Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Šouminka za málo, on je ff že všech grafu na netu nejpřesnější jen potřebuje k vyhodnocení nějaké důkazy, na což pozitivní ovulak opravdu staci
@snažilka2017 ja sem prave vubec nevedela co tam ty zkratky znamenaji. Mam tenhle graf poprve. Jinak zapisuju do jineho.
Tak ted jen cekat, jestli z toho neco bude ![]()
Tak holky teplota se stale drzi.
Zkusila sem dneska test, ale nic ![]()
@Šouminka Ahoj,nehazej flintu do žita. Mě se minulý rok 9 dní po ovu ukázkala druhá čárka, tak jsem jásala, že se povedlo.Pak jsem ob den testova a 14 dní ani známka ducha.Tak jsem to vzdala. V den, kdy jsme se stěhovali jsem si udělala opět test a byl krásně pozitivní. To jen proto, že abych netahala těžký věci.
Teď taky čekám jestli se nám podařilo zadělat. Ty máš graf úplně ukázkový, já ho mám príšerný.
![]()
@Aishi koukam ze se mi dnesni graf nenacetl. Zkusim vlozit znovu.
Zatim je ukazkovy, ale bojim se ze z toho nic nebude. Vim, ze 9dpo je brzo. Ale predchozi dve tehotenstvi mi 9dpo vykoukl krasny duch. Proto to vidim ted blede ![]()
@Šouminka Já vím jak se cítíš, a chápu tě. Mě se před dvěma měsíci dva dny před ms ukázal krásný duch a stejně to nedopadlo.Tak se snažíme dál. Tady ti posílám mojí hrůzu grafu
![]()
Jeee to mas fakt pekny grafik…krasne nahore
to ja jsem zvedava co a jak, uz jsem vcera zacla testovat od 8DC. zatim negativni a doufam ze ovulka bude az kolem stredy ctvrtku, dneska je pritel unaveny
ma po nocni a je protivny tak nic nebude
tak asi az zitra
![]()
@petulka2626 no zatim je hezkej, ale bpjim se ze to je na nic. Nemam ani implantacni pokles ![]()
Jinak drzim palce at se zadari ![]()
Ahoj holky už mám 65 dní zpoždění nevíte čím to je děkuji za odpoved
@marta5666 předpokládám že test jsi dělala a u doktora byla. To mě napadlo jako první. Jinak důvodů může být více.