Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
20.7.10 16:55
natulaa píše:
Zaku tak to je hezké od tvého mm :-P :-P ,to muj mm nikdy neví co mi koupit,tak mu vždycky musím říct,co bych si asi tak přála a on jde a koupí mi to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jako kytku a tak,to on přinese,ale co se týče dárku,tak nevíííííí :mrgreen:

aky mu musím říkat co my má koupit,ale ted si byl jistej protože jsme na ty kola koukali spolu takže věděl,ale jak se mu to podařilo dostat do sklepa to je mi záhadou musím ho pak spovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
20.7.10 16:56
Jodi píše:
Zakup, krásná fotka a úúúžasnej dárek!!!Natulaa- já teda taky nevím, co koupit mm :nevim: Teda přesně vím, jaký dárek bych mu ráda dala, ale pán Bůh bohužel neprodává :wink:

jodi bůh neprodává protože nestíhá :hug: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 16:58

Zakup, blbý,no… A teda dát mu dárek, kterej si musel sám vyrobit :think: No i to by šlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A teď vážně..já fakt neviiiiiiiiiiiiiiim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
20.7.10 17:01

tak buchta upečená masko hotové ještě rýži vařím ted udělám jednohubku a pak šampíčko a tuleníčko :pankac: už se těším ty brdo jako nikdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
20.7.10 17:08

zaku jeeeeee

esther to ma mrzi a este sa to nemoze zvratit? este mas embrijko v sebe,nie?

soldi ahoj,ja som sa vcera sekla,teraz som si spravila testik a teraz je dokonale pozitivny :dance: ,snad bude stacit sexik zajtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.7.10 17:16

esti aha to som nevedela :nevim: tak potom vyskusat ten soft ja by som dala tak 3 mesiace pauzu samozrejme ak na to budete mat peniazky a medzitym sa snazit prirodzene ved uz sme tu boli velakrat svedkami zazrakov :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 17:24

toja peknu tehulkovsku fotku mas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 17:30

esther, kurnik, to mi je luto :-(

soldi, dneska som bola home cely den, je mi nedobre z mrchy, tak sa snazim relaxovat 8-) aaa neboj, IP sa uz pise, len to bude dooost dlhe :lol:
som ako na ihlach, lebo chcela som vydrzat bez panadolu, ale vecer mame stretko zo strednej, je tu kamoska co zije v cine, a uz nebudem mat sancu ju stretnut, najblizsie zase o rok. tak asi si budem musiet nakoniec ten panadol supnut, ak chcem ist a nebyt tam otravena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 17:32

esther, aka je u vas pricina, ze sa nedari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 17:47

acko, no tak uz sa tesim na IP :dance:

a nasi dnes isli za sestrou a povedali jej, ze si ma najst robotu u nas a aj vlastny podnajom, ktory si bude sama platit. a ze skolu nech si dokonci.
tak hadam sa trosku spamata.
ale co ma najviac mrzi je, ze vrati psikov do utulku :cry:

nepoznas niekoho kto by chcel 1,5 rocneho dobermana? je velmi priatelsky a hravy :srdce:

toji, a mavas ovulku v den pozitivneho testiku ci o den neskor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

lauri diky, to je pre inspiraciu aj pre vas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

acko, myslim, ze u ester je problem v spg, lebo esterka ma krasne cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03

acko, ahoj, no u nas ma mm zly spermiogram a navyse ma zly FSH, velmi nizky (hranica je 1,5 a on ma 1,7). U nas nezabera ziadna liecba, spg je uz rok +-rovnaky :-?

• Citovat
  • Upravit
9080
20.7.10 17:50

soldi kolkych mala psikov?

ja mam ovulku v den pozitivneho testiku.aspon myslim..ale sexik bol dnes rano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 17:52

chudaci psikovia :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie