Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
poosleda píše:
dnes 11DPO, nevydržela jsemudělala jsem test - negativní..
vím, že je brzo, takže nevěším hlavu..
Zatím jsem to nedostala a BT se drží 36,9… http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
11DPO je dost brzo, ale chápu, já v obou případech taky dělala testy dřív než jsem plánovala
poprvé tam nebylo nic, podruhé duch, ale po limitu. dvě čárky se objevily až 13DPO (já mám luteální fázi nejdýl 12dní, tak už jsem to tušila)
mal merim si b.teplotu tak bych to poznala ale rozhodne driv ovulka nebyla protoze mam cyklus 28-33.a tedka jsem brala clostik a reakce nic moc jen jeden folikul..
andelko prosim te mam dotaz mam strach jestli se mi to vajicko neuvolnilo nahodou treba driv nez spermie..vajicko se drzi nakou dobu v deloze nebo myslis ze putuje hned pryc
hanka1120 píše:
andelko prosim te mam dotaz mam strach jestli se mi to vajicko neuvolnilo nahodou treba driv nez spermie..vajicko se drzi nakou dobu v deloze nebo myslis ze putuje hned pryc
vajíčko je oplodněníschopné maximálně 18h, uvolní se a putuje vejcovody a v té době musí potkat spermii.
Držím palce
dekuji pregnyl jsem si pychla v pondeli v 15hod.a ivi bylo dneska v 11hod tak uvidime.
hanka1120 píše:
mal merim si b.teplotu tak bych to poznala ale rozhodne driv ovulka nebyla protoze mam cyklus 28-33.a tedka jsem brala clostik a reakce nic moc jen jeden folikul.. [/citaceJo,jasný,když měříš,tak bys to fakt poznala.Jo a držím palce.Kdy máš dělat test?
za 14dni jdu na krev.ale chtela bych zkusit testnout o neco driv 12-13den po ivi.pregnyl je v tele asi tak 10dnu.
andelka83 píše:poosleda píše:11DPO je dost brzo, ale chápu, já v obou případech taky dělala testy dřív než jsem plánovala
Zatím jsem to nedostala a BT se drží 36,9… http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
poprvé tam nebylo nic, podruhé duch, ale po limitu. dvě čárky se objevily až 13DPO (já mám luteální fázi nejdýl 12dní, tak už jsem to tušila)
vim, ze je to brzo, ale mela jsem to dnes dostat… a nemam tuseni, jak mam dlouhou lut.fazi..
takze…jsem to proste zkusila.. Zkusim to zas v patek - pokud nedorazi mrcha ![]()
poosleda píše:andelka83 píše:vim, ze je to brzo, ale mela jsem to dnes dostat… a nemam tuseni, jak mam dlouhou lut.fazi..poosleda píše:11DPO je dost brzo, ale chápu, já v obou případech taky dělala testy dřív než jsem plánovala
takze…jsem to proste zkusila.. Zkusim to zas v patek - pokud nedorazi mrcha
Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme. ![]()
andelka83 píše:
Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme.
to ja merim uz dlouho
ale nikdy jsem netusila, ze exituje nejaka Lut.faze…ale podle prosincoveho grafu bych rekla, ze jsem mela jen 10DPO. .je to mozne? a koukam ze i v listopadu jsem mela od OVU do MS presne 10dni… ![]()
Ahoj holky, včera večer - 10.DPO mi teplota klesla z 3 po sobě jdoucích 37,1 na 36,7. Pokud se to dneska zase vytáhne mohlo by jít o uhnizďování nebo je to předznamení, že mimísek nebude?? MS bych měla dostat v sobotu nebo v neděli.
poosleda píše:andelka83 píše:to ja merim uz dlouho
Ono u prvního měřeného cyklu se dá všechno jen tak odhadovat obecně. Tak uvidíme.ale nikdy jsem netusila, ze exituje nejaka Lut.faze…ale podle prosincoveho grafu bych rekla, ze jsem mela jen 10DPO. .je to mozne? a koukam ze i v listopadu jsem mela od OVU do MS presne 10dni…
a jo, tak to je dobrý, já mám občas v těch grafech a co kdo a jak zmatek, tak se omlouvám, že si to nepamatuju. Luteálka 10dní stačí. Ale je možné, že se i časem prodlouží, někdo ji má třeba krátkou několik měsíců po vysazení HA a pak se to zlepší.Dneska už jsi 12DPO, že? Tak to jsem zvědavá co z toho bude, jestli těhu, nebo prodloužení LF.
afrikan píše:
Ahoj holky, včera večer - 10.DPO mi teplota klesla z 3 po sobě jdoucích 37,1 na 36,7. Pokud se to dneska zase vytáhne mohlo by jít o uhnizďování nebo je to předznamení, že mimísek nebude?? MS bych měla dostat v sobotu nebo v neděli.
Ono to může znamenat cokoliv, uhnizďování, i vůbec nic. Teploty můžou trochu skákat. Křivka po ovulaci se u těhu i netěhu grafů nějak moc neliší. Jen pak v délce, že teplota příliš neklesá, LF je delší než obvykle a nepřijde MS.
andelka83 píše:afrikan píše:
Ahoj holky, včera večer - 10.DPO mi teplota klesla z 3 po sobě jdoucích 37,1 na 36,7. Pokud se to dneska zase vytáhne mohlo by jít o uhnizďování nebo je to předznamení, že mimísek nebude?? MS bych měla dostat v sobotu nebo v neděli.Ono to může znamenat cokoliv, uhnizďování, i vůbec nic. Teploty můžou trochu skákat. Křivka po ovulaci se u těhu i netěhu grafů nějak moc neliší. Jen pak v délce, že teplota příliš neklesá, LF je delší než obvykle a nepřijde MS.
překvapilo mě, že to je o 0,4 stupně. Každopádně, pokud to dneska nehoupne, tak je mi jasný, co přijde..