Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
podle ultrazvuku a podle bazalni teploty,ale podle te b.teploty to si nejsem jista.prvni 3 mesice jsem chola na ultrazvuk vzdycky 14dc aby se zjistilo zda mam folikuli ale bohuzel nebyli tam ani jeden a kdyz se to povede tak se hodne malinkej.tedka jsem brala prave clostik 2-6dc 1-0-1 a reakce nic moc jen jeden folikul
hanka1120 píše:
podle ultrazvuku a podle bazalni teploty,ale podle te b.teploty to si nejsem jista.prvni 3 mesice jsem chola na ultrazvuk vzdycky 14dc aby se zjistilo zda mam folikuli ale bohuzel nebyli tam ani jeden a kdyz se to povede tak se hodne malinkej.tedka jsem brala prave clostik 2-6dc 1-0-1 a reakce nic moc jen jeden folikul
no a proč jsi začala chodit na ultr.? jako…co te k tomu vedlo?
snazili jsme se o mimco 2 roky a proste nic se nestalo tak jsem se sverila na gynde.manzela poslala na spermio mel ho v poradku me udelala hormonalni profil taky ok a rekla me at dojdu 14dc na ultrazvuk ze me skontroluje zda me rostou folikuli a ejhle zadnej nenasli zadnej tam nebyl.
to taky prave nevim a taky by mne to zajimalo.v rodine nic takovyho nemame a genetika je v poradku
ach jo.. clovek nikdy nic nevi.. jak je mozny ze generace mych rodicu se musela brat po jednom nechranenem sexu…?
Haní a není možný,že jsi měla ovulku dříve?Že ten 14 dc už byly folikuly prasklé a vajíčko už putovalo?
i my rodice to meli takle mamka me mela v 17letech museli ju splnoletit.jsme 4 deti.jedna sestra tedka porodila holcicku a druha sestra ma holcicku 7mes a uz ceka zase druhe otehotnela v sestinedeli.mame to tezky kdo to nezazil nepochopi.
hanka1120 píše:
i my rodice to meli takle mamka me mela v 17letech museli ju splnoletit.jsme 4 deti.jedna sestra tedka porodila holcicku a druha sestra ma holcicku 7mes a uz ceka zase druhe otehotnela v sestinedeli.mame to tezky kdo to nezazil nepochopi.
držím pěsti, ať se to už podaří…
no já čekám, jestli zítra přijde mrcha nebo si udělám testík.. taky se nechavam prekvapit…
Hani, a jak jsi měla dlouhé cykly v té době?
Protože já kolikrát mívala dlouhé a nepravidelné, takže udělat mi někdo utz 14DC, tak tam nenajde taky lautr nic.
dnes 11DPO, nevydržela jsem
udělala jsem test - negativní..
vím, že je brzo, takže nevěším hlavu..
Zatím jsem to nedostala a BT se drží 36,9… http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
andelko nekdy 28-33 delsi cykle jsem nikdy nemela myslis ze by v tom mohl byt problem?
hanka1120 píše:
andelko nekdy 28-33 delsi cykle jsem nikdy nemela myslis ze by v tom mohl byt problem?
Já bohužel nevím odkdy jsou ty folikuly vidět, ale při takhle dlouhých cyklech můžeš mít ovulku třeba až 18 - 23DC. Já mívala i delší, nejdelší si pamatuju 43dní s ovulkou 32DC - to byl mazec, všichni v té době mají MS a já furt čekala na ovulaci. ![]()
Jdete dneska, že? Tak tfuj tfuj, ať všechno proběhne hladce.