Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 píše:
@arowana ty testy nemusí být moc spolehlivé.
Je nějaká šance, ze bych dnes přepadla manžela? Nebo už je pozdě? ![]()
@arowana určitá šance je. První den vzestupu je ještě braný jako plodný. Ale lepší je pracovat s životností spermií než vajíčka, to ji má hodně omezenou.
@andelka83 píše:
@arowana určitá šance je. První den vzestupu je ještě braný jako plodný. Ale lepší je pracovat s životností spermií než vajíčka, to ji má hodně omezenou.
Tak to dnes zkusíme
příští měsíc už budu vědět, co kdy čekat, tak to bude líp nacasovatelny ![]()
@Janička 1211 čárka tam pořád je, a je líp viditelná než v pátek a sobotu. Kéž by miminko bojovalo a krvácení bylo něčím jiným. A hlavně aby bylo v pořádku.
@andelka83 krvácení mohlo být nějakou prasknou žilkou. Hlavně klid. Ukaž foto
![]()
Už mám doma jen jeden test, stejný jako ten zelený. Ty dva modré jsou stejná značka. Zítra si půjdu dokoupit.
@andelka83 co šílíš, vždyť krásně sílí. Tak zatím jen potichoučku jo
Trn zelený je 25kový že.…?? Tím jsem testovala já. Kup si ascorutin a zajdi si pro utrogestan.
@Janička 1211 já nevím jaké jsou.
Ascorutin beru už, a pro utrogestan kam? K dr? Když jsem u prvního takhle krvácela v 8 tt, tak mi nedali nic, a to jsem s tím byla na pohotovosti. Myslíš že mám zajít ve čtvrtek na gyndu? Jindy nestíhám, mám odpolední a jindy tam dopo nejsou.
@andelka83 kolik ho bereš? Já brala 2-2-2 (ascorutin) Pro utrogestan musíš na gyndu, je na recept. Určitě si tam zajdi a trvej na tom.
@Janička 1211 no, třikrát denně, ale ne vždy po dvou. Mám poslední platicko. Musím zítra do lékárny.
@Janička 1211 v práci je to mazec, celý den v pohybu, ale snažím se toho nezvedat tolik. A čárka sílí. ![]()
@andelka83 no tak to je naprosto jasný
Hlavně buď na sebe opatrná.