Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja píše:…kuk, chi chi chi… ja som sa po srdiečkovaní bála pohnut, zostala som ležať s poduškou pod zadkom a prinutila sa zaspat, aj ked som už bola obolená a vsetko ma tlačilo, strasne som sa bala, že by zo mna práve ta jedna dolezita potvorka mohla vytiecť
mscat ok,lebo ja som vcera po 15 minutach sla na wc a sa prizersala,ako zo mna padaju von!!!!
ale dnes mam pozitivny ovu testik,skusim instruktaz katkymarek
ovu hlien mam ukazkovy,som sa dnes tesilamajka,zaku,nedepkujte moje
ahoj awa
mala si na zaciatku tehu nejake priznaky,myslim vtedy ked si si prve testiky robila.
esther.........ale kdeže nič mimoriadne, klasicke ako pri PMS, napnute prsia, bolesť ako na mrchu, ale zle mi bolo až od 7tt..... prvy test som robila nejako 10 dpo ešte 4-5 dní pred očakavanou mrchou a vtedy som pocitila len zavrat, aj to len niekolko sekundový…nemusíš mať vobec žiadne príznaky, však sa ich neskor dočkáš, až ti z nich zle bude- doslova ![]()
osobne si myslím, že tvoje testy su tehu, ne pregnylove, neurobilo by to až taky vykyv…ale čo si myslim ja je nepodstatné, chovaj sa ako keby si bola tehu lebo na 60% asi si...... mimochodom, všimla si si že to nie je „duch“ ale regulérna čiarka, hoci slabšia? no, neviem sa dočkať nasledujuceho tvojho testovania… strašne ti to prajem
…a lauritka?…hm? vela som na nu myslela a velmi chcem, aby jej to vyšlo (a aj ostatným samozrejme)
awa, dakujeem, no na zivo je este vyraznejsia, len sa to blbo foti. Pozerala som ten moj pregnyl 1500 a vraj sa vstrebava do 48 hodin od poslednej inj. Ja som cca 96 hodin. No, uz mi ostava len cakat a testit
Ale tiez sa mi zdalo, ze by ta ciarka nebola az taka silnejsia oproti vcerajsej i ked to bolo poobede.
natulka som rada,ze si sa vcera pobavila…vies co je horsie? ze ja som sa sama smiala na svojom vlastnom vtipe ![]()
ale fakt som v duchu zazrela taku realnu situaciu,ze vy ste vsetky tehotne a ja furt nic
estí haha, ja som uz take nejako nastavena,ze zase nic..pochytilo ma negativne myslenie,ale inak som v pohode ![]()
mouku hehe,nviem preco mi tie kreslene nejdu ulozit…tam som zase „ja“ ![]()
toja, ziadne negativne myslenie, dnes sa jedna sikonvica spermijka dostane kam ma a basta
![]()
Ahoj holky, jak jsem slíbila, posílám pár foteček ze svatby ve formě prezentace, svatba dopadla úplně parádně, jsem šťastný člověk
![]()
http://www.youtube.com/watch?…!