Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9205
19.7.10 20:56

Eneer, krasne fotecky zo svadby, gratulujem!!!

Smouli, podla mna si mala ovu 18-19DC

Esther, donesiem ti teraz mamatest10? napis IP s tel. cislom a adresou a donesiem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 20:58

natalca, budem na Teba silno mysliet a posielat vela energie, cukruske to pomohlo :srdce: verim, ze sa ku mne pridaju aj ostatne baby a spolocnymi silami drobceka zachranime :hug:

elll, a ako bolo?
takze si sa nakoniec naozaj ani nedostala na ten pohovor do prace? :-(

joooj, a mna dnes trapi moja sestra. ale vazne dost. chova sa s prepacenim ako taka mala stetka. ma strasne dobreho chalana, kupili si spolu dom, na polovicu dali nasi sestre peniaze, druhu polku plati ten chalanisko hypoteku. a sestra ho uplne odrbava, aj nasich- mesacne jej posielaju 250 € na skolu- a pritom do nej nechodi. ku.vi sa s hocikym za par supiek, nabrala si psvo z utulku- o vsetky sa stara ten jej priatel, teraz mi volal, uz uplne zufaly, nevie, co ma robit :cry:
som z nej nestastna. a to ma len 22 rokov :cry:
a este sa aj niekolkokrat do tyzdna ozerie ako doga, a to nespominam, ze kde komu dlzi peniaze :-?

prepacte, ale musela som sa vyrozpravat, ona je uplne ina ako ja, nechapem kde sa v nej berie tolko nuprimnosti, falose a odrbavacstva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 21:01

smouli: :-D :mrgreen: …ano právě že jsem měla hlen egg…a fakt hodně…asi těch 7 dnů..podle toho jsem si dělala i ovu test protože mi to nešlo do hlavy.bylo ho fakt hodně. :nevim: :-D asi to teda bylo pro spermijku dobré prostředí..no každopádně mě to nejde do hlavy jak se to mohlo stát tak nečekaně :nevim: :mrgreen:

nicoll:děkuji :hug:
no asi jedna vydržela teda 3 dny na mé vajco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 21:01

no já věděla,že jsem na někoho zapoměla no enner jedním slovem krása budte štastní aš do smrti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 21:02

soldi ach tá dnešná mládež a najhoršie je, keď sa toto deje v poriadnej usporiadanej rodine..že sa tam nájde totálne čierná ovca :poblion: ale je to bežné, to musí mať človek v povahe a jedine tvrdá ruka by ju zmenila ..žiadne peniaze, nech sa dievča spamätá, že si to treba vážiť :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
19.7.10 21:03

Natulaa, Lauritka, Soldi- co vaše testíky???? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 21:04

Soldi:jejda…to mi je líto :-( …chudák ten kluk teda…má to těžké s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
19.7.10 21:05

Soldi…tééééda. A vaši vědí, že do školy nechodí? To je teda situace…přeju, ať se sestřička brzy zklidní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 21:06

smouli, ked mne je z toho tak smutno, vobec to nechapem. cim sa k nej chovaju lepsie, tym je ona horsia.

ale co ma uplne najviac mrzi, ze nasi jej to totalne zeru. proste oni jej vsetko uveria, ona je vzdy dobra, nikto nema pravo na nu povedat pol kroveho slova.
ked na strednej prepadla z telesnej! (lebo chodila poza skolu), tak nasi boli nasrani, ze ucitelka si na nu zasadla!
to hovori asi za vsetko.
a Janko je taky dobry chalan, urobil by pre nu vsetko a ona sa k nemu chova priserne. najnovsie od neho chce, ze ona sa odstahuje, ale on jej bude platit najom za byt 8-o
podotykam, ze nie su zobrati. je mi z nej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 21:06

smouli..holky..nepište jen 22let či dnešní mládež. to není o tom věku.to je o člověku samotném.hernajs však mě je čerstvých 23 a nepovažuji se za „mládež“ :-D
a tuším soldi ty máš 24 ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 21:07

natalca, velmi velmi na vas budem mysliet a drzat palceky!!!

son1cka, aj nasa miska ukazala hned, ze bude dievcatko, ale tvaricku nam nie a nie ukazat az do nejakeho 30tt…
mouku, vacsinou sa pohlavie vyvija do cca 15tt, potom by to uz malo byt jasne, ak si dr. nepomyli pipika s pupocnou snurou a pod…

smouli, ty uz si 100% po ovu, takze uz sa nestresuj a uzivaj si cakanie :)

soldi, na brusnych tancoch bolo super :)
a na pohovor som sa zaital nedostala, totiz, oni to boli 3 podobne pozicie, ja som chcela jednu, ale ta uz je vyclenena a tak ostali dve, ktore su valstne o tom istom, len aplikovane na ine produkty, takze dnes som sa stretla neoficialne s tou osobou, co bude robit pohovor, aby mi povedala viac o tej pozicii a mam si to rozmysliet a dat jej vediet, ci chcem ist na oficialny pohovor, co asi teda naozaj chcem… zajtra jej dam vediet a uvidim, ako dopadne oficialny pohovor, kde uz bude aj personalista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 21:11

soldi úplne ťa chápem, ja som sa jeden čas hanbila za svojho brata, to tu ani nejdem písať čo vyvádzal, ale našiel si babu terajšiu ženu a ona je teda riadna sekera a to on potreboval - hneť skrotol a je ako baránok- samozrejme že už prišiel aj do určitého veku, kedy ho to blbnutie omrzelo- nejeden raz boli naši z neho na prášky
no a teraz sa začali naši starať o moju 23ročnú sesterku ,ktorá žila z babinou kým neumrela a pomaly sa nevie postarať sama o seba-naši jej platia inkaso za dom čo zdedila po babine a všetko ostatné a ona teraz ostala tehu - chápeš, kde je tá spravodlivosť podrbaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 21:12

ell užívam :dance: :dance: :dance:
len teraz ma trápi to,že mm zajtra odchádza síce iba na jeden deň do španielska, ale ide lietadlom a mám strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 21:14

mscat :mrgreen: veď ja to myslím obrazne - chápeš, aj ja som mládež… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 21:15

smouli :hug: ja tiez vzdy trpnem, ked andy cestuje, aj ked len ide sem do partizanskeho, nie to este ked ide autom do danska alebo lietadlom niekam, pred rokom letel do juznej afriky… ach… zakazdym cez net pozeram cely let, kade leti, ci dodrzuju casovy rozpis a tak… a hned ako uspesne zistim, ze pristal, uz volam, ze ci je OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí