Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Zacinam ztracet nadeji. Bez impl. poklesu. teplota nejde pres 37°. Navic je skoro stejnej jako minuly mesic ![]()
@Šouminka implantacni pokles nemusí být. Teplota nad 37 taky ne. A těhotenský graf se nemusí nijak zvlášť lišit od jiného. Neztrácej hlavu zbytečně brzo.
Ahoj holky, potrebovala bych radu. Merim si bazalni teplotu uz skoro pul roku a moje predovulacni teplota byva kolem 36,6 ale tento cyklus mam od konce menstruace stale 36,9. Nevite cim to muze byt? Muze to byt kontry kontryhelem? Dekuju moc
@klarkaza nemůže užívala jsem jo taky a na bt vliv neměl, můžeš být těhotná nebo špatná fce štítné žlázy
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuse, jen bych se chtěla podělit o svou zkušenost s ovulací/ neovulací. Když jsme chtěli mimi, zjistila jsem, že téměř 1/2 roku téměř neovuluji, takže těhotnění šlo opravdu špatně. Pak mi mamka sehnala drmek, ze kterého jsem si udělala tinkturu (250ml alkoholu a 50g drmku). PO užívání mi naskočila ovulace už v druhém cyklu (navíc jsem ji začala cítit, takže jsem přesně věděla, kdy ji mám) a za další dva cykly jsem otěhotněla. Když jsme teď plánovali druhé mimi, začala jsem opět preventivně užívat kapičky a otěhotněla jsem na druhý pokus. Za mě drmek super! Kdyby měla některá zájem, ještě mi drmek zbyl (víc dětí už nechceme, takže mohu poslat dál
cca 200g (vhodný na čaj bo na tinkturu, sice má trvanlivost do 2017, ale když jej naložíte do alkoholu hned, tak si myslím, že funkčnost neztratí) a také tinkturu cca 250 ml ještě s naloženým drmkem. Obojí dohromady cca 200 czk + pošta. Kdyžtak piště na j. dymackova@gmail.com
Ať se daří ![]()
@Janička 1211 @Whitedog @andelka83 @Ellaniel Ahoj holky jak se vám vede? co ty Janičko, jak se cítíš
@Misha66 Ahojky, děkuji za optání. Momentálně je to v rámci možností. Mám kašel, rýmu. Do toho těhotenskou cukrovku. Beru léky a pícham na noc inzulin. Ale výhodu to má. S dietou jsem zhubla, takže mám navíc jen 3,5kg z toho má malá odhad 3kg. Finišujeme. Dle ulz by to mohlo 20.12 být.
Jak se máš ty??
A já si říkala, že když se neozýváš, že už snad i rodíš. No nebyla jsem daleko od pravdy, cca nějakých 14 dní a budeš mít malou u sebe - nádhera
S tou cukrovkou jsi dobrá, že to dáváš, smekám. Tak se ještě rychle zbavit rýmy a kašle, ať nerodíš jako já loni se zánětem dutin a horečkou - to byla fakt chuťovka ![]()
No my budeme o víkendu slavit první narozeniny. Nechápu, kdy ten rok proběhl, byl to fofr
A odtajním, že se nám povedlo zadělat na druhátko. Dříve než jsme čekali, takže rozdíl mezi dětmi nebude ani rok a půl (kolikrát v noci ani nespím, jaký z toho mám strach). První trimestr byl takový všelijaký (hematom a klid na lůžku - no, klid, s 10 měsíčním prckem doma, který začíná chodit - haha), takže jsem se o tom raději nezmiňovala. První trim máme za sebou, tak snad už to bude ok. No, ještě tento týden výsledky testů na downa, protože screening byl hraniční. Tak držte palce ![]()
@Janička 1211 20.12 jdu na NT screening
též na tebe myslím. Uzdrav se brzo. ![]()
@Whitedog držím palce moc a gratuluju
![]()
Já jsem v 11 tt, chodím do práce, děti, klasika. Bříško už se klube, holt je to třetí. Děti to ví od soboty, a těší se.
@andelka83 ahojky prosím tě ovulace probíhá při palcivém tlaku a píchání ve vaječníků, nebo tehdy až bolest odezní tedy např den nasledujici?
Jde mi o to, že tato bolest se objevila 18dc (jedu první měsíc bez bylinek) trvala krátce tak 1,5h v tu dobu už se měnil i hlen z bílku na krémový, čípek byl v ten den měkký a vysoko, další den 19dc už krémový hlen cípek vzorně prodloužený a tuhý.
Jde mi o to, že mě zmátlo, že teplota nestoupla ten 19dc ale až 20dc ten den to vyznačil i ff, ale pocitově prostě myslím že byla 18dc.
Je možné že teplota stoupne se spozděním?
Už mi z toho trochu hrabě přeci jen už mám rok od vysazení.
@snažilka2017 je to určitě možné. ty bolesti a změna hlenu často ovulaci předcházejí.
@andelka83 no já bílek objevují dřív trvá mi tak 5dni tenhle cyklus jo bylo hrozně moc
posílám graf ovu jsem vyznačila ručně protože pocitově prostě tuším že byla 18dc
Myslím že jsem to tak měla i minulý cyklus protože luteální jsem v životě neměla 10dni a (to byl extrém i s bilkem)většinou 11-12dni viz graf
@Whitedog no nekecej
to je super zprávička
to moc gratuluju
Držím palce, ať je vše v naprostém pořádku
![]()