Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 Ja mam dnes zase 36,77. Tak nevim, jedna predovulacni teplota byla 36,63.. Mel by byt narust alespon o 0,2 ne? Sice predevcirem jsem mela teplotu 36,9 ale vcera to spadlo na 36,77 a dnes se to drzi taky.. Tak fakt nevim co si myslet..
Na nidacni pokles je jeste brzo ne? Nebo je normalni, ze to takhle skace?
@Nikolniky25 děkuju ![]()
@klenott teď si neuvědomuju, jak máš dlouhé cykly?
@andelka83 mivam normalne 26-27 dni a ovulaci kolem 14 dc, ale posledni cyklus jsem mela o 5 dni kratsi, dostala jsem to uz po 16 dnech. To se mi ale normalne nestava.
@andelka83 No kazdopadne i kdybych mela kratsi cyklus i ted, tak na pokles pred ms mi prijde brzo. Nejdriv bych to mela dostat za tyden, jestli se cyklus vratil do normalu, tak za 12 dni cca. Muze to tedy byt uhnizdovani? Nebo ze by ovulace fakt neprobehla? ![]()
@klenott uhnizdovani to nebude, na to je brzo a vypadá to jinak. Bohužel zatím fakt nevím.
Tak děvčata, statistika je potvora. Z miminka asi nic nebude. ![]()
@andelka83 píše:
@klenott uhnizdovani to nebude, na to je brzo a vypadá to jinak. Bohužel zatím fakt nevím.
Taky si myslim.. Dnes zase 36,77.. uz dal nemerim, akorat me to stresuje.. proste pockam jestli dorazi ms..
@klenott @Janička 1211 ráno jsem začala krvácet. Teď špiním. Ale myslím že se to rozjede.
@andelka83 třeba to ještě nic neznamená. Uvidíš. Škoda, že v téhle fázi už neměříš, věděla bys hned.
@Janička 1211 kdoví, mně před ms teplota neklesá. Čárky byly odpovídající 14 dnům po ovulaci. Zatím se to nerozjelo. Tak uvidím co bude dál. Příští týden mám náročný, v práci i doma.
@Janička 1211 no, zatím pořád jen hnědě špiním, tak nevím?
Strašně jsem to dopoledne obrecela. Teď můžu jenom čekat.
Kdyby se neudrželo, tak bych měla jako normální ms? A test by byl třeba po pár dnech bílý?