Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@petulka2626 taky jsem měla cykly 25-26DC. Neboj se, ono se to povede. Třeba to máš jen v hlavě… A lázně ti pomůžou i na psychiku, tam nebudeš mít čas myslet na takové věci.
Zavreny nizky a kremovy hlen, to je po ovu pred menzes, ja to tak ted mela, jak sem ho sledovala. a pak se dostavila po par dnech menzes. kdyz je ovu a pred ovu je vysoko ze na neho ani poradne nedosahnes a je otevreny at muze nasat spermijky
…ale nechapu ze podle testu mas mit ovu, to je nejake divne to se mi moc nezda ten tvuj cipak, musis se na neho divat nekolikrat denne, ja ho po ranu mela vzdy mekci a vecer byl vzdy trvrdi, behem dne se meni… ja byt tebou tak asi to resim pres folikulometrii at mas jasno zda ovulka probiha ![]()
Nojo no..uz mi to reklo vice lidi at to tak neresim ale ono to nejde
pritel uz mi sedivi, bude vypadat za chvili jak muj tatka nez pritel ![]()
@petulka2626 Peťo, pozitivní ovu test jsem měla už v neděli. v pondělí a úterý slaba čarka, včera skoro žádná. Jenže teplota prostě nic.. jako kdyby anovulační cyklus. a to já fakt už nechápu. ten hlen a čípek je takový jasný. V pondělí jsem na něm tu dírku měla a teď už ne a úplně bílý hustý krém
Bily husty krem to je neplodne obdobi… ja to tak mela tyden pred menzes, sem vytahla prst uplne bily
…kurna to uz musela ovulka byt ale kdyz teplota porad nizko tak to nebyla na 100%
ja nevim asi jeste pockej co pak po menzes jake to bude a asi bych to uz pak zacla nejak jinak resit, treba koupit nejake vitaminy a tak uz ted, pit caje, drmek je pry super na ovulaci tez ho ted beru
@petulka2626 všechno mám.
naštěstí jdu příští středu na gyndu.
jen mi fakt přijde divné že mám vše jen ne tepltou, jedině mě napadlo že by mi vyskočíla až zítra? je možné že nevyskočí hned? teroreticky - ovu test poziviní v neděli, ovulace kdy v pondělí-úterý?
jako mě břiho bolí pořád, každý den cítím tlak ale ne zase tak abych dala ruku do ohně, že je to ono
@petulka2626 ja mam drmek čaj.. a ty? už mi dochází musím si doobjednat. někdo má tinkturu ale to je finančně lepší si vyrobit.
Ma vyskocit hned dalsi den, to znaci ze je po ovu, dnes je streda to uz by muselo max v utery vyskocit nahoru aspon o 0,2 - 0,5 stupne. pokud mas talky v brichu tak to vajicko asi neprasklo a folikul asi zustal v brichu a proto nebyla ovulace… muzes mit asi fakt anovulacni cyklus, me treba po ovu presel hlen po 2 dnech, pak uz byl tyden ten bily vytok celkem dost hlavne po ranu. a pak ruzove spineni 2 dny a cipek dole asi 3 dny a pak dosla menzes dokonce o 3 dny drive nez mela prijit… ted to budu sledovat vse najednou zase hlen cipek ovu testy a teplotu a jeste sem obejdnana na folikulometrii tak sem zvedava ![]()
https://www.otehotnet.cz/…e-90-kapsli/ ja mam toto kapsle jsou lepsi silnejsi
@petulka2626 a to tělo jako přestalo se snahou ovulovat? že už mám ten jiný hlen? já myslela že se třeba bude snaažit za pár dnů znovu
Asi mas malo hormonu aby prasklo vajicko a byla ovulka proto se teplota nezveda… folikul roste 1 az 2 mm denne, pokud jeste neprasklo uz muze byt velke i 3cm a muzes mit z toho i cystu, ja na ne driv v puberte trpela
treba ani neroste ani tam neni zadny dominantni folik, potrebujes neco co ti pomuze s hormony a nastartovat ovulaci, napr ten drmek, vitamin e, b6 a celkove becka. jeste jsou dobre i bylinky jako hermanek, kontryhelm malinik, ostropestrec nebo ptaci jerab- ten zacla brat moje sestrenka na ovulku..nebo gynex kapky jsou tez super, je tam 18 bylinek a neni tak drahy, ja ho driv brala a pomohl mi i na hlen, i na cysty, ale uz ho brat nemuzu kvuli endometriosy… ale jinak u me je vse vporadku a taky nemuzu otehotnet ![]()
@petulka2626 mam drmek, e, b komplex, pyridoxin, listovku, zinek - ale ne nijak dlouho. poslední dva cykly jsem ovu měla a předtím HA čaj piju kontryhel +řebříček. a nechce se mi nic přidávat, abych nebyla už přeplácaná ![]()
bože fuj já nechci nic v břiše 3 cm
doufam ze to odejde s ms - že jí dostanu a nebo že mi na gyndě dají injekci
Jo vetsinou to samo praskne a odejde s menzes…teda pokazde mi to praskalo jak sem byla mladsi. u tebe bude spise problem ze ti nedorustaji..ale nevim proc kdyz beres plno vitaminu a ty bylinky, to bude asi jinde pricina, asi bych to pomalu zacla resit s doktorkou, aspon chodit na folikulometrii a at ti veme HP. to je vse zadarmo, aspon zjistit co je spatne, at uz vis a nemusis se kazdy mesic stresovat kdy ovulka bude a jestli vubec bude…to ja jdu 10DC na fooliky pristi tyden v utery a jsem zvedava jak velky bude
uz mi pomalu konci menzes a mozna zitra rano uz budu schopna merit bazalni teplotu, uvidim jak budu krvacet, nejradsi merim uz jak spinim u menzes at vidim teplotu skoro cely cyklus
@petulka2626 no ale vitaminky - jako tento cely seznam mam asi tyden. takže to nepůsobí asi hned… před měsíem a půl mi paní doktorka tu injekci slíbila, pokud nebudu mít pořádnou ms sama od sebe. tak doufám, že slovo dodrží. dneska mam 26 DC a přijdu si oteklá jak balvan kdybych tam měla.
minule mi měřila folik, a předpověděla že praskne za pet dnů a stalo se přesně ![]()