Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nicol - tohle napíšeš a klidně si odjedeš
??? Šup sem s fotkou!!!!
maja , a vidis, ja by som napr. tu stitnu chcela u seba vediet… lebo to moze byt problem… ale ked ti povedal na HP ze dobry, tak to nebude v hormonoch… treba patrat dalej… napr. postkoitalny test, priechodnost vajcovodov atd … musime hladat na vlastnu past ked dr. nechcu ![]()
Kati asi joo mm ji neřekne,že chce desítkový,určitě mu 25
,nebudu už ho s tím otravovat,jsem ráda,že mi ho vubec koupí ![]()
jodi - tá nám teda dala, čo? ale z čoho tam môže byť ten duch. veď jej graf vyzerá doteraz anovulačne. môže sa to zmeniť, ja nehovorím. ale z čoho je tam teraz ten duch.
bambi - a vieš, koľko si mala ten testosterón. ja mám 1,3. čo ja viem, či je to moc alebo málo?
Maji, a byl v tom HP zahrnut i rozbor štítné žlázy? Já teď pročítala ty papíry do laborky a tam to bylo zvlášť…tak jestli ti to vůbec udělal…?? A co skočit si na endokrinologii?? Nebo jsem mimoň ??? ![]()
ale hormony štítnej žľazy mi nerobil. len rentgen. to už ma aký význam?
maji, neviem kolko som mala, ved si pozri na prvej stranke tie hodnoty ake maju byt........ mne sa zda ze ho mas ok ![]()
Jodi píše:
Maji, a byl v tom HP zahrnut i rozbor štítné žlázy? Já teď pročítala ty papíry do laborky a tam to bylo zvlášť…tak jestli ti to vůbec udělal…?? A co skočit si na endokrinologii?? Nebo jsem mimoň ???
jodi písali sme to naraz. to isté si myslím, čo ty. že hormony štítnej žlazy mi nerobil.
na fotce to neni tak videt jako volným okem a už opravdu pádim, ale je to jen haluz…čekám na ovulku ![]()
K…A mm mi dovezl jednu krabičku,25 a já že to zkusím a tam je jenom jeden test,tak je toto normální a ještě mu čuza řekla,že je extrémě citlivý
,no co je na tom extrémě citlivého,když je to 25
to fakt nechápu
nikolka - keby si mala ovulku, tak by som povedala, že je tam veľká šanca na tehu
natul - a skúsiš teda teraz alebo ráno? alebo kúpiš najskôr 10-tku?
jodi, bambi - tie hormony štítnej žľazy majú nejaké pomenovanie? skratky, alebo tak?
Maji, a na endokrinologii si zajít nemůžeš??? Podle UTZ nebo RTG pozná jen jestli je změněná struktura, ale výšky hormonů nepozná… ![]()
holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že?
a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí
![]()