Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
už mi totu enneer počítala kolik bych měla brát s pracáku podle posledního výdělku
mscat píše:
toja:chvilinku…vůbec jsme to právě nebrali jako snažilkování takže už jsem to tu psala..byla to rychlovka z bokumožná tak 10-15 minutek jsem ležela a pak vstala šla na wc a fungovala už normálně.
a ktery je vítěznýsexík ten poslední?
mscat ok,lebo ja som vcera po 15 minutach sla na wc a sa prizersala,ako zo mna padaju von!!!!
ale dnes mam pozitivny ovu testik,skusim instruktaz katkymarek ![]()
ovu hlien mam ukazkovy,som sa dnes tesila ![]()
majka,zaku,nedepkujte moje ![]()
toja píše:
mscat ok,lebo ja som vcera po 15 minutach sla na wc a sa prizersala,ako zo mna padaju von!!!!
ale dnes mam pozitivny ovu testik,skusim instruktaz katkymarek
ovu hlien mam ukazkovy,som sa dnes tesilamajka,zaku,nedepkujte moje
toja:paráda…tak dneska bude ještě ne??? ![]()
nooo..já si myslím že ze mě právě asi žádné nevyšly ven tehdy..někde zustaly a možná pak postupně až později přes den ![]()
tojka, no este len tak potichucky, bo nemam ani ziadne priznaky, kamoska co je tehu mozno tak ako by som mala byt ja uz veselo ![]()
Ale ty mas dnes svoj stastny den, tak sup na mm ![]()
Ester Toji čauky ,ester držíp palce
![]()
Toji ještě i ted se zasměju nad tím včerejškem
![]()
natul ahojky, dakujem za pästicky
zajtra by som chcela testnut, ale nema testik a uz nam zavreli lekaren ![]()
dakujem soldi za mailik.
baby, s tou pracou - presne to co som chcela uz maju uzavrete, ale maju dve podobne pozicie a tak som sa bola neformalne stretnut s kockou, ktora bude pri vyberovom konani na tu poziciu, aby mi o tom povedala viac a tak… bavili sme sa o naplni prace a roznych veciach, povedala som jej, ze sa rozhodnem a dam jej vediet… teraz by som taaaaak strasne chcela vediet, aky obraz si o mne urobila, ach…
esther03 píše:
natul ahojky, dakujem za pästickyzajtra by som chcela testnut, ale nema testik a uz nam zavreli lekaren
esther, chod na sustekovu… pripadne do tesca alebo do auparku… v BA nepochodis s argumentom, ze je zavreta lekaren…
rano musis testnut… keby som nesla na brusne tance, tak ti testik aj donesiem… pripadne evicka by mohla jeden poskytnut, ak ma…