročí, tak jsme byli u kamaráda na chalupě- já uspávala Šimonka a oblíkla jsem si takovou příšernou bavlněnou noční košili- na výročí jsem úplně zapomněla…A když jsem přišla vedle do pokoje, tak mm už měl zapálený krb, otevřenou lahvinku vína, přichystané pohoštění a dárek- šperk… A já tam dorazila v tý noční košili :lol: Od tý doby nezapomínám…

sa pocuram :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 19:23

holky já záčínám depkařit :zed: :zed: :zed: ,i přes bílý testík,jsem namotaná,zase mě tak strašně bolí ty prsa,já si normálně všimla,že mi tak tuhnou a bolí,každý den od odpoledne,včera ráno nic a dneska taky,však jsem to tu psala a ted je mám zase oteklé a nemužu se ani dotknout,to se ted líbí mm,protože má za co chytnout,ale jsem myslela,že se poseru bolestí,ale proč to dělá tak na večer vždycky? :nevim: :nevim: ,holky která bere něco na štítku,euthyrox,nedělá vám to? :nevim: .No do kelu,at už začnu krvácet a hotovo,já nesnáším takovou nesjistotu a toto období,tak at příjde a je klid a já pujdu dál,ale takhle člověk furt doufá že,však to znáte,my se nevzdáme až do doby,kdy dorazí červená :mrgreen: :mrgreen: a co mě zaráží,že já už druhý den neměla ani náznám křečíku,že bych to mohla dostat :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2249
20.7.10 19:26

natula, mala si radsej ten test skusit rano nez teraz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
20.7.10 19:27

Aaaaaaaaaaaahojte…

Esterka, je mi to strašne, ale strašne, strašne ľúto..posielam obrovské virtuálne objatie, plno pusiniek a vieru, že na 100% bude aj lepšie :huban: :huban: :huban: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Katka krásny testík, kde prosím kupuješ tie prúžkové M20?? Ja ich nikde neviem kúpiť :-? :-?

Natulka…nejako sa mi nechce veriť, že tehu bol negat… 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 19:32

Natulaa, klííííííd!!! Třeba tvůj manžel neřekl, že chce ten testík pozitivní- zítra už by ale na to zapomenout nemusel,ne???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 19:37

baby, ufff, na mna prisla taka slabost, ked sme prisli domov z prace, som si musela lahnut, mm zobral misku von, ja som nemohla vobec zaspat, mam hlavu plnu myslienok a som uplne grogy… neviem sa na nic poriadne sustredit… asi mala letna depka.. mm vybral z mrazaku finsky liker, dali sme si na ex stamprlik a mne prislo taaaak zle, normalne krce v oblasti zaludka, motanica, oblieval ma pot… teraz asi po pol hodinke to trochu preslo, som sa najedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
20.7.10 19:38

Natula…

Aký si mala moč? Veľa si pila? Bol zriedený, svetlý?

• Citovat
  • Upravit
1576
20.7.10 19:44

ahojte dievčatá :huban:

chcem vás všetky pozdraviť a gratulujem tehuľkám - všetkým :dance:

čítam vás skoro každý deň /hoci neprispievam

a je to na JEDEN ROMÁN O ZÁZRAKOCH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek