Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32889
8.2.12 08:56
poosleda píše:
dnes 11DPO, nevydržela jsem :oops: udělala jsem test - negativní.. :| vím, že je brzo, takže nevěším hlavu.. :dance: Zatím jsem to nedostala a BT se drží 36,9… http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx

11DPO je dost brzo, ale chápu, já v obou případech taky dělala testy dřív než jsem plánovala :mrgreen: poprvé tam nebylo nic, podruhé duch, ale po limitu. dvě čárky se objevily až 13DPO (já mám luteální fázi nejdýl 12dní, tak už jsem to tušila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 15:07

mal merim si b.teplotu tak bych to poznala ale rozhodne driv ovulka nebyla protoze mam cyklus 28-33.a tedka jsem brala clostik a reakce nic moc jen jeden folikul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 15:10

holky tak uz to mam za sebou inseminace je hotova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 15:39

andelko prosim te mam dotaz mam strach jestli se mi to vajicko neuvolnilo nahodou treba driv nez spermie..vajicko se drzi nakou dobu v deloze nebo myslis ze putuje hned pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
8.2.12 18:03
hanka1120 píše:
andelko prosim te mam dotaz mam strach jestli se mi to vajicko neuvolnilo nahodou treba driv nez spermie..vajicko se drzi nakou dobu v deloze nebo myslis ze putuje hned pryc

vajíčko je oplodněníschopné maximálně 18h, uvolní se a putuje vejcovody a v té době musí potkat spermii.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 18:43

dekuji pregnyl jsem si pychla v pondeli v 15hod.a ivi bylo dneska v 11hod tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
8.2.12 19:47
hanka1120 píše:
mal merim si b.teplotu tak bych to poznala ale rozhodne driv ovulka nebyla protoze mam cyklus 28-33.a tedka jsem brala clostik a reakce nic moc jen jeden folikul.. [/citaceJo,jasný,když měříš,tak bys to fakt poznala.Jo a držím palce :mavam: .Kdy máš dělat test?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 19:53

za 14dni jdu na krev.ale chtela bych zkusit testnout o neco driv 12-13den po ivi.pregnyl je v tele asi tak 10dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.2.12 20:11
andelka83 píše:
poosleda píše:
dnes 11DPO, nevydržela jsem :oops: udělala jsem test - negativní.. :| vím, že je brzo, takže nevěším hlavu.. :dance: Zatím jsem to nedostala a BT se drží 36,9… http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
11DPO je dost brzo, ale chápu, já v obou případech taky dělala testy dřív než jsem plánovala :mrgreen: poprvé tam nebylo nic, podruhé duch, ale po limitu. dvě čárky se objevily až 13DPO (já mám luteální fázi nejdýl 12dní, tak už jsem to tušila)

vim, ze je to brzo, ale mela jsem to dnes dostat… a nemam tuseni, jak mam dlouhou lut.fazi.. :think: takze…jsem to proste zkusila.. Zkusim to zas v patek - pokud nedorazi mrcha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
8.2.12 21:04
poosleda píše:
andelka83 píše:
poosleda píše:
vim, ze je to brzo, ale mela jsem to dnes dostat… a nemam tuseni, jak mam dlouhou lut.fazi.. :think: takze…jsem to proste zkusila.. Zkusim to zas v patek - pokud nedorazi mrcha :nevim:

Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.2.12 21:08
andelka83 píše:
Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme. ;)

to ja merim uz dlouho :-) ale nikdy jsem netusila, ze exituje nejaka Lut.faze…ale podle prosincoveho grafu bych rekla, ze jsem mela jen 10DPO. .je to mozne? a koukam ze i v listopadu jsem mela od OVU do MS presne 10dni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
9.2.12 07:15

Ahoj holky, včera večer - 10.DPO mi teplota klesla z 3 po sobě jdoucích 37,1 na 36,7. Pokud se to dneska zase vytáhne mohlo by jít o uhnizďování nebo je to předznamení, že mimísek nebude?? MS bych měla dostat v sobotu nebo v neděli.

• Citovat
  • Upravit
32889
9.2.12 08:06
poosleda píše:
andelka83 píše:
Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme. ;)
to ja merim uz dlouho :-) ale nikdy jsem netusila, ze exituje nejaka Lut.faze…ale podle prosincoveho grafu bych rekla, ze jsem mela jen 10DPO. .je to mozne? a koukam ze i v listopadu jsem mela od OVU do MS presne 10dni… :nevim:

a jo, tak to je dobrý, já mám občas v těch grafech a co kdo a jak zmatek, tak se omlouvám, že si to nepamatuju. Luteálka 10dní stačí. Ale je možné, že se i časem prodlouží, někdo ji má třeba krátkou několik měsíců po vysazení HA a pak se to zlepší.Dneska už jsi 12DPO, že? Tak to jsem zvědavá co z toho bude, jestli těhu, nebo prodloužení LF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
9.2.12 08:08
afrikan píše:
Ahoj holky, včera večer - 10.DPO mi teplota klesla z 3 po sobě jdoucích 37,1 na 36,7. Pokud se to dneska zase vytáhne mohlo by jít o uhnizďování nebo je to předznamení, že mimísek nebude?? MS bych měla dostat v sobotu nebo v neděli.

Ono to může znamenat cokoliv, uhnizďování, i vůbec nic. Teploty můžou trochu skákat. Křivka po ovulaci se u těhu i netěhu grafů nějak moc neliší. Jen pak v délce, že teplota příliš neklesá, LF je delší než obvykle a nepřijde MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
9.2.12 08:18
andelka83 píše:
afrikan píše:

Ono to může znamenat cokoliv, uhnizďování, i vůbec nic. Teploty můžou trochu skákat. Křivka po ovulaci se u těhu i netěhu grafů nějak moc neliší. Jen pak v délce, že teplota příliš neklesá, LF je delší než obvykle a nepřijde MS.

překvapilo mě, že to je o 0,4 stupně. Každopádně, pokud to dneska nehoupne, tak je mi jasný, co přijde.. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex