Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@snažilka2017 no, já myslím že na test je brzo ještě, a teploty jaksi často nejsou jiné, ať tehu je nebo ne. Prostě těch 12-14 dní po ovulaci se musí čekat.
To je ale rana, k Nemcum priletela vrana. Posilame zpravicku, mame krasnou holcicku.
Ahoj, jmenuji se Janička, merim 50cm, vazim 3650 g a narodila jsem se dnes v 5h 11min. Ja i maminka jsme v poradku. Tatinek az vystrizlivy, taky bude.
Jak to mám chápat 17DPO a mám BT stále 37. Teď špiním a mám citlivá prsa. Vždy když špiním tak mi teplota klesne a všechny těhu příznaky odejdou. Test negativní.
@Janička 1211 Moc a moc gratuluji a přeji hodně zdraví celé rodině. Janičku vítám na tomto světě, je nádherná. Ať mamince a tatínkovi dělá samou radost. Těšíme se na další zprávy.
@Janička 1211
velikánská gratulace a oběma Janičkám vše nej…hlavně zdravíčko!
![]()
@Janička 1211 moc gratuluji, je krásná ![]()
Já si budu muset počkat až do května ![]()
@Ananka to uteče jako voda, věř mi. Vůbec bych neřekla, že jsem čekala na včerejší den dlouhých devět měsíců. Někde mi to někdo musel zkrátit… ![]()
Ahojky holky
potrebuju radu…zacala jsem pouzivat aplikaci ff na mereni bt ale nejak nechapu tu ovulku tam vyznacenou…muzete mi prosim poradit kdy teda byla a jestli vubec byla?
Podle hlenu a bolesti bych rekla ze byla az ted ten 15DC ale nevim no…dekuji ![]()
@Janička 1211 Jani, to je nádherná zpráva! Malá je fakt zasloužená
Ať se vám daří a ať jste zdraví ![]()
Nám se 8.12. narodila Dorotka, takže už jsme doma 4 ![]()
@Dadule27 označil ti ji 10DC, ale sám si tím není jistý, proto označil ovulaci červeně. Jinak FF označuje ovulku zeleně
Je to nejspíš tím, že se ti tak hodně propadly teploty po domnělé ovulaci.
@Ellaniel moc dekuju za reakci…takze stejne nevime nic ani FF ani ja
no tak uvidim jak to bude pokracovat…
@Janička 1211 píše:
To je ale rana, k Nemcum priletela vrana. Posilame zpravicku, mame krasnou holcicku.
Ahoj, jmenuji se Janička, merim 50cm, vazim 3650 g a narodila jsem se dnes v 5h 11min. Ja i maminka jsme v poradku. Tatinek az vystrizlivy, taky bude.
Jeee, předvánoční dáreček
je kouzelná.
Hodně štěstíčka a zdravíčka ![]()