Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek:no však jako já nechápala.a ještě řekla,že jak jsme tam byli s mojím tak jak jsme se chovali že co by jsme od vás čekali no však jste děcka!!
jako mi sklaplo pak.
a mi přitom dělali jen blbinky prostě…ze srandy se tak škádlímé normálně tak fakt nechápu.ale nemyslím teda že bych byla děcko..to fakt ne.Tak se nechovám už dlouho..a navíc..si myslím že každý svým zpusobem se někdy chová jak dítě v něčem.chápete mě ne?
katka:jasné..víš já když jsem ležela měsíc před porodem v nemocnici tak mi tam ženský tipovali aspon 25 let.a bylo mi necelých 20. a to jen proto jaký mám na všechno názor a jak jsem vše věděla o miminu a podobně.no takže…
natu:prostě nevím jak to tak vzniklo mě překvapila.mohla mi to říct už dávno co si teda o mě myslí..ale tak najednou jako.myslím že to bude tím těhotenstvím asi.najednou totiž řekla že by taky chtěla ale že to nehrotí že a kdy?když je její manžel furt pryč.
ale jako hotovo..prostě nechápu ![]()
ona furt dělá pičovinky,je nejstřelenější mezi maminama co chodíme do mateřského centra.je pro každou špatnost a volovinu…a jako já su děcko.to prostě síla.
pak jako říkala že to tak nemyslela,že jsem děcko..jak mi řekla že mě malý aspon poslechne,tak jsem ji na to řekla..no joo to víš,děcko má děcko a vidíš jak ho neumí vychovávat že mě poslouchá!!
jako do prdele..to není o věku.pardon že jsem sprostá ale ještě se mi nestalo aby mi někdo řekl že jsem dítě..když už mám malého.nikdo si to nedovolil maximálně mi bylo řečeno že jsem mladučká ale ne že su děcko to jako má hlava nebere prostě.
mscat píše:
ale jako hotovo..prostě nechápu
ona furt dělá pičovinky,je nejstřelenější mezi maminama co chodíme do mateřského centra.je pro každou špatnost a volovinu…a jako já su děcko.to prostě síla.pak jako říkala že to tak nemyslela,že jsem děcko..jak mi řekla že mě malý aspon poslechne,tak jsem ji na to řekla..no joo to víš,děcko má děcko a vidíš jak ho neumí vychovávat že mě poslouchá!!jako do prdele..to není o věku.pardon že jsem sprostá ale ještě se mi nestalo aby mi někdo řekl že jsem dítě..když už mám malého.nikdo si to nedovolil maximálně mi bylo řečeno že jsem mladučká ale ne že su děcko to jako má hlava nebere prostě.
nenechaj sa nou takto nahnevat… za to ti to proste nestoji… ![]()
Mscat to je vsetko zavist, proste ony ti ten vek zavidia, a teraz k tomu si este opat tehotna, mas este furu casu, im sa uz krati, tak to nevydrzali a zautocili ako osy. Ich IQ nestoji ani za zmienku a prosim ta uz sa upokoj, ved to nerobi dobre tebe ani miminku.
no..prostě to se mě dotklo.Ještě když ona sama se nechová ideálně ke svému věku teda!!jsem zvědavá co na to řekne můj až mu to povím.ten bude hledět.
To jako se mám vdát aby mě pak lidi brali jako dospělou či co
ach jo..toto sem nečekala takovou reakci od ní fakt.ale myslím že v tom asi opravdu bude něco jiného.
Ale opravdu..sama si neumí poradit se svým dítětem strčí ji všechno co si vyřve,ani ju neučí slovo prosím to ji vždycky říkám já že se neříká já to chcu a to chcu a to chcu.To bych malému dala pěkně musí prosit a děkovat když něco chce žádné já to chcu!tak se to neříká.no..já mám taky na bár co svůj názor co ona dělá a jak se chová že se chová trapně ale nebudu ji to říkat to nemá cenu.
katkamarek, riana…: já vím že to za to nestojí…ale já jsem myslela že se normal bavíme, ráda ju vidím a ted toto..taká podpásovka??tak aspon mi to má říct do očí už dřív a ne tak najednou.a to sama vymýšlí co podniknem a kam vyrazíme…tak proč se s děckem baví??
