Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
přesně takono to přijde. Mějte se hodně rádi a bude to. Zatím tam žádný problém nevidno, funguješ pěkně.
a jak je to s výtokem, když semi objevil, tak je to pro případné těhu špatné znamení, že? výtok by neměl být…
páteční graf:
Ahoj holky, mám dotaz. Nemáte některá zkušenost s poklesem BT po ovulaci? 2DPO jsem měla teplotu 37,1 a 3DPO 36,5. Četla jsem o implantačním poklesu, ale je to v mém případě určitě brzy. Včera tj. 4DPO jsem měla 36,9. Myslíte, že ten propad znamená, že těhotná nejsem?
Díky za info.
poosleda píše:přesně takono to přijde. Mějte se hodně rádi a bude to. Zatím tam žádný problém nevidno, funguješ pěkně.
děkuji - tak to mi ještě nikdy nikdo neřekl
snad funguje i manžel…a jak je to s výtokem, když semi objevil, tak je to pro případné těhu špatné znamení, že? výtok by neměl být…
páteční graf:
a jaký má ten výtok charakter? On nějaký druh výtoku je normální a má ho skoro každý, v těhu si ho člověk užije většinou až až. Jen sleduj jestli není nějaký „závadný“ aby to nebyla třeba kvasinka nebo tak. Ale i to má v těhu každá druhá. Pro ochranu poševního prostředí jsou dobré čípky s lactobacily (gyntima, gynocaps..)preventivně.
afrikan píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Nemáte některá zkušenost s poklesem BT po ovulaci? 2DPO jsem měla teplotu 37,1 a 3DPO 36,5. Četla jsem o implantačním poklesu, ale je to v mém případě určitě brzy. Včera tj. 4DPO jsem měla 36,9. Myslíte, že ten propad znamená, že těhotná nejsem?Díky za info.
Jednorázový pokles nevadí a neznamená nic. Implantační pokles když už, tak bývá zhruba kolem 7DPO. Takhle brzy po ovulce se stejně nedá nic moc zjistit, musí se čekat.Až do zhruba 15DPO je těhotenský a netěhotenský graf stejný.
Právě, vím, že IP má být nejdřív 5DPO. Ale myslela jsem si, že křivka musí být od početí pořád náhoře.
afrikan píše:měla by být, ale v prvních dnech jednorázový pokles nevadí.
Právě, vím, že IP má být nejdřív 5DPO. Ale myslela jsem si, že křivka musí být od početí pořád náhoře.
Pro zajímavost - moje grafy ![]()
http://www.modrykonik.cz/…je-grafy-bt/
andelka83 píše:
Pro zajímavost - moje grafy
http://www.modrykonik.cz/…je-grafy-bt/
Jsem ještě takovej měřič amatér. Děkuju za ukázky
. Ona asi BT nemůže těhotenství prásknout dřív než dokud nebude zpoždění, viď?
afrikan píše:andelka83 píše:Jsem ještě takovej měřič amatér. Děkuju za ukázky
http://www.modrykonik.cz/…je-grafy-bt/. Ona asi BT nemůže těhotenství prásknout dřív než dokud nebude zpoždění, viď?
nene, spíš je to fajn že člověk ví kdy byla ovulka, a tudíž ví, kdy má smysl zkusit test, nebo kdy by měla MS přijít. Někomu těsně před MS teplota hodně klesne, takže když jednou neklesne, může to znamenat těhu. Ale třeba mně neklesala nikdy, držela se nahoře až do začátku MS. Je to individuální.
Ale obecně když MS nepřijde do 16dnů od ovulky, tak je to těhu.A bývají už i krásné //.
andelka83 píše:afrikan píše:andelka83 píše:
http://www.modrykonik.cz/…je-grafy-bt/Jsem ještě takovej měřič amatér. Děkuju za ukázky. Ona asi BT nemůže těhotenství prásknout dřív než dokud nebude zpoždění, viď?
nene, spíš je to fajn že člověk ví kdy byla ovulka, a tudíž ví, kdy má smysl zkusit test, nebo kdy by měla MS přijít. Někomu těsně před MS teplota hodně klesne, takže když jednou neklesne, může to znamenat těhu. Ale třeba mně neklesala nikdy, držela se nahoře až do začátku MS. Je to individuální.
Ale obecně když MS nepřijde do 16dnů od ovulky, tak je to těhu.A bývají už i krásné //.
Tak uvidíme příští sobotu, jak je k nám příroda štědrá. Každopádně moc děkuji za informace.
andelka83 píše:
a jaký má ten výtok charakter? On nějaký druh výtoku je normální a má ho skoro každý, v těhu si ho člověk užije většinou až až. Jen sleduj jestli není nějaký „závadný“ aby to nebyla třeba kvasinka nebo tak. Ale i to má v těhu každá druhá. Pro ochranu poševního prostředí jsou dobré čípky s lactobacily (gyntima, gynocaps..)preventivně.
klasický výtok..jen je takové mokré bílo-průhledné.. ale myslela jsem, že při těhu není výtok žádný
Ahoj Afrikan, jak dlouho se snažíte?
jinak když mrkneš na můj graf ( na začátku téhle strránky) , tak jsem těsně po ovu měla taky šílený pokles…
poosleda píše:andelka83 píše:klasický výtok..jen je takové mokré bílo-průhledné.. ale myslela jsem, že při těhu není výtok žádný
tak to je normální fyziologický, někdo má po ovulce sucho a někdo tenhle nespecifický. A v těhu je právě výtok zvýšený, já ho mám pořád. Jen musím hlídat aby nebyl hustý, bílý a nesvědil, to pak jsou kvasinky nebo podobná radost. Což ale v těhu taky běžný problém.
andelka83 píše:
tak to je normální fyziologický, někdo má po ovulce sucho a někdo tenhle nespecifický. A v těhu je právě výtok zvýšený, já ho mám pořád. Jen musím hlídat aby nebyl hustý, bílý a nesvědil, to pak jsou kvasinky nebo podobná radost. Což ale v těhu taky běžný problém.
aha, tak to je všechno ok..
no kazdopadne jeste tyden musim vyckat a pak se uvidi…
poosleda píše:
Ahoj Afrikan, jak dlouho se snažíte?jinak když mrkneš na můj graf ( na začátku téhle strránky) , tak jsem těsně po ovu měla taky šílený pokles…
Ahojky, třetí měsíc, jsem Blíženec, tudíž člověk, kterému stačí znát trocha od každého
, bohužel, musím to našprtat, jak na to, protože do toho grafu koukám, pak okukuju grafy ostatních a stejně to nakonec zavírám, že snad příště bude jasněji
. Mrknu na to. Díky moc!