Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
3.2.12 15:23
afrikan píše:
poosleda píše:
Ahoj Afrikan, jak dlouho se snažíte? :) jinak když mrkneš na můj graf ( na začátku téhle strránky) , tak jsem těsně po ovu měla taky šílený pokles…

Ahojky, třetí měsíc, jsem Blíženec, tudíž člověk, kterému stačí znát trocha od každého :-), bohužel, musím to našprtat, jak na to, protože do toho grafu koukám, pak okukuju grafy ostatních a stejně to nakonec zavírám, že snad příště bude jasněji :-). Mrknu na to. Díky moc!

Nedošlo ve tvém grafu nádohou při tom propadu k uhnízdění??? To by tak odpovídalo? U mě to kleslo 3.DPO

• Citovat
  • Upravit
32889
3.2.12 15:25
afrikan píše:
andelka83 píše:
afrikan píše:
andelka83 píše:
Pro zajímavost - moje grafy :)
http://www.modrykonik.cz/…je-grafy-bt/Jsem ještě takovej měřič amatér. Děkuju za ukázky :-). Ona asi BT nemůže těhotenství prásknout dřív než dokud nebude zpoždění, viď?
nene, spíš je to fajn že člověk ví kdy byla ovulka, a tudíž ví, kdy má smysl zkusit test, nebo kdy by měla MS přijít. Někomu těsně před MS teplota hodně klesne, takže když jednou neklesne, může to znamenat těhu. Ale třeba mně neklesala nikdy, držela se nahoře až do začátku MS. Je to individuální.
Ale obecně když MS nepřijde do 16dnů od ovulky, tak je to těhu.A bývají už i krásné //.
Tak uvidíme příští sobotu, jak je k nám příroda štědrá :-). Každopádně moc děkuji za informace.

není zač :-) takže za týden budete holky hlásit, jo? :-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
3.2.12 15:25
afrikan píše:
afrikan píše:
poosleda píše:
Ahoj Afrikan, jak dlouho se snažíte? :) jinak když mrkneš na můj graf ( na začátku téhle strránky) , tak jsem těsně po ovu měla taky šílený pokles…

Ahojky, třetí měsíc, jsem Blíženec, tudíž člověk, kterému stačí znát trocha od každého :-), bohužel, musím to našprtat, jak na to, protože do toho grafu koukám, pak okukuju grafy ostatních a stejně to nakonec zavírám, že snad příště bude jasněji :-). Mrknu na to. Díky moc!

Nedošlo ve tvém grafu nádohou při tom propadu k uhnízdění??? To by tak odpovídalo? U mě to kleslo 3.DPO

propad takhle brzy jakožto zavrtávání je moc brzy, nějakou dobu trvá než vajíčko do dělohy doputuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.2.12 15:34
andelka83 píše:
afrikan píše:
afrikan píše:
poosleda píše:

Nedošlo ve tvém grafu nádohou při tom propadu k uhnízdění??? To by tak odpovídalo? U mě to kleslo 3.DPO

propad takhle brzy jakožto zavrtávání je moc brzy, nějakou dobu trvá než vajíčko do dělohy doputuje

Já myslena na tom grafu Poosleda

• Citovat
  • Upravit
32889
3.2.12 16:19
afrikan píše:
andelka83 píše:
afrikan píše:
afrikan píše:
poosleda píše:

No však, na grafu poosledky je to druhý den po ovulce. To se nemá co zavrtávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.2.12 17:05
andelka83 píše:
afrikan píše:
andelka83 píše:
afrikan píše:
afrikan píše:
poosleda píše:

No však, na grafu poosledky je to druhý den po ovulce. To se nemá co zavrtávat.

No, tak to vidíte, jak mi to nejde..

• Citovat
  • Upravit
9030
3.2.12 17:17
afrikan píše:
No však, na grafu poosledky je to druhý den po ovulce. To se nemá co zavrtávat. No, tak to vidíte, jak mi to nejde..

NO já bych byla ráda, kdyby se to zavrtalo, ale myslím, že i teď je ještě brzy na zahnizďování… MS má příjít až 8.2. - tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
3.2.12 21:00

No a navíc většina tam ani žádný pokles nemá, i když to těhu je :lol: fakt to nemá smysl moc řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.2.12 08:58

pokud má miminko přijít už teď, tak se právě uhnizďuje.. pokud ne - bude to jindy.. s tím člověk nic neudělá.. jediné , co můžu, je nestresovat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.2.12 14:47

poosledo to mas pravdu clovek s tym nic neudela a nestresovat se.ja byla dneska na ultrazvuku a mam folikul jeden na prave strane 18mm v pondeli si pichnu pregnyl a ve stredu nas ceka inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.2.12 17:05

jeje, moc nerozumim tomu, co pises.. co je folikul a co pregnyl a co inseminace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.2.12 17:22

folikul je vajicko ktery se uvolni v dobe uvulace.pregnyl je injekce ktera je pychne az jsou folikuli teda to vajicko velky a do 48hod se spusti ovulkaa a inseminace to se provadi v caru vysvetlim ti to takle 2-6dc jsem zacala brat clostik 12dc to je u me dneska jsem byla na ultrazvuku v pondeli si pychnu pregnyl a ve stredu nas ceka prave inseminace.manzel prijde ve stredu rano do caru odevzda spermie oni je spracujou vyberou ty nejlepsi ja ve stejnej den prijdu na 11hod a oni mi ty spermije vpravijou az k vejcovodum takovou tenkou hadickou.rozumis tomu? asi se snazite teprv chvilinku ze? taky jsem ze zacatku vsemu nerozumela ale po 3letech uz znam kde co .inseminace se provadi pokud ma partner dobre spermie.a pak kdyz uz ani to nevyjde tak bohuzel nas ceka ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.2.12 17:50

aha.. tak to preju, at vse vyjde..
jj, krátce.. pul roku mam vysazenou antikoncepci a snazime se treti mesic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.2.12 17:59

aha tak to se snazite chvilku.a snazite se o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.2.12 18:12
hanka1120 píše:
aha tak to se snazite chvilku.a snazite se o prvni?

ano, první
vy už nějaké máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí