Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SOLDI jeeej,pamatas si? ano,mavam…
hej,idem,len uz sa aj nacyhstam na nocny spanok,lebo potom uz nevstanem. snad si k moru neprinesiem aj zapal mocoveho mechura,lebo potom by ma asi helikopterou museli previest na iny ostrov ![]()
inak viem,ze vtip by sa nemal opakovat 2krat,lebo uz nebude vtipny,ale opre natulu som nasla „svoj“obrazok v roku 2045,ked budem na emimine sama chatovat so sebou,lebo vsetky budete TEHOTNE:
TOJA: MAM TESTOVAT?
TOJA: TESTUJ
TOJA: TAK AKO?
TOJA: NIC, BIELO..
TOJA: TAK NABUDUCE TO VYJDE
FOTO TOJI 2045_
Příspěvek upraven 19.07.10 v 21:32
toji, co ja viem, ta povodna fotka sa mi viac pacila ![]()
inak, mna dnes zacalo trosku pichat nalavo, mozem to mat este druhu ovulku, aj ked ovu testiky su uz negativne? vcera ma pichal pravy…
smouli, ale zase skoro prid, uz si po ovulke, uz mozes
![]()
nicoll, toja pouziva conceive to je podobne ![]()
soldi
,si zlata,ale neboj,aj v stredu v nocu,resp. stvrtok o tretej rano nam ide lietadlo
,aj mne budete chybat,idem na kraj sveta,kde nie je bankomat ani nic,ale je su tam nadherne plaze
a ked sa vratim,vsetky do jednej budete dvojciarkove,ok?minimalne na ovu testoch ![]()
ella aj mne sa viac pacil ten prvy,ale nejako mam potrebu zmeny
,tak na chvilocku sa zmenim
toja píše:
hej,idem,len uz sa aj nacyhstam na nocny spanok,lebo potom uz nevstanem. snad si k moru neprinesiem aj zapal mocoveho mechura,lebo potom by ma asi helikopterou museli previest na iny ostrov![]()
inak viem,ze vtip by sa nemal opakovat 2krat,lebo uz nebude vtipny,ale opre natulu som nasla „svoj“obrazok v roku 2045,ked budem na emimine sama chatovat so sebou,lebo vsetky budete TEHOTNE:
TOJA: TAK NABUDUCE TO VYJDEFOTO TOJI 2045_
toji, chod radsej do postielky… sup sup keksikovat a nebudes mat taketo reci v 2045… skor:
TOJA: ach, som taka vycerpana…
TOJA: z coho prosim ta?
TOJA: tie decka prevratili dom hore nohami, nevedia same sa rozhybat, ak im nedam jest, tak by aj od hladu umreli…
TOJA: ale no, ved si hovorila, ze chces tri alebo nie? splnil sa ti sen, tak sa tes…
TOJA: ved hej, ved hej, padam do postele ako kabela…
TOJA: tak hlavu hore a dobru noc, na zajtra potrebujes silu…
toja píše:
hej,idem,len uz sa aj nacyhstam na nocny spanok,lebo potom uz nevstanem. snad si k moru neprinesiem aj zapal mocoveho mechura,lebo potom by ma asi helikopterou museli previest na iny ostrov![]()
TOJA: TAK NABUDUCE TO VYJDEFOTO TOJI 2045_
nicoll mam concieve plus (soldi 100 bodov,ze si pamatas
),ale nejako ho nepouzivam,neviem preco ma pochytil taky divny pocit,ze naco,ked mam normalny hlien…ale MM sa to pacilo a urcite je to dobre pre spermišky
elli
,ty uz budes mat vtedy 6.dieta a budete kupovat domcek pri mori ![]()
Elli ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif
super tak nějak se tu budeme určitě za pár let bavit
![]()
Tojinko já taky nemám z té fotky ted dobrý pocit,možná to vyzní blbě,ale přidaš mi tu strašně vystrašená
![]()
hop, musim koncit, ide sem mm, toji, ides na to ako katka? kraaasne ![]()
taka tehula divoska ![]()