Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
20.7.10 14:45

Nicol - tohle napíšeš a klidně si odjedeš 8-o 8-o 8-o ??? Šup sem s fotkou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 14:45

maja , a vidis, ja by som napr. tu stitnu chcela u seba vediet… lebo to moze byt problem… ale ked ti povedal na HP ze dobry, tak to nebude v hormonoch… treba patrat dalej… napr. postkoitalny test, priechodnost vajcovodov atd … musime hladat na vlastnu past ked dr. nechcu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 14:47

Kati asi joo mm ji neřekne,že chce desítkový,určitě mu 25 :think: ,nebudu už ho s tím otravovat,jsem ráda,že mi ho vubec koupí :lol:

• Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 14:48

jodi - tá nám teda dala, čo? ale z čoho tam môže byť ten duch. veď jej graf vyzerá doteraz anovulačne. môže sa to zmeniť, ja nehovorím. ale z čoho je tam teraz ten duch.

bambi - a vieš, koľko si mala ten testosterón. ja mám 1,3. čo ja viem, či je to moc alebo málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 14:48

Maji, a byl v tom HP zahrnut i rozbor štítné žlázy? Já teď pročítala ty papíry do laborky a tam to bylo zvlášť…tak jestli ti to vůbec udělal…?? A co skočit si na endokrinologii?? Nebo jsem mimoň ??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 14:49

ale hormony štítnej žľazy mi nerobil. len rentgen. to už ma aký význam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 14:49

maji, neviem kolko som mala, ved si pozri na prvej stranke tie hodnoty ake maju byt........ mne sa zda ze ho mas ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 14:50
Jodi píše:
Maji, a byl v tom HP zahrnut i rozbor štítné žlázy? Já teď pročítala ty papíry do laborky a tam to bylo zvlášť…tak jestli ti to vůbec udělal…?? A co skočit si na endokrinologii?? Nebo jsem mimoň ??? :roll:

jodi písali sme to naraz. to isté si myslím, čo ty. že hormony štítnej žlazy mi nerobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 14:53

na fotce to neni tak videt jako volným okem a už opravdu pádim, ale je to jen haluz…čekám na ovulku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 14:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 15:03

nikol, tak to je sila..a potom ze testujeme :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 15:05

K…A mm mi dovezl jednu krabičku,25 a já že to zkusím a tam je jenom jeden test,tak je toto normální a ještě mu čuza řekla,že je extrémě citlivý :pocitac: :pocitac: ,no co je na tom extrémě citlivého,když je to 25 :pocitac: :pocitac: to fakt nechápu

• Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 15:10

nikolka - keby si mala ovulku, tak by som povedala, že je tam veľká šanca na tehu

natul - a skúsiš teda teraz alebo ráno? alebo kúpiš najskôr 10-tku?

jodi, bambi - tie hormony štítnej žľazy majú nejaké pomenovanie? skratky, alebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 15:10

Maji, a na endokrinologii si zajít nemůžeš??? Podle UTZ nebo RTG pozná jen jestli je změněná struktura, ale výšky hormonů nepozná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 15:13

holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že? :pocitac: :pocitac: a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex