Micerální voda - zkušenosti?

420
13.2.14 15:47

Micerální voda -zkušenosti?

Ahoj holky, prosím jaké máte zkušenosti s micerální vodou? Koukala jsem na novinku od Garnieru nebo třeba Mixa…tápu. Vím, že každému vyhovuje něco jiného, ale budu ráda za zkušenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mixa Velmi jemný micelární šampon?

Přidejte zkušenost s Mixa Velmi jemný ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
13.2.14 15:55

Používám od Eucerinu, a zkusila jsem od Loreálu-tu novinku.
Myslím, že Eucerin je lepší, ale pochopitelně dražží. Mám dost velkou spotřebu, používám 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.2.14 16:03

Léta jsem používala slavnou a tolik chválenou Biodermu, ale před pár měsíci jsem zkusila Mixu a není o nic horší. Co se týče odličování očního make-upu byla dokonce lepší. Takže ji mohu jedině vřele doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
13.2.14 16:06

Měla jsem Biodermu a Loreal - řekla bych, ze jsou srovnatelné, Loreal je samozřejmě levnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.2.14 16:14

Za mě Loreal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.2.14 16:18

Za me ruzova bioderma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.2.14 16:26

@vercadr zkušenosti jen ty nejlepší..asi nejraději mám Biodermu sensibio..ale téměř stejná je Bioderma ABCDerm, je jí ale za stejnou cenu kolem 500 až litr..
Teď už několik měsíců nepoužívám na obličej vodu, pouze micelární vodu nebo termální vodu ve spreji a jsem moc spokojená s tím, jak pleť vypadá..
Moc mi nevyhovovala Lirene(zkoušela jsem u mámy) nebo Vichy..
Mixa je myslím celkem slušná kosmetika za příjemnou cenu, mám ji doma, ale zatím jsem zkoušela jen odličovač očí dvoufázový a ten patří k mým oblíbeným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.2.14 16:28

Loreal mi vyhovoval, pak nějaká levnější z drogerie strašně štípala, tak letěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
13.2.14 16:32

Používala jsem od Vichy, byla jsem docela spokojená. Teď už několik používám modrou od Biodermy (mám mastnější pleť) a je skvělá. Používám 2× denně, nemám po ní mastnou pleť a zároveň nevysušuje jak některé přípravky na mastnou pleť z drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.2.14 16:37

Za mě určitě Eucerin nebo Dietesthetic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
13.2.14 16:58

Pouzivala jsem od La Roche Posay, ted pouzivam od Mixy. S obema spokojenost. Pripravky od Eucerinu me stipaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
13.2.14 17:07

Me naprosto vyhovuje miceralni voda od Avene, a jejich termalni voda je na leto taky super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.2.14 17:07

Modrá Mixa a Vichy 3v1…stejná uroveň odlíčení..nepálí po nich pleť, není vysušená..já ale stejně vždy nanáším noční nebo denní krém..používám ty vody ráno/večer.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
13.2.14 17:11

Použivám Biodermu (růžová) a LR Posay- a s oběma spokojenost. Odličuju tím oči i make up a už nic jiného kromě krému nepoužívám. Jednou týdně se umyju nejakým gelíkem či peelingem a super. Nesnáším milion kosmetiky - stačí tři účinné kousky. A ta micerální voda celkem dlouho vydrží. Doporučuji! :palec:

• Citovat
  • Upravit
1430
13.2.14 17:11

Zdravím, zkoušela jsem zelenou Biodermu, Mixu, Loreal a ted mam tu od Garnier.
Bioderma nejlepší, o tom žádná. Ale máš dilema mezi Mixou a Garnierem. Takže za mně jednoznačně Garnier.. Po Mixe jsem měla ulepenou pleť :poblion:
Jinak ta Loreal je taky vyborná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast