Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
19.7.10 13:01

zaku: pri 1. tehu si nepamätam, robili sme to klasicky na misionara a musela to byt iba kvapka, ale pri 2. mi radili lezat 20 minut na bruchu kvoli maternici… ale podla mna je to uplne jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 13:02

elll, uz som Ti to poslala. ale nasla som len strategie pre zivotny cyklus vyrobku, hadam Ti to nieco pomoze, lebo vacsinou sme brali len zivotny cyklus podniku. vsak keby nieco, tak sa kludne pytaj.

he he, aj mna napadol ten 17 dc, ale to mi uz predsa len prislo moc skoro na mna :-P
s tym 18 dc som hadam nic nepokazila. avsak uvidim podla ms, to bude asi najistejsie, juuuj a tak som sa bala ze to bude anovulak :roll:

katka, jeeej, nadherne vidiet ako to presne aj na tych ovu silnie. tiez by som hned sla spravit, len u mna to asi nebude nic znamenat :nevim:
mozno sa zajtra odhodlam na mamatest. alebo aj nie :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 13:03

Takze to som narychlo pridala moje testiky, dost zle to vidno, mohla som to este priblizit, ale musela som sa ponahlat :mrgreen: Takze trosku to zosilnelo od vcera, aj ovu aj tehu, tak uvidime co bude dalej.

Zaku my sme polodili od zadu, tak sa vieme urobit naraz, lebo ja si pomaham, a lezala som potom na chrbte s podlozenym zadkom, ale tym ze som mala orgazmus spolu s mm, tak som asi vela do maternice aj vcucla :mrgreen:, nic nevytekalo, a este som sa aj prevalovala na jednu a druhu stranu a stahovala svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 13:04
zakupanda píše:
majuška ahojky asi jo taky mě to ted napadlo
a nebud smutná co to že mm najednou nechce?četla jsem to jak jsi měla jít na krev. :hug:

Pripadá si jak plemenný býček, keď ide do tej inkriminovanej miestnostky.

A smutná som. Už mi lásko není dvacet let. … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 13:06

katka - pekne ti tmavnú testíky :mrgreen:

soldi - testni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 13:08

myslite ze na hematologii mi vysetria aj ANTIFOSFOLIPIDOVY syndrom, ci to robia na inom oddeleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 13:08
m a j a 2 píše:
zakupanda píše:
majuška ahojky asi jo taky mě to ted napadlo
a nebud smutná co to že mm najednou nechce?četla jsem to jak jsi měla jít na krev. :hug:

Pripadá si jak plemenný býček, keď ide do tej inkriminovanej miestnostky.

A smutná som. Už mi lásko není dvacet let. … :think:

ono je to s chlapama některýma těžký mýmu občas taky nerozumím kolikrát mi přijde,že to nechce :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 13:09

mouk, a to je co zac? 8-o

majka, radsej by som pockala este tak zo tri dni.
mozeme sa dohodnut, ze ak bude dovod, tak testnem v stredu s natulou, nech mam partacku :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
19.7.10 13:11

Katuš - krásně Ti ta čárka sílí :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 13:12
soldi píše:
mouk, a to je co zac? 8-omajka, radsej by som pockala este tak zo tri dni.
mozeme sa dohodnut, ze ak bude dovod, tak testnem v stredu s natulou, nech mam partacku :-P :mrgreen:

no môžeme sa tak dohodnúť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 13:12
Soldi :hug: :hug: :hug: ach jooo,to je život :zed:
soldi píše:
mouk, a to je co zac? 8-omajka, radsej by som pockala este tak zo tri dni.
mozeme sa dohodnut, ze ak bude dovod, tak testnem v stredu s natulou, nech mam partacku :-P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5530
19.7.10 13:13

Myslim, ze 10tka by uz bola silnejsia dnes, zajtra budem testovat na chate, tak to bude iny adrenalin, aby ma nikto nevidel :mrgreen: a foto pridam az poobede alebo v stredu potom. Joj tak sa mi tam nechce ist, zajtra mame mat sportovy den, behat, skakat atd. a neviem ako sa mam z toho vykrutit, bojim sa, aby som si neublizila, ale este to nechcem nikomu hovorit, ze som tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 13:13

tajky bych testla,ale při mých teplotách a dpo?eeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 13:15

joj, baby, prave som si uvedomila, ze ak by ovu naozaj bola vcera, tak testovat by som mohla 10dpo, cize rovno na moje narodeniny… ach, to by bolo… pekny sen… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 13:16
soldi píše:
michi, nie, nemozes tak rozmyslat, to uz ked sa pustis do uvah, ze co by bolo keby… tak by si sa mohla aj zblaznit z toho.
neboj, s ivuskou sa zase strestnes a este aj das zivot dalsiemu cloviecikovi :hug:broskvicka, gratulujem :huban:
Soldi děkuji,beru tě za slovo,po tom vajcu ti baštím všechno,aji že je zeměkoule hranatá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí