Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evicka, tento mesiac zachutil aj mne riadne a som vypila pomaly aj liter denne, to bola potom cvachtanica, haha, naozaj odporucam… a mozes dat aj partnerovi, podla mna to plni podobnu funkciu ako to na zriedenie ![]()
mufinka0 (25) pas uživatele
Registrovala se 21. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 440 příspěvků a 1 článek. Snažíme se otěhotnět
mufinka0 – @natulaaa Natul,..mě taky z hormonů bolely a otékaly prsa.. Nechci ti brát naděje, ale když jsem brala 2 hormony, tak po každým mě vždycky bolely… Víš, přijde mi že se na to až moc upínáš,.. Řekl mi psycholog, že páry, které (promiň) se chovají jako vy, tak že pouze opulují, ale že si neumí prostě pořádně lidově řečeno zašuk.t ! Že berou sex jen jako výrobník dětí, ale holka,…věř nebo nevěř tak to není a pokud si to člověk pořádně užívá a nemyslí u toho jestli ono, nebo tamto, tak otěhotní mnohem snadněji. Já taky šílela a myslela jsem že abnormálně, ale ty jsi ještě šílenější.. Neber to prosím zle… Nemyslím to špatně.
Dnes v 19:38 • snaží se • Odpověz
natulaa píše:
holky já tyto příspěvky smažu až si je přečtete ju?
daj link.
tak to mi napsala,přitom já tam přispěju 2×za den a to se mě ještě jedna kočka ptala,jestli jsem testla a z toho usoudila,že jsem šílená,tak jsme šílené všechny potom
![]()
Lauri idem zmerať..
Natul daj link, lebo som nasrdená aj ja ![]()
neznervoznuj sa. napis jej, ze poznas kocky co sukali len za ucelom splodit potomka a aj im to vyslo
nech jde do prdele.
Lauritka píše:
ocikala som ovu testminew aku mas teraz teplotu ?? len tak zo srandy
mozes zmerat ?
Lauri, mám 37,6…
Lauri protože ona se už nemuže snažit normálně,tak proto tak mluví víš,ještě jedna kočka to tam zkouší,protože prostě muže otěhotnět třeba,ale tahle to nepochopí,je tam pár fajn holek,kvuli kterým bych tam chtěla chodit,ale některé prostě nemusím a zvažuju,že to seru a fakt tam chodit nebudu ![]()
natul, kasli na nu, ona nevie, co pise, asi ma nejaky problem a preto to riesi s psychologem…
lauri, mne sa tvoj ovu testik velmi paci, testnes rano tehu testikom???
Lauritka píše:
neznervoznuj sa. napis jej, ze poznas kocky co sukali len za ucelom splodit potomka a aj im to vyslonech jde do prdele.
holky já tyto příspěvky smažu až si je přečtete ju?