Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko, inac, ja si tak sukromne stale myslim, ze mavas ovulku a problem je skor niekde v stitke- ze kvoli nej mas take rozhadzane teploty a nedari sa otehotniet.
toji, troch ma. toho dobermana si kupila, ostatnych dvoch ma z utulku.
esterka, ten Tvoj tatino asi nic, vsak?
lauri, a Ty by si nechcela jedneho? maly hnedy ratlik, asi rok a pol, absolutne vychovany. sestra byva pri nr, takze by Ti ho aj mohla doniest aspon ukazat.
je skutocne nadherny.
toji, ano, musi, vsak ich nema z coho zivit. a nasi uz maju dvoch vlastnych, nezmestia dalsich troch, hlavne ked sestra na nich kasle ![]()
toto ste videli?
![]()
soldi, no on je teraz chory, tak ani povedal, ze az ked sa da dokopy, ale posli foto ak mozes a skusim ukazat, mozno sa zalubi ![]()
esterik, to je ten, co som Ti aj na fb posielala.
dobermana by asi nechcel.
na fb je skupina psia dusa, tam maju velmi vela psikov ktorym treba pomoct a su krasni ![]()
soldi píše:
lauri, a Ty by si nechcela jedneho? maly hnedy ratlik, asi rok a pol, absolutne vychovany. sestra byva pri nr, takze by Ti ho aj mohla doniest aspon ukazat.
je skutocne nadherny.
soldi to by som uz nezvladla, mam tri zvierata.. a mam dost ![]()
vies co soldi to je teda des, co ta osoba pise… ![]()
moj pudlicek ma tiez problemy, treba ho ukladat spat, pomahat mu, nesmie ostat sam, lebo by spadol a napriek tomu ho este neodnesiem uspat !!
ano trapime sa s nim, ale on si to zasluzi !!
a pokial nema bolesti, tak nie je o com.ehhhh.- ![]()
to uz rovno mozu odniet babku ktora nevie poriadne chodit na eutanaziu… ![]()
lauri asi to zle vyjadrilo dievca…„neznasam“ je trosku kruty vyraz
Toji, pěkná ikonka…doufám, že ti zůstane dalších pár měsíců a že nebude lhát ![]()
A já už teda solidně magořím…na to, že jsem chtěla tenhle cyklus vynechat, tak mi počet těhu příznaků roste přímo ďábelsky rychle ![]()
toja píše:
lauri asi to zle vyjadrilo dievca…„neznasam“ je trosku kruty vyraz