Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Holky, moc děkuji za krásné gratulace. Já už dnes bych mohla jít domu, ale náš malý zázrak zhubnul, tak nás dětská asi nepustí. Jinak ještě začala i žloutnout… Ale už pomalu pokukuje. Holky, to je tak luxusní a nepopsatelnej pocit.
![]()
@Janička 1211 brzo se to zlepší a budete doma. Je nádherná ![]()
My včera byli na screeningu, dvě hodiny jsme tam ztvrdli, protože mrně se postavilo já hlavu. Nakonec se umoudřilo a nechalo se změřit. Výsledky super a možná je to holčička.
Ahoj holky taky mam dotaz. Jsem v 29 dni cyklu. S manželem se snažíme o miminko par měsíců. Tento měsíc bt po ovulaci se držela stále okolo 37. Zítra by mela dorazit menstruace dostávám ji přesne na den. A místo aby šla bt dolu mi jde spíše nahoru, dnes bt 37,3. Co si o tom myslíte? ???????? Moc děkuji
@Janička 1211 je gratuluji, vůbec jsem nevedela ze jsi tehotna
Ahojky…tak teplota zatim leze nahoru…velice velice pomalu
tak premyslim jestli vubec ta ovulka byla…jestli to neni anovulak ![]()
@Janička 1211 Velké pozdravy oběma Janičkám. Ať už jste brzy doma! A moc krásné Vánoce. Vy už jste ten nej dáreček dostali.
@andelka83 Tak test sem zkusila byl tam jakoby nejspíš duch. Ne úplně dvě čárky. Zítra to bude o dva dny déle chci zkusit digitální test ať vím na čem jsem a hlavně sou Vánoce
Příznaky mam. Ale mam strach jak to je jestli jo nebo ne ???? Hlavně mam dost zatezovou práci a tak bych to potřebovala nějak řešit a takhle vůbec nvm na čem jsem ????
@Annna1 asi je dost brzo, uvidíš.
Já jsem měla slabé čárky, pak krvácení, špinění, než jsem se dostala k Dr a než bylo něco jistější, musela jsem do práce. Když to má být v pořádku, bude. Ale po potvrzení jsem to vedoucí řekla, bylo to nutné. A od února jdu na nemocenskou.
@andelka83 Asi možná jo. Ale tohle je hrozne to čekání :/ sem pořad unavená pořad se mi chce spat ale zase k ránu hrozne brzy vzhůru..prsa větší hlavně uz asi 3 den bolí břicho az do zad nevím jsem z toho cela nesva.. :/ Bazalni teplotu merim pořad az do dne kdy mela přijít menstruace byla pořad 37 v den kdy mela přijít šla na 37,3 a tam se teď drží..rano zkusim ten digitální test a uvidíme. A tobě moc gratuluji ![]()
@Annna1 děkuju,už jsem ve 2 trimestru ![]()
Já jsem byla hrozně unavená mezi 5-8 tt. I mi bylo nejvíc blbě. U Dr jsem byla 2× a pořád jen dutinka, až při třetí srdíčko, takže ten první měsíc byl na budku.
Držím palce, bt vypadá dobře.
@andelka83 Dobre rano. Tak digitální test ukázal ze těhotná nejsem tak ja vůbec nevím
předevcirem duch menstruace nikde uz 3 den a na digitálním nic
co myslíš? ![]()
@andelka83 tak jsem si jeste udělala znovu normalni ne ten digitální a tam je o trochu silnější duch než pred 2 dny. Takže nejspíš ten digitální jen neprokázal ze je brzy..oni tam i píšou ze ukáže nejdřív ze si 2-3 týden. U me je to tak ze bych byla těhotná cca 10-12 dni tak možná pro to co myslíš? ![]()
@Annna1 jo,to si myslím že bude tím. 10-12 dpo tam bývají duchové nebo slabé čárky. Pěkné jsou až tak 14-18 dpo.