Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
19.7.10 21:31

SOLDI jeeej,pamatas si? ano,mavam…
hej,idem,len uz sa aj nacyhstam na nocny spanok,lebo potom uz nevstanem. snad si k moru neprinesiem aj zapal mocoveho mechura,lebo potom by ma asi helikopterou museli previest na iny ostrov :mrgreen:

inak viem,ze vtip by sa nemal opakovat 2krat,lebo uz nebude vtipny,ale opre natulu som nasla „svoj“obrazok v roku 2045,ked budem na emimine sama chatovat so sebou,lebo vsetky budete TEHOTNE:

TOJA: MAM TESTOVAT?
TOJA: TESTUJ
TOJA: TAK AKO?
TOJA: NIC, BIELO..
TOJA: TAK NABUDUCE TO VYJDE

FOTO TOJI 2045_

Příspěvek upraven 19.07.10 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 21:32

toji, co ja viem, ta povodna fotka sa mi viac pacila :)

inak, mna dnes zacalo trosku pichat nalavo, mozem to mat este druhu ovulku, aj ked ovu testiky su uz negativne? vcera ma pichal pravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 21:32

smouli, ale zase skoro prid, uz si po ovulke, uz mozes :srdce: :huban:

nicoll, toja pouziva conceive to je podobne  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
19.7.10 21:35

soldi :mrgreen: ,si zlata,ale neboj,aj v stredu v nocu,resp. stvrtok o tretej rano nam ide lietadlo :hug: ,aj mne budete chybat,idem na kraj sveta,kde nie je bankomat ani nic,ale je su tam nadherne plaze

a ked sa vratim,vsetky do jednej budete dvojciarkove,ok?minimalne na ovu testoch :wink:

ella aj mne sa viac pacil ten prvy,ale nejako mam potrebu zmeny :think: ,tak na chvilocku sa zmenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 21:35
toja píše:
hej,idem,len uz sa aj nacyhstam na nocny spanok,lebo potom uz nevstanem. snad si k moru neprinesiem aj zapal mocoveho mechura,lebo potom by ma asi helikopterou museli previest na iny ostrov :mrgreen:

inak viem,ze vtip by sa nemal opakovat 2krat,lebo uz nebude vtipny,ale opre natulu som nasla „svoj“obrazok v roku 2045,ked budem na emimine sama chatovat so sebou,lebo vsetky budete TEHOTNE:

FOTO TOJI 2045_

toji, chod radsej do postielky… sup sup keksikovat a nebudes mat taketo reci v 2045… skor:

TOJA: ach, som taka vycerpana…
TOJA: z coho prosim ta?
TOJA: tie decka prevratili dom hore nohami, nevedia same sa rozhybat, ak im nedam jest, tak by aj od hladu umreli…
TOJA: ale no, ved si hovorila, ze chces tri alebo nie? splnil sa ti sen, tak sa tes…
TOJA: ved hej, ved hej, padam do postele ako kabela…
TOJA: tak hlavu hore a dobru noc, na zajtra potrebujes silu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 21:36
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Toji jsem si představila takovou babičku,jak sedí u PC a chatuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Toji neboj za 45 let už budeš babičkou :wink: :wink: :hug: :hug:
toja píše:

FOTO TOJI 2045_

• Citovat
  • Upravit
9080
19.7.10 21:37

nicoll mam concieve plus (soldi 100 bodov,ze si pamatas :wink: ),ale nejako ho nepouzivam,neviem preco ma pochytil taky divny pocit,ze naco,ked mam normalny hlien…ale MM sa to pacilo a urcite je to dobre pre spermišky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
19.7.10 21:38

elli :hug: ,ty uz budes mat vtedy 6.dieta a budete kupovat domcek pri mori :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 21:40

Elli ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif :palec: :palec: super tak nějak se tu budeme určitě za pár let bavit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9205
19.7.10 21:41

dobru noc babulky, zajtra sa ozvem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 21:42

Tojinko já taky nemám z té fotky ted dobrý pocit,možná to vyzní blbě,ale přidaš mi tu strašně vystrašená :nevim: :nevim: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 21:43

Chtěla jsem napsat připadáš :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 21:44

dobrou noc holky :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit