Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@IvaX A máš nějaký tip, kam bych pro ně mohla poslat manžela? V úterý se chystá do Brna, tak doufám, že ještě něco splašíme, ale potřebuji ho poslat na jistotu.
@fatin poslala jsem ti zprávu, ale bohužel nikoho konkrétního nemám, tak snad se ti to povede přes to co jsem ti poslala ![]()
Brno - řekla bych, že už je asi 14 dní po merunkách. Alespon v zahradách. Ale na trhu určitě ještě budou. Trh je přesunutý na Moravský náměstí.
@Burj Chalifa Tak proč ne, jen teda na zavaření nic moc. Myslím, že by si dcera moc nepochutnala. ![]()
@olousek35 Děkuji za tip, ale na trh asi manžela nedostanu a obávám se, že by to mohlo být podobné jako v Praze - meruňky dovoz Francie a cena 60,–
Ale třeba se mýlím. ![]()
@fatin píše:
@IvaX A máš nějaký tip, kam bych pro ně mohla poslat manžela? V úterý se chystá do Brna, tak doufám, že ještě něco splašíme, ale potřebuji ho poslat na jistotu.
ahoj, bratranec v Modřicích - 1 km od Brna myslím ještě na jednom stromě pár desítek kilo mít bude, musím to zjistit, protože on tady nežije trvale ale jeho syn co tu studuje tu bývá často, dám ti vědět odpoledne, ju?
Holky, kolik kč/kg považujete za přijatelné? Je cena 39Kč/kg OK?
Zdravím,
téma jsem promazala. Nabídka patří do místního bazaru. Věříme, že tam si zájemce najde rychleji než v diskuzi. ![]()
adminka Zuzka