Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi: testuje sa hladina anticardiolipinovych protilatok, ale nic viacej neviem skusim vygooglit
Baby, bola som kúpiť MM20, to snáď ani nie je pravda, aký je to rozdiel oproti tomu blbému Pepinu ![]()
čiarka krásna vybehla hneď..
Ináč, keď som si zadala do kalkulky kedy by bol termín pôrodu, tak vychádza na 30.3.2011
No a môj mm je 26.3., ja 29.3., boli by sme zástup baranov
![]()
Katka, ja by som šla za dr, nech ti dá ospravedlnenku Nešla by som proste na ten športový deň.
![]()
katkamarek píše:
Myslim, ze 10tka by uz bola silnejsia dnes, zajtra budem testovat na chate, tak to bude iny adrenalin, aby ma nikto nevidela foto pridam az poobede alebo v stredu potom. Joj tak sa mi tam nechce ist, zajtra mame mat sportovy den, behat, skakat atd. a neviem ako sa mam z toho vykrutit, bojim sa, aby som si neublizila, ale este to nechcem nikomu hovorit, ze som tehu.
nasla som nieco v PDF , to sa asi neda tu nijak pridat alebo poslat ![]()
elllla píše:
joj, baby, prave som si uvedomila, ze ak by ovu naozaj bola vcera, tak testovat by som mohla 10dpo, cize rovno na moje narodeniny… ach, to by bolo… pekny sen…
Minewka píše:
Baby, bola som kúpiť MM20, to snáď ani nie je pravda, aký je to rozdiel oproti tomu blbému Pepinu![]()
čiarka krásna vybehla hneď..
Ináč, keď som si zadala do kalkulky kedy by bol termín pôrodu, tak vychádza na 30.3.2011
No a môj mm je 26.3., ja 29.3., boli by sme zástup baranov![]()
natulaa…zaku
my plodili z boku
jak se tomu říká..na lžičky
já orgasmus neměla bylo to jen taká rychlovka než můj odjel do práce a malý odpo spinkal.pak jsem asi chvíli ležela ale pak hned vstala a oblékla se šla na wc a podobně
![]()
Michell budeš mi tu chybět
,komu dám po palici?
![]()
Holčiny našly jste co tu včera večer psala Tojinka,jsme se fakt nasmáli
myslím,že je to na straně 3348
ještě kuknu raději ![]()
jeee minew, precitala som tu stranu 3347, aj moj mm bol na vytere a robili mu aj hormonalny profil, vysledky maju byt tento tyzden. my chceme zistit pricinu potratov, nam sa zatial otehu dalo.
ja sa musim ist hlasit na urad prace a taaak sa mi nechce, musim to stihnut do tretej ![]()
natula: ja som to vcera citala a nechapala som
asi som nezachytila na zaciatku pointu, ale super ze tu je veselo ![]()