a ted ta druhá..že noo joo ..ona je tu vlastně nejmladší že?pche ..no a co jako??asi fakt závist.
pak říkala že já vám aspon teda budu chodit vozit mimča když nenajdu práci.
asi ju to fakt stresuje.
jinak řekla že to jako tak nemyslela že jsem děcko ale že někdy prostě mám ty názory jiné…ale tak jasné že je mám jiné.nejsem vdaná jak ona 7 let,nepracovala jsem 10let v cestovce..jasné že jsem jiná..no pak mi řekla že mě život ještě naučí..tím jako chtěla říct že jsem blbá?? ![]()
Tak baby ja uz o chvilku padam prec, tak sa tu majte pekne do zajtra vecera. A drzte mi palce, aby som dobre dopadla ![]()
mscat píše:
katkamarek, riana…: já vím že to za to nestojí…ale já jsem myslela že se normal bavíme, ráda ju vidím a ted toto..taká podpásovka??tak aspon mi to má říct do očí už dřív a ne tak najednou.a to sama vymýšlí co podniknem a kam vyrazíme…tak proč se s děckem baví??
a ted ta druhá..že noo joo ..ona je tu vlastně nejmladší že?pche ..no a co jako??asi fakt závist.pak říkala že já vám aspon teda budu chodit vozit mimča když nenajdu práci.asi ju to fakt stresuje.
jinak řekla že to jako tak nemyslela že jsem děcko ale že někdy prostě mám ty názory jiné…ale tak jasné že je mám jiné.nejsem vdaná jak ona 7 let,nepracovala jsem 10let v cestovce..jasné že jsem jiná..no pak mi řekla že mě život ještě naučí..tím jako chtěla říct že jsem blbá??
uz nad tym nerozmyslaj… aspon sa vyfarbila, aka je ona vlastne kamaratka, ako ta vlastne berie; ze sa citi byt ona viac ako ty… na taku kamaratku kasli… a nech ta uz netrapi, co ti povedala…
ja mam podobneho zmyslania kolegynu… ma takmer 60r., pre nu vsetko do 30-tky je mlade ucho, co ma drzat hubu a krok, je to tupe a pod. reci ![]()
Mscat kasli na nu, aj napriek vsetkemu co ti povedala, si ty stokrat na koni, ty si mladucka, ty si tehotna, ty mas slusne vychovaneho syna, ty mas viac rozumu ako ony dve dokopy… Vek a „skusenosti“ este nerobia kazdeho mudrejsim ![]()
katkamarek píše:
Mscat kasli na nu, aj napriek vsetkemu co ti povedala, si ty stokrat na koni, ty si mladucka, ty si tehotna, ty mas slusne vychovaneho syna, ty mas viac rozumu ako ony dve dokopy… Vek a „skusenosti“ este nerobia kazdeho mudrejsim
ahojte babulky
dakujem vsetkym. Snad to nie je pregnylova palicka na testiku
Myslite, ze by zosilnela keby to je pregnyl?
babulky, je tu niektora z Bratislavy, ma teplomer s 2 desatinnymi miestami a kupovala si ho v kamennej lekarni alebo v zdravotnickych potrebach?
ja som zatial obehala par lekarni, kde na mna pozreli ako teliatka na nove vrata, ze taky teplomer nemaju… velmi casu na behacky nemam, tak by som chcela stavit na istotu a ist niekam konkretne…
viem, da sa kupit cez net, ale to nechcem ![]()
esther03 píše:
ahojte babulkydakujem vsetkym. Snad to nie je pregnylova palicka na testiku
Myslite, ze by zosilnela keby to je pregnyl?
no teoreticky ano, lebo rano je koncentrovanejsi moc. ale kocky tu uz pisali, ze si dostatocne dlho po pregnyle na to, aby pregnyl ukazalo. takze podla mna to pregnyl nie je. v kazdom pripade to zajtrajsi testik vsetko na 100% ukaze, ale myslim, ze sa mozes uz teraz kludne potichucky tesit ![]()