Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9205
20.7.10 19:46
Jodi píše:
na následujících 14 dní se musím odstěhovat někam na pustý ostrov a NEBERU s sebou žádný testy :cert: :cert: :cert:

a mna so sebou zoberies tiez????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.7.10 19:51

ellli ten grepovy dzus sa ma pit od ktoreho dc ked mavam ovulku okolo 11-12DC lebo hlien mam poslednu dobu o nicom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 19:51
acko píše:
my mame dneska 3. vyrocie svadby :mrgreen: ale chvalabohu sme obaja rovnako tazki pohodaci - obaja sme na to uplne zabudli :mrgreen:

nam sa takto podarilo pred necelym rokom zabudnut na 5.vyrocie svadby.. a tiez chvalabohu obidvom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 19:53
Jodi píše:
A koukala jsem na ceny- za 2-lůžkový pokoj chtějí 25 Eur- to mi přijde jako krásná cena… Zajímavý je, že léto nepočítají jako sezónu.....

Jodi, to znie velmi dobre, posli mi pls do IP link, mozno by sme sa s mm vybrali tiez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 19:53

pobezka: tu si? som ti pisala na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
20.7.10 19:56

som tu aj na FB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 19:56
evicka293 píše:
ellli ten grepovy dzus sa ma pit od ktoreho dc ked mavam ovulku okolo 11-12DC lebo hlien mam poslednu dobu o nicom :zed:

uz aj od 5DC, ak ti zachuti :))) najprijemnejsi na pitie je ten Relax - Viem, co pijem… a myslim, ze najucinnejsi je Rauch s duzinou… staci naozaj 2-3dl denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 19:58

Minew tak byl normální,ani světlý,ani tmavý,já pila normálně,pak když jsem věděla,že pojede pro test,tak jsem přestala pít,ale víš jak,no prostě byl normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 19:59

Jooo ELLI JODI ,vy si odjede bez testíku a nás tu přemlouváte co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 20:00

Ella, jj- koukám, že ty jsi stejný případ - budeme si rozumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 20:03

Ella- http://www.zlatapraha.net/

Natula- to je nutnost, jinak bych testovala už od 1 DPO :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
20.7.10 20:07

ocikala som ovu test :)

minew aku mas teraz teplotu ?? len tak zo srandy :)
mozes zmerat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.7.10 20:07

ellli pred dlhymi rokmi somgrepovy pila bol moj najoblubenejsi preto mozno islispermijky ku mne ako po masle,potom som ho nepila roky tak rada si ho dam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 20:08

Holky tak ted jsem se totálně nasrala :cert: :cert: ,kukněte na emimino na unicu ,na poslední stránku ,holky jménem mufinka tam píše,jak se správně otěhotní a co děláme špatně a že já jsem prý šílená a tak,ku..a ta kdyby byla tu,jak testujem,tak by ji asi jeblo,kukněte tam ,je to holka,která prostě normálně neotěhotní a proto takhle kecá,nemá vejcovody :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 20:10

nééé na emimino,ale na koníka :cert: :cert: :cert: :cert: ale když tak nepište,že se známe ju?,nebo nepište raději nic protože tam je drnpetka a ji by bylo jasné,že jsem vám něco napsala a napsala to mufině a ta by to našla,nebo jde příspěvek co jsem napsala po chvilce smazat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex