Měření bazální teploty a ovulace

• Fotoalbum (2881)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1728
1.2.12 09:16
andelka83 píše:
ppusina píše:
poosleda píše:
Dostat to mám ted v sobotu 4.2.
Tak to třeba nedostaneš.. ne´mám zkušenosti, ale zdá se mi to podle grafu velmi slibne :-)
Ahojky,tak dnes mi to výrazně kleslo 8o 8o :nevim:
http://www.womenzone.cz/…pusina/grafy?…
tak to vypadá na MS :,( do dalšího snažení držím moc palečky, ono to vyjde.

Dnes jsem 23DC,to snad nééé :cert: :cert: :cert:
Jinak děkuji za držení palečků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
1.2.12 09:18
ppusina píše:
andelka83 píše:
ppusina píše:
poosleda píše:
Tak to třeba nedostaneš.. ne´mám zkušenosti, ale zdá se mi to podle grafu velmi slibne :-)
Jinak děkuji za držení palečků :kytka:

no luteální fáze je teď 12dnů (kdyby MS přišla třeba zítra), což je tak průměr. MS rychle přejde a bude tu další šance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
1.2.12 09:22
andelka83 píše:
ppusina píše:
andelka83 píše:
ppusina píše:
poosleda píše:
Jinak děkuji za držení palečků :kytka:
no luteální fáze je teď 12dnů (kdyby MS přišla třeba zítra), což je tak průměr. MS rychle přejde a bude tu další šance ;)

Njn,budu čekat co bude,to čekání je nejhorší,chjooo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.2.12 09:25

pusino prave ze chodime do caru je vse v poradku ale nedari se nam.manzel spermio ok ja hormonalni profil ok imunologie ok genetika ok pruchodnost ok taky to nechapu proto tedka inseminace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
1.2.12 09:41
hanka1120 píše:
pusino prave ze chodime do caru je vse v poradku ale nedari se nam.manzel spermio ok ja hormonalni profil ok imunologie ok genetika ok pruchodnost ok taky to nechapu proto tedka inseminace

Ted jste podstoupili nebo podstoupíte IUI?Držím palečky,aby vyšla a aby jste se konečně dočkali toho vytouženého miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.2.12 09:48

pusi teprv podstoupime v sobotu jdu na ultrazvuk zda jsou folikuli dost veliky pocitam ivi nekdy asi v pondeli.ale u ivi je mala pravdepodobnost ze to vyjde.ale treba to vyjde uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.2.12 10:20

ach jo.. no kdyz to tu ctu, tak to moc pozitivne nevypada.. ja mam sice BT porad vysokou, ale bojim se ze klesne.. dnes byla 36,9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.2.12 10:31

poosleda a kolik jsi dc? a jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
1.2.12 11:05
poosleda píše:
ach jo.. no kdyz to tu ctu, tak to moc pozitivne nevypada.. ja mam sice BT porad vysokou, ale bojim se ze klesne.. dnes byla 36,9…

Prosím tě, ještě změř zítra a vyrob mi graf jo? Už by se z toho mělo dát něco vydedukovat.
Jinka já sjem dlouho neměla grafy v pc podobě, a zapisovala sjem do tabulky a tu vždycky vyfotila a dávala na net jen fotky.
Ten womenzone často blbne, bohužel s ním nepracuju, tak nevím kde je chybka, že se to nezobrazuje. Používala jsem wunschkinder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.2.12 20:49
hanka1120 píše:
poosleda a kolik jsi dc? a jak dlouho se snazite?

dneska 20DC, snažíme se půl roku, ale z toho byl manžel přes dva měsíce pryč…takže se snažíme spíš třetí měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.2.12 20:50
andelka83 píše:
poosleda píše:
ach jo.. no kdyz to tu ctu, tak to moc pozitivne nevypada.. ja mam sice BT porad vysokou, ale bojim se ze klesne.. dnes byla 36,9…
Prosím tě, ještě změř zítra a vyrob mi graf jo? Už by se z toho mělo dát něco vydedukovat.
Jinka já sjem dlouho neměla grafy v pc podobě, a zapisovala sjem do tabulky a tu vždycky vyfotila a dávala na net jen fotky.
Ten womenzone často blbne, bohužel s ním nepracuju, tak nevím kde je chybka, že se to nezobrazuje. Používala jsem wunschkinder.

Tak to rano zmerim a uvidim.. ted jsem teprve dorazila z prace, pokud tam mimi je, tak ted chudinka dostava poradne zabrat.. Z domu odchazim v 6.30 a prichazim pre 21h :( uf uf.. stres stres stres
wunschkinder je nemecky - to uz jsem zapomnela.. mela jsem nemcinu naposled na gymplu.. tak nevim kudy kam.. asi ho rano dokreslim a poslu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
1.2.12 21:04
poosleda píše:
andelka83 píše:
poosleda píše:
Tak to rano zmerim a uvidim.. ted jsem teprve dorazila z prace, pokud tam mimi je, tak ted chudinka dostava poradne zabrat.. Z domu odchazim v 6.30 a prichazim pre 21h :( uf uf.. stres stres stres
wunschkinder je nemecky - to uz jsem zapomnela.. mela jsem nemcinu naposled na gymplu.. tak nevim kudy kam.. asi ho rano dokreslim a poslu fotku

Klidně stačí tak. Jj, německy, já taky už pendrek umím, ale dělala jsem to podle návodu na www.merenibt.xf.cz
Mimi nějakou dobu trvá než se zavrtá, teprve tak za 14dní s tebou bude jakž takž spojené - a v prvních týdnech se říká, všechno nebo nic. Prostě pokud se udržet má, zvládne všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.2.12 21:15
andelka83 píše:
poosleda píše:
andelka83 píše:
poosleda píše:
wunschkinder je nemecky - to uz jsem zapomnela.. mela jsem nemcinu naposled na gymplu.. tak nevim kudy kam.. asi ho rano dokreslim a poslu fotku
Klidně stačí tak. Jj, německy, já taky už pendrek umím, ale dělala jsem to podle návodu na www.merenibt.xf.cz
Mimi nějakou dobu trvá než se zavrtá, teprve tak za 14dní s tebou bude jakž takž spojené - a v prvních týdnech se říká, všechno nebo nic. Prostě pokud se udržet má, zvládne všechno.

fakt? takze i toho panaka , co jsem si dneska dala? a prezilo by i kdybych pila na sobotnim plese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.2.12 21:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
2.2.12 06:03

Ahoj holky, dnska: http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?… tak co se z toho da poznat? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí