Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Zaku tak to je hezké od tvého mm![]()
,to muj mm nikdy neví co mi koupit,tak mu vždycky musím říct,co bych si asi tak přála a on jde a koupí mi to
![]()
![]()
,jako kytku a tak,to on přinese,ale co se týče dárku,tak nevíííííí
aky mu musím říkat co my má koupit,ale ted si byl jistej protože jsme na ty kola koukali spolu takže věděl,ale jak se mu to podařilo dostat do sklepa to je mi záhadou musím ho pak spovídat.
Jodi píše:
Zakup, krásná fotka a úúúžasnej dárek!!!Natulaa- já teda taky nevím, co koupit mmTeda přesně vím, jaký dárek bych mu ráda dala, ale pán Bůh bohužel neprodává
jodi bůh neprodává protože nestíhá
![]()
Zakup, blbý,no… A teda dát mu dárek, kterej si musel sám vyrobit
No i to by šlo
![]()
A teď vážně..já fakt neviiiiiiiiiiiiiiim ![]()
tak buchta upečená masko hotové ještě rýži vařím ted udělám jednohubku a pak šampíčko a tuleníčko
už se těším ty brdo jako nikdy ![]()
zaku jeeeeee
esther to ma mrzi a este sa to nemoze zvratit? este mas embrijko v sebe,nie?
soldi ahoj,ja som sa vcera sekla,teraz som si spravila testik a teraz je dokonale pozitivny
,snad bude stacit sexik zajtra
esti aha to som nevedela
tak potom vyskusat ten soft ja by som dala tak 3 mesiace pauzu samozrejme ak na to budete mat peniazky a medzitym sa snazit prirodzene ved uz sme tu boli velakrat svedkami zazrakov
![]()
esther, kurnik, to mi je luto ![]()
soldi, dneska som bola home cely den, je mi nedobre z mrchy, tak sa snazim relaxovat
aaa neboj, IP sa uz pise, len to bude dooost dlhe ![]()
som ako na ihlach, lebo chcela som vydrzat bez panadolu, ale vecer mame stretko zo strednej, je tu kamoska co zije v cine, a uz nebudem mat sancu ju stretnut, najblizsie zase o rok. tak asi si budem musiet nakoniec ten panadol supnut, ak chcem ist a nebyt tam otravena ![]()
acko, no tak uz sa tesim na IP ![]()
a nasi dnes isli za sestrou a povedali jej, ze si ma najst robotu u nas a aj vlastny podnajom, ktory si bude sama platit. a ze skolu nech si dokonci.
tak hadam sa trosku spamata.
ale co ma najviac mrzi je, ze vrati psikov do utulku ![]()
nepoznas niekoho kto by chcel 1,5 rocneho dobermana? je velmi priatelsky a hravy ![]()
toji, a mavas ovulku v den pozitivneho testiku ci o den neskor?
acko, myslim, ze u ester je problem v spg, lebo esterka ma krasne cykly.
acko, ahoj, no u nas ma mm zly spermiogram a navyse ma zly FSH, velmi nizky (hranica je 1,5 a on ma 1,7). U nas nezabera ziadna liecba, spg je uz rok +-rovnaky ![]()
soldi kolkych mala psikov?
ja mam ovulku v den pozitivneho testiku.aspon myslim..ale sexik bol dnes rano ![]()