Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moukus: my si pravdepodobne tiez skusime prenajat auto, alebo skuter a skusime nieco pozriet, ale predovsetkym ideme na relax. vsak to bude len 7 dni ![]()
v stredu a v sobotu som krvacala,mam 2 hematomy, chrobacik je statocny,ale doki povedal, ze sa mame pripravit na najhorsie
monu: my sme boli 11 dni a nestihli sme vsetko pozriet
a ja som taka ze ja nedokazem lezat na plazi, velmi skoro sa zacnem nudit, takze nase dovolenky su vsetky take poznavacie ![]()
natalca: a povedal aj ze z coho su tie hematomy? budem na vas mysliet ![]()
natalca: pocula som, ze tie hematomy sa zvyknu vstrebat, tak drzim palceky ![]()
kocky, idem sa rozlucit s brachom, odchadza spat do Londyna, tak sa sa zatial drzte.
áno áno
babulky moje, jednoducho si od teraz idem počítať, že 17DC najneskôr 18DC bola ovu - aj bolesti podbruška tomu zodpovedajú
idem myslieť pozitívne
treba sa naladiť na správnu vlnu ![]()
Caute baby, tak dnes som bola na morfolog. SONE a zda sa, ze modra deka, modre flasky, modre dupky a modry uteracik stacia, a dalsie modre veci nepribudnu…mame totiz susurku a nie pipika…
![]()
Natalca, to je mi strasne luto, ale musis verit, aj Cukruska prelezala dost dlho aj od 6tt tusim v nemocke pre krvacanie…Budem na teba mysliet…a drzat palce…a modlit sa…
![]()
smouli: a vobec sa nemusis strafit do ovulky, ovulka neznamena, ze to najplodnejsi den ![]()
moukuska píše:
smouli: a vobec sa nemusis strafit do ovulky, ovulka neznamena, ze to najplodnejsi den
moku ďakujem
presne toto si musím vtĺcť do hlavy ![]()
natalca: držím vám moc pěstičky…mimísek se určitě udrží
![]()
son1cka:
![]()