Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
V uatech sem cetla ze je to nepresne, nejlepsi je tam dole ![]()
Ty jo, už?? No to aby sis už pomalu začala balit tašku do porodnice! ![]()
Cukrovka je moje noční můra, uff, tak snad příliš netrpíš. Já jsem děsně na sladké a mám obavy, jestli bych tu dietu zvládla - takže držím palce a soucítím!
Ježkovy voči, chudák malá, kde k tomu přišla? Tak hlavně, ať je jí brzo líp. Nejhorší jsou první dny, pak už by snad mělo být lépe. Drž se! resp. držte se obě ![]()
Tak to mě mrzí
graf vypadal hezky nadějně
A teplota ti dnes udělala co? Padla dolů nebo zůstala nahoře?
@Whitedog teplota trosku klesla. Rano jsem spinila a ted uz zase nic. A zacaly mi silit ovulacni testy. Poprve mi sili testy pred ovu. Nevim co to znamena
Ja myslim ze se teplota drzi porad dost nahore… muuzes b yt tehotna, byt tebou zkusim zitra TT pokud budes jen malinko spinit, ale pokud se to rozjede tak to bude menzes. ty ovu testy na ty kasli, ovulaci jsi uz mela
![]()
@Whitedog Děkuji,já i lékař se divíme, kde k tomu malá přišla. Včera, aby toho nebylo málo, tak jí píchali obě ouška (nevím jestli jsem to sem už psala).Dnes 6 den vysoké teploty, tak jsem valila pro antibiotika, takže už bude jen lépe.
@Šouminka Co jsem četla, tak i ovu test dokáže určit těhotenství dřív, než tt test.Zkus zítra podle bt a špinění testnout a uvidíš. Držím pěsti.
Ahoj holky, mám takovou spíš otázku mimo.
Měřím si bazální teplotu, ale prostě tento týden to nedávám, spím v kuse max 2 hodiny, pořád se budím, hážu sebou, zdají se mi hrozné sny. Chtěla jsem se zeptat, jaká je teplota mimo tu bazální v pochvě, stoupá oproti té bazální, když vlastně nejste v klidu?
Jako naměřené hodnoty v podstatě nevyčnívají z normálu, ale právě nevím, jestli to pro mě má význam, jsem po ovulaci, měla jsem i 7DPO hnědorůžové zašpinění, nicméně podle teplot těhu asi nejsem. Jsem 10DPO, ale test jsem teda ještě nezkoušela. Ale moje otázka není otázka - jsem těhotná, ale jestli ten graf je nějak vypovídající nebo prostě tento gaf nebrat nijak v potaz. Budu ho dávat pak doktorce v prosinci, pokud se teda nezadaří, tak ať vím, co ji k tomu třeba říct…
Díky za vaše odpovědi. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takovou spíš otázku mimo.
Měřím si bazální teplotu, ale prostě tento týden to nedávám, spím v kuse max 2 hodiny, pořád se budím, hážu sebou, zdají se mi hrozné sny. Chtěla jsem se zeptat, jaká je teplota mimo tu bazální v pochvě, stoupá oproti té bazální, když vlastně nejste v klidu?
Jako naměřené hodnoty v podstatě nevyčnívají z normálu, ale právě nevím, jestli to pro mě má význam, jsem po ovulaci, měla jsem i 7DPO hnědorůžové zašpinění, nicméně podle teplot těhu asi nejsem. Jsem 10DPO, ale test jsem teda ještě nezkoušela. Ale moje otázka není otázka - jsem těhotná, ale jestli ten graf je nějak vypovídající nebo prostě tento gaf nebrat nijak v potaz. Budu ho dávat pak doktorce v prosinci, pokud se teda nezadaří, tak ať vím, co ji k tomu třeba říct…
Díky za vaše odpovědi.
Pokud nevycnivaji z normálu tak jsou platné. Nechala bych je tam. Za tři dny bych zkusila test.
@andelka83 děkuji za odpověď…
bála jsem se, že měsíc měření je v háji… ![]()
@Anonymní píše:
@andelka83 děkuji za odpověď…bála jsem se, že měsíc měření je v háji…
Není. A třeba já od 5dpo nemerim vůbec.
Holky asi mam ocekavat ms, ze?
Vcera rano jednorazove zaspineni, myslela jsem, ze to bylo nidacni spineni. Ale teplota jde dolu. ![]()
Myslite, ze muze byt jeste sance? Termin ms dnes.
@Šouminka bohužel v tomto případě bych řekla že mrcha dorazí ![]()
@Janička 1211 ahoj, urcite si me nepamatujes… ale dnes jsem se docetla, ze jsi tehu… a uz 31 tt… velka gratulace..
to je nadhera ![]()
@Silver_Lining ahoj… " nekdy" bt pod 36 C ( v ustech) oznacuje spatnou funkci Stitne Zlazy. Ale kazda jsme jina a kdyz teprve zacinas, tak tezko rict. Infekce, alkohol, nebo leky maji stejny efekt… proto se ma metit min. 3 mesice - hlavne rano a ve stejnou dobu a ihned po probuzeni.