Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
na následujících 14 dní se musím odstěhovat někam na pustý ostrov a NEBERU s sebou žádný testy![]()
![]()
a mna so sebou zoberies tiez????
ellli ten grepovy dzus sa ma pit od ktoreho dc ked mavam ovulku okolo 11-12DC lebo hlien mam poslednu dobu o nicom ![]()
acko píše:
my mame dneska 3. vyrocie svadbyale chvalabohu sme obaja rovnako tazki pohodaci - obaja sme na to uplne zabudli
nam sa takto podarilo pred necelym rokom zabudnut na 5.vyrocie svadby.. a tiez chvalabohu obidvom…
Jodi píše:
A koukala jsem na ceny- za 2-lůžkový pokoj chtějí 25 Eur- to mi přijde jako krásná cena… Zajímavý je, že léto nepočítají jako sezónu.....
Jodi, to znie velmi dobre, posli mi pls do IP link, mozno by sme sa s mm vybrali tiez…
evicka293 píše:
ellli ten grepovy dzus sa ma pit od ktoreho dc ked mavam ovulku okolo 11-12DC lebo hlien mam poslednu dobu o nicom
uz aj od 5DC, ak ti zachuti
najprijemnejsi na pitie je ten Relax - Viem, co pijem… a myslim, ze najucinnejsi je Rauch s duzinou… staci naozaj 2-3dl denne ![]()
Minew tak byl normální,ani světlý,ani tmavý,já pila normálně,pak když jsem věděla,že pojede pro test,tak jsem přestala pít,ale víš jak,no prostě byl normální ![]()
Jooo ELLI JODI ,vy si odjede bez testíku a nás tu přemlouváte co?
![]()
Ella, jj- koukám, že ty jsi stejný případ - budeme si rozumět ![]()
Ella- http://www.zlatapraha.net/
Natula- to je nutnost, jinak bych testovala už od 1 DPO ![]()
ocikala som ovu test ![]()
minew aku mas teraz teplotu ?? len tak zo srandy ![]()
mozes zmerat ?
ellli pred dlhymi rokmi somgrepovy pila bol moj najoblubenejsi preto mozno islispermijky ku mne ako po masle,potom som ho nepila roky tak rada si ho dam ![]()
Holky tak ted jsem se totálně nasrala
,kukněte na emimino na unicu ,na poslední stránku ,holky jménem mufinka tam píše,jak se správně otěhotní a co děláme špatně a že já jsem prý šílená a tak,ku..a ta kdyby byla tu,jak testujem,tak by ji asi jeblo,kukněte tam ,je to holka,která prostě normálně neotěhotní a proto takhle kecá,nemá vejcovody
![]()
nééé na emimino,ale na koníka
ale když tak nepište,že se známe ju?,nebo nepište raději nic protože tam je drnpetka a ji by bylo jasné,že jsem vám něco napsala a napsala to mufině a ta by to našla,nebo jde příspěvek co jsem napsala po chvilce smazat?