Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1237
12.2.18 14:54

Nejlepší je mít sex každý den, to je pak jistota :pankac: nestresovat se grafem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.18 14:58
@Lucius08 píše:
Nejlepší je mít sex každý den, to je pak jistota :pankac: nestresovat se grafem.

No, on by každý den být neměl… Ideální je každý 2.-3. den. Jinak já si myslím, že ovulace proběhla tam, jak je ten propad teploty, ale zkušenější holky poradí líp. Jinak bych doporučila nehlídat ovulaci. Teprve první měsíc se to nepovedlo a ty se dobrovolně budeš stresovat měřením teploty. K tomuhle bych přistoupila až třeba po půl roce. To je můj osobní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.2.18 14:58

@Lyrna skakni si příští měsíc v době, kdy začneš pozorovat ovulacni příznaky k dr na ultrazvuk. Řekne ti jestli ovulujes a budeš to mít jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.2.18 15:20

@Pomka já vím, ale já se tím nestresuju, spíš se tím bavím, asi jsem úchyl :D problém taky je, že když jsem si ještě dřív zkoušela dělat takové ty ovulační testy, tak mi nikdy nevyšly pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.2.18 15:21

@Tichošlápek to se mi asi zatím úplně nechce hnát k doktorce, to třeba až kdyby to fakt několik měsíců nešlo, každopádně ale dobrej nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.2.18 15:24

@Lyrna no já jsem lenoch - pro mne snazší jedna návštěva u dr než každodenní měření :mrgreen: jinak ovu testy jsou trochu problematické, nemusíš se trefit zrovna do nejvyšší hladiny lh a pak mas dojem, ze jsou porad negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.2.18 15:25

Sex obden a nemusíš měřit teplotu, čekám třetí dítě a vždy to vyšlo hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.18 16:40
@Lyrna píše:
@Pomka já vím, ale já se tím nestresuju, spíš se tím bavím, asi jsem úchyl :D problém taky je, že když jsem si ještě dřív zkoušela dělat takové ty ovulační testy, tak mi nikdy nevyšly pozitivní…

Ja ti rozumim, ale tim sledovanim ti zacne takovy ten kolotor sledovani, mezitim ms apod. Vyprdni se na to. Mne nikdy pozitivne ovu testy taky nevysly a otehotnela jsem :-) ovulaci na sobe uz poznam. Jinak ani to ti nezarucuje tehotenstvi. My se strefovali a i tak jsem tehotna nebyla. Az na nekolikaty pokus. Ted bych chtela druhe a 5. cyklus nic. Nesleduj to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.2.18 18:47

@Lyrna js jsem vxpozorovala ze ovulaci mám zhruba v půlce cyklu (podle hlenu) takže týden po MS jsme spolu proste spali kazdej den kdyby náhodou a to vždy večer potom co jsem se připravila ke spánku a po sexu už jsem nevstavala z postele, až ráno :) i tak jsem si vždy ráno měřila teplotu, jen pro info, když mi zazvonil budík vytáhla jsem teploměr, takže vždy ve stejný čas… on velký rozdil v těch teplotách není ale ovulace proběhla pokud mas tři dny po sobě vyšší teplotu než šest dnů předešlých a nemusí to byt ani úplně nejnižší teplota cyklu, ta nejnižší teplota spis ovulaci předchází. Já jsem teď v pátém měsíci… mužu ti ještě přihodit graf teplot ze kterého se zadarilo… jo a mimochodem to bylo ten měsíc kdy jsem zacla pít odvary z kontryhelu :mrgreen:
Srdíčka v grafu znamenají sex (mimochodem jsem pak hned po ovu dostala zánět močaku proto jsme spolu přestali spát) myslela jsem ze nic ale pak jsem našla pozitivní test… to jsou ty dvě čárky v grafu :) a už to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.2.18 20:39

@Symantha děkuji za příspěvek, my spolu taky spíme, když můžeme. Ty ten graf máš podle mě tak, jak by měl být, pěkně se ti po ovulaci zvýšila teplota oproti té předovulační, a to mě právě vůbec, je to divný, když jsem měla ten hlen, no uvidíme, třeba se zadařilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.18 08:52

@Lyrna právě já jsem na tu teplotu moc nedala a to ze se mi pak zvýšila jsem spis prisuzovala tomu zánětu močaku… uvidíš… ale hlásím že zánět močaku je dobrý znamení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
20.2.18 12:57

Ahoj, muzu mit dotaz? Minuly mesic jsem si hodne fandila, ze bych mohla byt tehotna, ale ms prisla. Predovulacni teploty jsem mela v rozmezi 36,3-36,5. Nyni jsou moje predovulacni teploty vysoke, jako ty poovulacni minuly mesic. Nevite, cim se to tak stane? Vse je mereno v 4:40 rano. Podminky dodrzeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
20.2.18 13:03

@Eleanthis během a krátce po ms to je normální. Předpokládám že ta vysoká teplota bude špice, další už bude nižší a pak už se to bude pohybovat v běžném rozmezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
20.2.18 13:07

@andelka83 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.2.18 17:29

Dobrý den,,prosím o rady, s přítelem se snažíme už 3roky o miminko, a pořád se nedaří, přítel byl na spermiogramu a já na laparoskopickém vyšetření a sme oba v pořádku,, mám bohužel nepravidelnou menstruaci, paní doktorka mi předepsala Utrogestan, a taky mi poradila at si koupím ovuační testy tak jsem to testovala, ted jsem menstruaci dostala 19.2, 26.2 jsem začala testovat každý den, ty čárky nejsou moc výrazné ale co jsem testovala dneska je o trosku výraznější, mužete se prosím kouknout jaké máte zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí