Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Anonymní píše:
Holky, nevíte některá, jestli se i z měření BT dá vyčíst, jestli máte nějakou špatnou hladinu nějakého hormonu - progesteron/estrogen? vím, blbá otázka, ale tak mě to napadlo, jestli když jsou teploty po ovulaci moc vysoké, tak jestli to není taky známka něčeho…
Po ovulaci by měly být vysoké otázka co je vysoká ![]()
Může, nebo dá se zjistit
@snažilka2017 ja už 3 měsíc piju kontryhel a teď jsem zacala také ten drmek, no ja mám grafy ze 3 měsíců a tam byla ovulka určitě, dam sem fotky, ale je pravda ze se bojím aby to zase nebyla cysta ![]()
@Nikolniky25 proč myslíš cystu? máš krásný grafy, co já bych za takové dala… u mě je to už 40 dnů rovná linka
@barus196 před půl rokem jsem ji také měla, pak jeden měsíc se to ustalilo a pak my 2 měsíce to zase haprovalo, to jsou další 3 ještě grafy před temito měsíci je to od března, to byly ty grafy taky hrozný kromě dubna, ten byl v pohodě
Zdravim devcata,
Uz nejakou dobu taky pokukuji, a ucim se ale dnes jsem se rozhodla zaregistrovat. S pritelem se uz vice jak rok snazime o miminko
.Doktor mi poradil zacit si merit BT. Muzete mi rict co si myslite o moji krivce na grafu??
Zatim jsem byla na vysetreni krve, ktere se dela 3.den po menstruaci. 21.den po menstruaci mam jit znovu na krev.
@barus196 Popravde nevim, asi kvuli zjisteni hormonu??? Na papiru byly zaskrtnute nazvy jako treba estradiol, folikulotropin…
@PetraZJ a ty mas nejake problemy ze ti hned delat testy? nebo jak dlouho se snažíte?
@barus196 o zadnych problemech nevim…alespon nic doktor nerekl. snazime se 13mesicu
@barus196 jeste me ceka jeden odber, tak uvidim co mi dr rekne. Teplotu si merim cca 14dni. Ale z toho grafu moc moudra nejsem.
@Nikolniky25 určitě to nekombinuj buď jedno nebo druhý takhle ti to akorát rozhodí cyklus
@PetraZJ já tam vidím ovulaci 16dc. Což je úplně ok. Odběry budou na hormonální profil.
@andelka83 pristi tyden v utery jdu na ten druhy odber, tak jsem zvedava co mi dr rekne. dneska teplota klesla na 36.9°C