Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
poosleda píše:andelka83 píše:fakt? takze i toho panaka , co jsem si dneska dala? a prezilo by i kdybych pila na sobotnim plese?poosleda píše:Klidně stačí tak. Jj, německy, já taky už pendrek umím, ale dělala jsem to podle návodu na www.merenibt.xf.czandelka83 píše:Tak to rano zmerim a uvidim.. ted jsem teprve dorazila z prace, pokud tam mimi je, tak ted chudinka dostava poradne zabrat.. Z domu odchazim v 6.30 a prichazim pre 21hpoosleda píše:Prosím tě, ještě změř zítra a vyrob mi graf jo? Už by se z toho mělo dát něco vydedukovat.
ach jo.. no kdyz to tu ctu, tak to moc pozitivne nevypada.. ja mam sice BT porad vysokou, ale bojim se ze klesne.. dnes byla 36,9…
Jinka já sjem dlouho neměla grafy v pc podobě, a zapisovala sjem do tabulky a tu vždycky vyfotila a dávala na net jen fotky.
Ten womenzone často blbne, bohužel s ním nepracuju, tak nevím kde je chybka, že se to nezobrazuje. Používala jsem wunschkinder.uf uf.. stres stres stres
wunschkinder je nemecky - to uz jsem zapomnela.. mela jsem nemcinu naposled na gymplu.. tak nevim kudy kam.. asi ho rano dokreslim a poslu fotku
Mimi nějakou dobu trvá než se zavrtá, teprve tak za 14dní s tebou bude jakž takž spojené - a v prvních týdnech se říká, všechno nebo nic. Prostě pokud se udržet má, zvládne všechno.
Ono zatím to vajíčko by putovalo vejcovody a množily se buňky, ještě by s tebou nemělo nic moc společného, teprve až se zavrtá a zčneš ho vyživovat ty a pak se začne tvořit placenta…tak to je pak nebezpečné. I když spousta žen několik týdnů netuší že je těhotná a chodí na večírky, opaluje se, jde na rentgen…
poosleda píše:
tohle by se otevřelo? http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php nebo http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?…
ani jedno. U prvního je přihlašovací stránka a u druhého je napsané že jsi povolila vstup jen kamarádkám z womenzone
tak jsem to vyrobila v exelu
tak co z toho vyčtem? ![]()
nooo, tak to ja budu na plese v sobotu i pít
![]()
Ahojky,tak se mi dnes mrška pěkně rozjela ![]()
Přišla dost brzy
,tak už aby bylo zase po ní a mohli jsme se zase snažit
![]()
poosleda píše:
tak jsem to vyrobila v exelutak co z toho vyčtem?
![]()
![]()
Teda ty máš ty teploty pěkně divoký
![]()
Já bych řekla,že ovulka ještě nebyla,ale nejsem odborník,moc se v tom nevyznám
![]()
poosleda píše:
tak jsem to vyrobila v exelutak co z toho vyčtem?
![]()
![]()
Jak máš dlouhé cykly?
ppusina píše:
Jak máš dlouhé cykly?
většinou 28-27 a ted ten posledni 26..
podle me byla v sobotu (tzn 16DC), ale nevim.. v nedeli (17.den - jsem s teplomerem usnula - mela jsem ho tam pres hodinu a navic jsem mela trosku teplotu, tak si myslim, ze to neni objektivni mereni)
s tvoji MS me to mrzi ![]()
Příspěvek upraven 02.02.12 v 17:56
poosleda píše:ppusina píše:
Jak máš dlouhé cykly?většinou 28-27 a ted ten posledni 26.. podle me byla v sobotu (tzn 16DC), ale nevim..
s tvoji MS me to mrzi
jj, byla 16DC
ten jednorázový pokles nevadí, protože pak to zase hned stouplo a drží se to nahoře. Takže držím palečky. ![]()
ppusina píše:
Ahojky,tak se mi dnes mrška pěkně rozjela
Přišla dost brzy,tak už aby bylo zase po ní a mohli jsme se zase snažit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo, ovulka asi přišla dřív tak MS taky. Aspoň se budete moct brzy zase začít snažit.
andelka83 píše:poosleda píše:jj, byla 16DCppusina píše:
Jak máš dlouhé cykly?většinou 28-27 a ted ten posledni 26.. podle me byla v sobotu (tzn 16DC), ale nevim..
s tvoji MS me to mrziten jednorázový pokles nevadí, protože pak to zase hned stouplo a drží se to nahoře. Takže držím palečky.
poosleda píše:andelka83 píše:poosleda píše:jj, byla 16DCppusina píše:
s tvoji MS me to mrziten jednorázový pokles nevadí, protože pak to zase hned stouplo a drží se to nahoře. Takže držím palečky.
a kdyz se hloupe zeptam…pokud teda 16DC byla OVU - ktery den mel byt oplodňovací sexík?
v rozmezí 13 - 17DC bylo nejplodnější období - teď už se musí jen čekat
andelka83 píše:
No a když „to“ bylo 12, 14, 16, 18 den…tak je asi vysoka pravdepodobnost, ze? No a pokud nejsem těhu, mám si myslet, že je někde problém?
poosleda píše:andelka83 píše:No a když „to“ bylo 12, 14, 16, 18 den…tak je asi vysoka pravdepodobnost, ze? No a pokud nejsem těhu, mám si myslet, že je někde problém?
Takže to by byla šance z tulení 14 a 16DC. I když se pár trefí přímo do ovulky, tak je pravděpodobnost početí v daném cyklu necelých 40%. Takže i kdybys otěhotněla za 3-6měsíců, tak to není žádný problém. Takže žádné stresy, tím se to dá jedině pokazit.
Andelka
Takže to by byla šance z tulení 14 a 16DC. I když se pár trefí přímo do ovulky, tak je pravděpodobnost početí v daném cyklu necelých 40%. Takže i kdybys otěhotněla za 3-6měsíců, tak to není žádný problém. Takže žádné stresy, tím se to dá jedině pokazit.
kupodivu se nestresuju,, minuly mesic jsem se vystresla az dost..a MS jsem obrecela.. ted si rikam, ze to nema smysl.. proste se uvidi.. samozrejme bych moc miminko chtela..a manzel snad jeste vic, ale…proste az to bude, tak to bude..
poosleda píše:Andelkakupodivu se nestresuju,, minuly mesic jsem se vystresla az dost..a MS jsem obrecela.. ted si rikam, ze to nema smysl.. proste se uvidi.. samozrejme bych moc miminko chtela..a manzel snad jeste vic, ale…proste az to bude, tak to bude..
přesně tak
ono to přijde. Mějte se hodně rádi a bude to. Zatím tam žádný problém nevidno, funguješ pěkně.