Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ria tak ja ti neporadim priamo, len ze skus skor tie zdravotnicke potreby, ja som to u nas kupila tam. V lekarnach tiez na mna pozerali ze co chcem a dokonca jedna lekarnicka (stara spachtla) sa mi vysmiala, ze to staci aj obycajny
Ona sa tak rozumie, krava jedna.
riana, ja som z BA. mam 2 teplomery s 2 digits.
jeden som kupovala v zdrav potrebach pri zastavke konecnej 202 a 205 v meste, pri tescu.
druhy som kupovala v lekarni na zahradnickej, blizko pri tyrolskej restauracii.
tak tu su testiky, vrchny je vcera poobede a spodny dnes rano ![]()
esther - tiež by som porovnala dnešný ranný so zajtrajším ranným. dúfam aj za teba, že to už nie je pregnyl. moc ti to prajem.
![]()
maji, no ved uvidime, ja to este beriem z rezervou i ked pregnyl som pichla vo stvrtok rano aj to len 1500j
acko píše:
riana, ja som z BA. mam 2 teplomery s 2 digits.
jeden som kupovala v zdrav potrebach pri zastavke konecnej 202 a 205 v meste, pri tescu.
druhy som kupovala v lekarni na zahradnickej, blizko pri tyrolskej restauracii.
juhuuu, tak to je super
len musim skontrolovat tu zahradnicku niekde na mapach… viem o jednych zdravotnickych blizo trhoviska na mileticke, mozno je to ono, lebo tyrolsku restiku nepoznam ![]()
no uz som to nasla, asi to budu tie zdravotnicke, co som chcela skusit, ale nemam tam nikdy cestu ![]()
skusim najprv tie pri Tescu… vdaka za radu ![]()
esterik, juuuuj, ja moc verim, ze to je babo a nie pregnyl. vsak skus urobit dnes poobede a porovnat so vcerajsim poobednym ![]()
inak, som robila kocky ovu test- mi to nedalo, ked ste vsetky testovali
- no a u mna tento mesiac asi nic, lebo bol uplne slabunky, i ked som hodinu pred tym jedla a pila, ale aj tak.
soldi ahooj
myslis, ze by bol taky velky rozdiel v ciarke, na foto to nie je az tak vidiet,ale na zivo je o dost tmavsia
Ak by to bol pregnyl, nemala by byt rovnaka alebo slabsia v ktorukolvek hodinu? ved tam sa uz hcg nezvysuje ani nekoncentruje lebo by malo byt v jednej davke, ale mozno sa mylim, juj mam z toho nervy ![]()
Inak tvoja ovu mohla byt a testik nemusel stihnut zachytit ![]()
esterik, , tam ide skor o koncentraciu v moci, kolko hodin pred testovanim si vcera necikala?
aj mne sa zda dnes ta ciarka o dost tmavsia, ale tak musime rozmyslat nad vsetkymi moznostami ![]()
juuuj, ale ja som uz DPO ![]()
a mam divne teploty, tak som testla- ale poobede, ovu testom a zo zriedenej moci, neviem v co som dufala
![]()
Soldi, cikala som na obed a potom cca o 17 a vtedy som spravila aj testik, no skusim testnut zajtra rano, ale bojim bojim ![]()
Jaj ty si DPO, tak to je ine ![]()
katkamarek: děkuji moc..napsala si to hezky..tak ok.tak já si budu říkat že mám navrch a ona at si mele co chce ![]()
joo..jinak malý až tak slušný není jen se snažím o to aby byl
ale když zařvu tak poslechne.
esterik, myslim, ze to je ok, uz som Ta aj vyfarbila na oranzovo v tabulke ![]()
pridali sa nejake priznaky? ![]()