Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Simb já navštěvuju UNICU v Brně
simib píše:
A inak nieje tu niektorá,ktorá chodí do Gyn-Fivu?
Hmmm.A niekto kto je priamo v BA v Fyn-Five???Neviem totiž čo ma pri prvej návšteve čaká,teda okrem konzultácie.
evi, ja nemozem ist na normalne ivf, kvoli genetickej predispozicii na rakovinu prsnika a to co pichas pri normalnej stimulke, zvysuje i tak dost vysoke riziko ![]()
esterik, mne je to tak strasne luto ![]()
kolko vas vysiel ten soft?
pojdete ale este jeden krat, vsak? ![]()
esther03 píše:
evi, ja nemozem ist na normalne ivf, kvoli genetickej predispozicii na rakovinu prsnika a to co pichas pri normalnej stimulke, zvysuje i tak dost vysoke riziko
tak se vám musím pochlubit představte si co se my stalo jdu s jiříčkem do sklepa pro kolo ,že půjde jezdit otevřu tu kóji a zůstala jsem normálně opařená víte co my dala má drahá polovička k dnešním narozkám a co jsem si přála ale nebyli many a říkala jsem si že aš za díl.TY BRDO KRÁSNÝ NOVÝ KOLO .{color: purple} TAKŽE UŽ ZA NIMA NEMUSÍM UTÍKAT JAK SPLAVENÁ MYŠ AŠ PŘIJDE DOMŮ SKOČÍM MU KOLEM KRKU A SEŽERU HO SNAD ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s2761.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s2761.gif
a neím jask se mu to podařilo utajit když jsme byli furt spolu a když jsem mu volalaa a děkovala tak prý kouzlo vtipálejk jeden
katka, krasne tmavnu testiky. ziadne stresy ani obavy si nepripustaj. aj myslenie na to, ze nechces aby sa nieco zle stalo moze posobit na tu „zlu“ vec pritazlivo. tak sadni si pekne pred domcek, vyloz si nohy, a relaxuj, mysli na to aka si vdacna za zazrak v brusku a posielaj mu lasku. a doveruj svojmu telu. uvidis ako sa pri tom ukludnis ![]()
toji, ahoj, ![]()
acko, sla si dnes do tej roboty, ci nie? ![]()
zakup, jeeej, to je super, mas romantickeho mm ![]()
soldi, ahooj, ani neviem ci pojdem este. Soft nas vysiel 800Eur.
natul, bavili sme sa o tom s frgalom aj s mojim gyndosom a ani v preventivnom centre kam chodim to neodporucaju, tak klasika asi nebude pre nas ![]()
toja, hmm zacalo klesat a dnes uz len 4,8
Zaku tak to je hezké od tvého mm
,to muj mm nikdy neví co mi koupit,tak mu vždycky musím říct,co bych si asi tak přála a on jde a koupí mi to
,jako kytku a tak,to on přinese,ale co se týče dárku,tak nevíííííí ![]()
no tak spíš sem to tak nějak tušila ,ale nejsou ted moc prachy tak jsem si říkal,že aš budou koupím,ale tak co budem sportovat rodinka prachy budou my nebudem že jo,. ![]()
Zakup, krásná fotka a úúúžasnej dárek!!!
Natulaa- já teda taky nevím, co koupit mm
Teda přesně vím, jaký dárek bych mu ráda dala, ale pán Bůh bohužel neprodává ![]()