Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@barus196 @andelka83 dekuju. Cekala jsem totiz ovu az 18-21dc jako vždy. Mam poprve clostil (3-7 dc 2tbl) a ten mi ji asi posunul driv. LF mam nejdelsi 12 dni a ted uz je to pres. Teplota si se mnou hraje a tt negativni. Jen mi 3 dny obcas pochrumkava v brise nebo dloubne nalevo. Asi mi nezbyde nez cekat do pondeli a pak jit event. na krev.
Nemate s clostilem a delkou cyklu zkušenosti?
@Dannylinka já též nemám. Nikdy jsem léky nebrala, ale posunutí ovulace dopředu i prodloužení lf jsem zažila i bez léků.
Ahoj, muzete mi prosim poradit..kdy probehla ovu? Ja bych to spise tipla na 31dc..jestli vubec
@andelka83 prosim, nevis jak to rucne prenastavit? Uz to koumu pul hod. Mam mobilni aplikaci.
@Kskaja netuším, jedině změnit teplotu.tu 30 DC snížit.
On ten ff si někdy trochu vymýšlí.
@andelka83 píše:
@Dannylinka já též nemám. Nikdy jsem léky nebrala, ale posunutí ovulace dopředu i prodloužení lf jsem zažila i bez léků.
ja posouvam drmkem a pyridoxinem
@Kskaja ale myslím, že to může být i jak to máš vyznačené…sleduješ i hlen?
@Kocmanda píše:
@Kskaja ale myslím, že to může být i jak to máš vyznačené…sleduješ i hlen?
Sleduji.. Ale tento mesic si nejsem jista, hodne ho bylo 25-26.12 a pote i 27.12.. Ale uplne nejvic toho 29.12, ale to uz mi prisel vodnato/ kremovity..celkove tento mesic je zvlastni ovu mi chodi 21-25 dc a tento mesic, tedy nejspis az 31dc. Ty dalsi dny jsme odjeli na chatu a popijeli na silvestra, coz u me vyrazne zkresluje teplotu..tak jsem ji ani nezaznamenala..
@Kskaja posilam postup na rucni zadani dne ovulace. Snad to pomuze. Doporucuji zmenu udelat v pc, v appce na mobilu mi to neslo. Podle me je ale mozne ze byla ovulace uz 29dc jak ukazuje graf. Skoda ze chybi nektere teploty a dalsi ukazatele (hlen, bolesti). Urcite bych kvuli uprave grafu nemenila teploty, nema to pak zadnou vypovodaci hodnotu.
Ahoj, prosím o radu. V grafem se moc nevyznám. Kdy proběhla ovulace a je možné těhotenství. Děkuji
@Future.Me dekuji, ale jsem uplne slepa, proste to nevidim na mobilu
..zkusim to pres pocitac, bude asi lepsi. Ja toho hlenu mam vzdy vice i klidne tyden pred ovu a treba okoli ovu ani nemam, proto ho tam nepisu.. Ovu testy negativni..nejvyraznejsi byl 25.12.. A bolesti na sobe moc nepoznam.. Ale sem tam me tlacilo 25.12-29.12..
@barus196 píše:
ja posouvam drmkem a pyridoxinem
Jo, to taky, ale i úplně bez ničeho se mi to někdy šouplo.