Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
spolu zatim zadny dite nemame.manzel ma s prvniho manzelstvi dceru a je ji 15let takze uz je to hodne let..a menstruaci mas pravidenou?
ano, pravidelnou.. 28, vyjimecne 27 dni. Ale posledni byl jen 26 dni.
tak to je hlavni ze ti chodi pravidelne.urcite se ti brzy zadari.
uvídíme ![]()
dnes jsme byli na procházce a začalo mě fakt divně bolet břicho a cítila jsem, že něco „teče“. Když jsem se dostala na wc a zjistila, že to byl jen výtok, oddychla jsem si.. Na mrchu mám ještě pár dní čas… A kdyby nechtěla přijít vůbec, bylo by to fajn…
Andělko, přijala jsem Tvé přátelství na womenzone - už se dostaneš na můj graf? http://www.womenzone.cz/…r/tempr.aspx?…
poosleda píše:
Andělko, přijala jsem Tvé přátelství na womenzone - už se dostaneš na můj graf? http://www.womenzone.cz/…r/tempr.aspx?…
Já tu stránku fakt nechápu. Přihlášená jsem a stejně nic. ![]()
poosleda píše:
Jooo, našla jsem, konečně
musela jsem najet přímo na tvůj profil a najít tam kolonku Grafy BT. Ještě s ena womenzone moc neorientuju
andelka83 píše:A to znamena.........................?
Graf pěkný, teď jsi 8DPO
dnes (pondeli) 36.95
poosleda píše:andelka83 píše:A to znamena.........................?dnes (pondeli) 36.95
Graf pěkný, teď jsi 8DPO
Jen že se to pěkně drží a ovulku jsme zhodnotily správně. A budem čekat ![]()
andelko ty jsi takovy odbornik za jak dlouho se spermie po sexu udelaji za jakou dobu.ve stredu nas ceka inseminace,poslednich 14dni jsme sex vubec nemeli ja byla nemocna.a ted nevim zda to dneska radci zkusit a nebo radci vydrzet do stredy ale zase mam strach kdyz nic nebude tak aby ty spermie nebyli mrtvi,nebo tak neco dekuji
hanka1120 píše:
andelko ty jsi takovy odbornik za jak dlouho se spermie po sexu udelaji za jakou dobu.ve stredu nas ceka inseminace,poslednich 14dni jsme sex vubec nemeli ja byla nemocna.a ted nevim zda to dneska radci zkusit a nebo radci vydrzet do stredy ale zase mam strach kdyz nic nebude tak aby ty spermie nebyli mrtvi,nebo tak neco dekuji
spermie se vytvářejí stále, obecně je dobrý je nechat trošku dozrát a sexovat obden až dva. Takže jestli máte chuť, tak bych do toho dneska v pohodě šla ![]()
andelka83 píše:poosleda píše:Jen že se to pěkně drží a ovulku jsme zhodnotily správně. A budem čekatandelka83 píše:A to znamena.........................?dnes (pondeli) 36.95
Graf pěkný, teď jsi 8DPO
jak dlouho budem čekat…?
poosleda píše:andelka83 píše:jak dlouho budem čekat…?poosleda píše:Jen že se to pěkně drží a ovulku jsme zhodnotily správně. A budem čekatandelka83 píše:A to znamena.........................?dnes (pondeli) 36.95
Graf pěkný, teď jsi 8DPO
no, luteální fáze by měla být 12-16dní (minimum je 9)Kdybys byla náhodou moc nedočkavá, tak ten 14den po ovulce už by měl být test případně pozitivní. Jinak by měla MS přijít tak zhruba za týden.
andelka83 píše:
no, luteální fáze by měla být 12-16dní (minimum je 9)Kdybys byla náhodou moc nedočkavá, tak ten 14den po ovulce už by měl být test případně pozitivní. Jinak by měla MS přijít tak zhruba za týden.
nene, MS bud ve stredu nebo ctvrtek.. za tyden uz by bylo hodne pozde! ne ![]()