Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@berda21 děkuji za tipy, co se týče štítné žlázy, tak s tou se léčím, takže si říkám že když beru prášky tak jak mám, snad by to mělo být OK
Jdu za dva měsíce na kontrolu, tak budu mít možnost se na to případně zeptat… Asi to opravdu chce měřit pečlivě a delší čas, uvidím, co se z toho vyloupne…
@Janička 1211 Ahoj Jani, tak co? Jak se držíte? Já mám 4 týdny do porodu… ![]()
@berda21 ahojky,máš pravdu, nepamatuju…
ale děkuju
připomeň se mi.
@Ellaniel ahoj kočko, ty se máš, to už máš za pár. Jak se těšíš??… My bojujeme s těhotenskou cukrovkou. Ještě to nemám vychytaný. Malá je větší, 1837g, odpovídá to 32tt a zatím si hraje na královnu. Pořád sedí. Už byla 2× otočená, ale takhle se jí asi líbí víc. Tak uvidíme, jak to nakonec bude s porodem.
@Janička 1211 pripomenuti bude horsi…ja te spis cetla…jednou jsem ti napsala o chili paprickach… ale to si nemuzes pamatovat… je to uz hrozne dlouho… No proste mam ohromnou radost, ze uz jsi ve 32. Tydnu.
Preji at mala roste… ve zdravi a krase a tobe porod bez komplikaci a at je vse ok! ![]()
@berda21 ano, chili papričky si pamatuju. Řešily jsme, že v tobolkách by se nechali ![]()
No a nakonec nepomohlo vůbec nic. Až lázně a vypuštění starostí…
No a jak se vede Tobě?
@Janička 1211 No Jani, tesim se, az bude mala venku, uz se sotva kulim ???? Ale zase na druhou stranu se dost bojim, jak to vezme prvorozena, ktera ted v listopadu oslaví teprve druhe narozeniny… Snad to vsechno zvladnem. Vy se drzte a snad se mala umoudri! Určitě se ozvu ????
@Ellaniel u nás vůbec žádná žárlivost nebyla. Staršímu byly 2 roky když mladšímu byly dva měsíce. Za čas si vůbec nepamatoval že byl někdy sám.
@Janička 1211 ahoj tak pořád čekám, co myslíš byla? Podle ovu testů a boleni vajecniku měla být buď 13-14Dc ![]()
@snažilka2017 je to divný nu, ovulacni testy jsou teď 3 dny tak silný ze to jsem snad neměla nikdy ani pri ovulaci minulý měsíc ![]()
@Nikolniky25 no zatím ty teploty tak lítají že si myslím že ovulace ještě nebyla, každopádně na to že jsi v 1fazi máš hrozně vysoké teploty, byla si na vyšetření štítné žlázy?
Tady je můj graf anovulacni u února, ovulace tutove nebyla, měla jsem dlouho anovulacni cykly od listopadu do dubna
pak jsem začala brát tinkturu drmek a ovu mám teď každý mesic
Holky, nevíte některá, jestli se i z měření BT dá vyčíst, jestli máte nějakou špatnou hladinu nějakého hormonu - progesteron/estrogen? vím, blbá otázka, ale tak mě to napadlo, jestli když jsou teploty po ovulaci moc vysoké, tak jestli to není taky známka něčeho… ![]()
Ahoj. Da se to vycist. vetsinou se sousredi na druhou pulku cyklu. Pokud ti teploy po ovulaci stoupnou a pak vice jak 2× spadnou pod caru ( pod ovulacni limit) je to spatna funkce progesteronu a doporucuje se 7. Den po ovu krevni test. ( pokles 3-4. Dpo je normalni, pak jeste uhnizdeni…)Ale ma se merit vic jak 3 mesice, protoze to muze byt treba infekce, nebo leky… alkohol. Jinak Bt je perfektni ukazatel funkce SZ.