Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Šouminka možná teploměr? Mně kdysi měřil hodnoty kolem 33 stupňů.
@Šouminka a měří to správně? Když změří v podpaží tak co? Jsou to vysoké teploty, i když jsou obecně individuální.
@andelka83 Takze dnes je teplota 36,9
Pockam jeste co zitra, ale myslim, ze je to jasne ![]()
@Janička 1211 no měla jsem tak cykly 38-42 a teď my přišla ms už 31.Takže dříve. Ale jsem ráda že ji mám, předtím jsem s tim mela velké problémy. Tak ja jsem to ted ubrala ze piju jen jeden hrnek denně a to ráno
@Nikolniky25 hlavně,aby jsi to zbytečně nepřekombinovala. Ten drmek by ti měl perfektně nastartovat ovulaci a mohl by se cyklus zkrátit.
@andelka83 Ahoj, tak dnes byla teplota 36,77. Myslis, ze tedy ovulace probehla i kdyz byla dnes teplota nizsi nez vcera? V utery 36,47 ve stredu 36,77 ve ctrvtek 36,9 a dnes 36,77. Fertility friend mi pise, ze ovulace probehla.
@klenott já myslím taky že jo. Ještě bych počkala jestli to potvrdí čtvrtá teplota.
@Janička 1211 kdyby se zkrátil a byla perfektní ovulka tak bych byla úplně šťastná a konečně by se to mohlo povést ![]()
Holky, asi jsem těhotná. Dneska slabší čárka. Graf vám neukazu, přestala jsem 17dc měřit, ovulaci tam zachycenou nemám. V neděli budu dělat další a uvidím co z toho bude. Jenom… Držte palce.
@Janička 1211 děkuju mockrát. Budu podávat průběžně info. Mám děsnej strach, ale co můžu že.