Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ell a to sa dá
sledovať let to mi ani nehovor to by bolo pre mňa nekonečné to sledovať - budem spať u našich a baviť sa malilinkatou 10dňovou neterkou ![]()
baby, dik za utechu ![]()
jodi, dnes som poobede testla ovu testom po hodine necikania a nepitia a bol uplne slabulilinky, takze asi nic. ale nevadi, aspon tu budem dlhsie s vami ![]()
a nasi nevedia, ze chodia do skoly, lebo im stale rozprava, ze ako sa ona musi strasne vela ucit. a index jej nekontroluju.
mscat, ano, nie je to veku, ale o cloveku.
smouli, spravodlivost nie je, ale ja verim bozim mlynom, a aj ked nezelam svojej srdce nic zle, tak si myslim, ze riadny pad na hubu by sa jej velmi zisiel.
a je mi luto maminy, lebo teraz maju tu chalupu zaplavenu a zajtra bude musiet riesit este aj sestru, lebo ona sa odmieta vystahovat, takze janko zavola mamine a poprosi ju o pomoc.
smouli, ell, uplne chapem tento vas strach o muzikov. moj mm siel raz na 4 dni do holandska- ani jednu noc som nespala ako som sa o neho bala a ako strasne mi chybal ![]()
tojik, ahoj, si mala dnes pozitivny ovu testik? super super ![]()
toji, ja sa nehnevam, len mi to je strasne luto. nieco podobne mu urobila cez vianoce, vtedy to ustal, volala som s nim kazdy den aj hodinu ako som ho utesovala (byvaju od nas cca 200 km). ked to sestra zistila, zakazala mu so mnou volat a vymazala mu moje cislo ![]()
soldi ja neviem, ta druha ciarka je skoro rovnako silna,ako testovacia…mala som koopu egg a kvalitne ma boli vajecnik,zase pravy,ako vzdy
a ty ako? dnes som kukala na teba a lauritku,ze co vase testiky..ale tvoj som nenasla ![]()
asi by som mala mat sex,ze? ![]()
inak v stredu v noci cestujem na 12 dni,tak sa neuvidime,budete my chybat
,dufam,ze ked sa vratim, tak budete vsetky // = ciarkovat
toji, ozaj, pekna foto ![]()
sestra ma 22, je odo mna o 3 roky mladsia.
pije, fajci, viem ze hulila travu a je strasne promiskuitna, nerobi jej problem za den spat s troma chlapmi ![]()
fakt nechapem po kom to ma
![]()
heh, to bude tym, ze som sem ziadnu foto nedavala ![]()
chvilku som verila, ze to mohlo tento mesiac vyjst, ale dnesny ovu test ma vyviedol z omylu ![]()
toji, a uz ste dnes snazilkovali, ci sa este len chystate?
vsak Ty mavas vzdy, ze takmer pozitivne, nie? ![]()
toji, a kam cestujes?
a to mi pises az teraz? ![]()
to sa nemam ani kedy na to psychicky pripravit
![]()
holky použíla ste některá ten pre-seed, já použivala naposled teda v pátek, ale není to jako eggáč, spíš prostě lubrouš ![]()