Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
19.11.17 08:41

Zacinam ztracet nadeji. Bez impl. poklesu. teplota nejde pres 37°. Navic je skoro stejnej jako minuly mesic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
19.11.17 10:00

@Šouminka implantacni pokles nemusí být. Teplota nad 37 taky ne. A těhotenský graf se nemusí nijak zvlášť lišit od jiného. Neztrácej hlavu zbytečně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.11.17 13:42

Ahoj holky, potrebovala bych radu. Merim si bazalni teplotu uz skoro pul roku a moje predovulacni teplota byva kolem 36,6 ale tento cyklus mam od konce menstruace stale 36,9. Nevite cim to muze byt? Muze to byt kontry kontryhelem? Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6211
27.11.17 21:05

@klarkaza ahoj… mas graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
29.11.17 21:59

@klarkaza nemůže užívala jsem jo taky a na bt vliv neměl, můžeš být těhotná nebo špatná fce štítné žlázy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.11.17 12:56

drmek na ovu

Ahoj holky,

omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuse, jen bych se chtěla podělit o svou zkušenost s ovulací/ neovulací. Když jsme chtěli mimi, zjistila jsem, že téměř 1/2 roku téměř neovuluji, takže těhotnění šlo opravdu špatně. Pak mi mamka sehnala drmek, ze kterého jsem si udělala tinkturu (250ml alkoholu a 50g drmku). PO užívání mi naskočila ovulace už v druhém cyklu (navíc jsem ji začala cítit, takže jsem přesně věděla, kdy ji mám) a za další dva cykly jsem otěhotněla. Když jsme teď plánovali druhé mimi, začala jsem opět preventivně užívat kapičky a otěhotněla jsem na druhý pokus. Za mě drmek super! Kdyby měla některá zájem, ještě mi drmek zbyl (víc dětí už nechceme, takže mohu poslat dál :-) cca 200g (vhodný na čaj bo na tinkturu, sice má trvanlivost do 2017, ale když jej naložíte do alkoholu hned, tak si myslím, že funkčnost neztratí) a také tinkturu cca 250 ml ještě s naloženým drmkem. Obojí dohromady cca 200 czk + pošta. Kdyžtak piště na j. dymackova@gmail.com
Ať se daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
3.12.17 15:51

@Janička 1211 @Whitedog @andelka83 @Ellaniel Ahoj holky jak se vám vede? co ty Janičko, jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
3.12.17 18:55

@Misha66 Ahojky, děkuji za optání. Momentálně je to v rámci možností. Mám kašel, rýmu. Do toho těhotenskou cukrovku. Beru léky a pícham na noc inzulin. Ale výhodu to má. S dietou jsem zhubla, takže mám navíc jen 3,5kg z toho má malá odhad 3kg. Finišujeme. Dle ulz by to mohlo 20.12 být.
Jak se máš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
3.12.17 20:44

A já si říkala, že když se neozýváš, že už snad i rodíš. No nebyla jsem daleko od pravdy, cca nějakých 14 dní a budeš mít malou u sebe - nádhera ;-) S tou cukrovkou jsi dobrá, že to dáváš, smekám. Tak se ještě rychle zbavit rýmy a kašle, ať nerodíš jako já loni se zánětem dutin a horečkou - to byla fakt chuťovka :-(

No my budeme o víkendu slavit první narozeniny. Nechápu, kdy ten rok proběhl, byl to fofr :-) A odtajním, že se nám povedlo zadělat na druhátko. Dříve než jsme čekali, takže rozdíl mezi dětmi nebude ani rok a půl (kolikrát v noci ani nespím, jaký z toho mám strach). První trimestr byl takový všelijaký (hematom a klid na lůžku - no, klid, s 10 měsíčním prckem doma, který začíná chodit - haha), takže jsem se o tom raději nezmiňovala. První trim máme za sebou, tak snad už to bude ok. No, ještě tento týden výsledky testů na downa, protože screening byl hraniční. Tak držte palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.12.17 14:48

@Janička 1211 20.12 jdu na NT screening :D též na tebe myslím. Uzdrav se brzo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.12.17 14:57

@Whitedog držím palce moc a gratuluju :kytka: :hug:

Já jsem v 11 tt, chodím do práce, děti, klasika. Bříško už se klube, holt je to třetí. Děti to ví od soboty, a těší se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.12.17 15:12

@andelka83 ahojky prosím tě ovulace probíhá při palcivém tlaku a píchání ve vaječníků, nebo tehdy až bolest odezní tedy např den nasledujici?
Jde mi o to, že tato bolest se objevila 18dc (jedu první měsíc bez bylinek) trvala krátce tak 1,5h v tu dobu už se měnil i hlen z bílku na krémový, čípek byl v ten den měkký a vysoko, další den 19dc už krémový hlen cípek vzorně prodloužený a tuhý.
Jde mi o to, že mě zmátlo, že teplota nestoupla ten 19dc ale až 20dc ten den to vyznačil i ff, ale pocitově prostě myslím že byla 18dc.
Je možné že teplota stoupne se spozděním?
Už mi z toho trochu hrabě přeci jen už mám rok od vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.12.17 15:18

@snažilka2017 je to určitě možné. ty bolesti a změna hlenu často ovulaci předcházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.12.17 17:06

@andelka83 no já bílek objevují dřív trvá mi tak 5dni tenhle cyklus jo bylo hrozně moc :lol: posílám graf ovu jsem vyznačila ručně protože pocitově prostě tuším že byla 18dc
Myslím že jsem to tak měla i minulý cyklus protože luteální jsem v životě neměla 10dni a (to byl extrém i s bilkem)většinou 11-12dni viz graf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.12.17 07:03

@Whitedog no nekecej 8o to je super zprávička :potlesk: to moc gratuluju :* :hug: Držím palce, ať je vše v naprostém pořádku :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí