Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím také o radu- chtěla bych ho (seed pli) používat jako sportovní kočárek pro naší 15 měs dceru. Na některých stránkách jsem našla že kočárek váží 12kg, na jiných že váží 10Kg. Nevíte jak je to s tou váhou? Také by mne zajímalo odpružení kol jestli vůbec nějaké má. děkuji za odpovědi Hanka
Dobrý večer.Také se o něj zajímám.A tak jsem psala přímo výhradnímu distributorovi .Nová kolekce 2011 má vážit 9kg. V ceně je:nánožník,madlo,pláštěnka,moskytiéra. Mají i nové barvy kočárků.Polohuje se jako Bugaboo.Záda má zpevněná(u sportovní nástavby).Petra ![]()
jéé tak to jste hodná to je super, viděla jste kočárek někde v reálu?
já seed pli našla na fotkách na moje tehotenstvi (pani ho kupovala roku 2009) a vypada mnohem lip nez na fotkach prodejcu. pak jsou take nejake videa http://www.youtube.com/results?…
Ještě se na něj půjdu podívat v reálu, ale podle fotek vypadal dobře
jen ta cena mi přijde hoodně vysoká a do auta se vejde jen nastojato(nebo ho tak na videích dávají), tak ještě popřemýšlím.
taky přemýšlím o kočárku toro od firmy Miracle, ale tam mě zrazují kolečka- jedny jsou blízko u sebe, takže veškeré nájezdy bych musela vyjet po dvou, nebo vynést. Naše malá už teď váží skoro 12Kg+ oblečení a kočárek. To bych si pěkně mákla
taky bych ho chtěla vidět, nerada kupuju věci které nemám okouklé.
Příspěvek upraven 07.02.11 v 17:41
no to já právě taky nejdříve to chci vidět na vlastní oči. Na mimibazaru prodává paní seed pli 5měsíců ježděný hluboký za 14tis. Já stále tápu,v červenci čekáme druhé a tak vyhlížím kočárek. Moc se mi líbí Mamas and Papas sola- v reálu je nádherný a jde do úplného lehu, tak se stále rozhoduju, není nad to vše vidět na živo
No,já ho v reálu neviděla, ale podle maminek je super a jsou spokojené.Tak nevím. Zatím jsem rozhodlá pro Seed.Kdyby ho někdo vyděl v reálu a podělil se o zkušenosti…
kočárek o kterém mluvíte od mamas a papas vypadá pěkně, ale 10Kg mi přijde za tu cenu dost. Já bych byla nadčená, kdyby mi někdo vyrobil to co potřebuju(lehký, velký nák. koš, stabilní, odpružený). jak říká kyticak maminky si speed pochvaluji, zatim jsem nenarazila na jedinou negativní zkušenost. Jen ta váha taky není nízká a cena taky. I kdyz na MMB jsem ho viděla za 10,5tis- sleva za to ze jde o vystavovane kusy. Na bazaci ho pani prodava novy koupeny v lednu za myslim necelych 13 tis. ( ma cerveny, ve vybave pry jen tasku pod kocarek, plastenu a ostatni nema)
Ještě jsem se ptala na kolečka- průměr. Přední kola 19 cm, zadní 28 cm.Jenom nevím jak to je s podvozkem,jesli je odpružený.
Dobrý večer.Můžu se zeptat na polohování?? Jde plynule a kolik poloh. A jestli nění těžký, jedné mamince se zál těžký. Tak chci znát váš názor.Nová kolekce je lehčí,ale i tak.Moc děkuji.Nemám možnost si ho někde prohlédnout.Moc děkuji
kyticak- podívejte se na to video, mělo by tam to polohování být- u sportovního. Já bych se na něj měla jít tento týden mrknout, tak uvidím, ale spíš to vidím na jiný. Potřebuji už jen sportovní verzi, takže asi koupíme něco levnějšího ![]()
Tak až se na něj podíváte,dejte prosím vědět jaký vám připadal. Moc děkuji
dobrý den, tak Vás bohužel zklamu. V obchodě měli letošní kolekci vyprodanou a novou dostanou v dubnu. Takže jsem ho neviděla
škoda Prodejce nás od sportovní verze celkem odrazoval, říkal že si jej maminky kupují na prvních pár měsíců a potom jej vymění.
kočárek by měl mít 2-3 polohy- myslím že na nějaké diskuzi jsem na toto narazila. jedna je leh, druhá pololeh a třetí sed.