Milenka za peníze?

Anonymní
8.11.12 17:28

milenka za peníze?

Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
8.11.12 17:29

Ja nevim, co cekas ze ti tady poradime? :zed: 8o :idea:
Uz jen, ze jsi na toto tema zalozila diskusi tak je videt, ze o tom premyslis.

• Upravit
Anonymní
8.11.12 17:30

Kdyby to byl fešák a já neměla chlapa, tak to toho jdu :mrgreen: Jinak ne :|

• Upravit
ncc1701
8.11.12 17:31

A co reknes starymu, az se zepta, kde beres prachy? Jinak za prachy se tomu rika jinak nez milenka ;)

• Upravit
Anonymní

Ano přemýšlím o tom, nechci radu, jen jsem se zeptala, zda by o tom někdo uvažoval, pokud by tuto nabídku dostal…

• Upravit
21848

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry, ale opravdu tohle myslíš vážně? Jasně, jdi do toho, za ty prachy se vys-r na celý okolí, svoje vlastní svědomí a tak a jdi do toho :D Jo a že zdravím manžela a děti, určo budou nadšení! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
21848
8.11.12 17:32
@ncc1701 píše:
A co reknes starymu, az se zepta, kde beres prachy? Jinak za prachy se tomu rika jinak nez milenka ;)

A nezačíná to na „K“? :think:

• načítám...
20662
8.11.12 17:32

:lol: :lol: být tebou, tak rychle nastavím protiatomový štít, tady bude dobrá mela :lol: :lol:
Ne nedělala bych milenku ani za milion, pokud jsem vdaná a mám děti. A ještě k tomu nějaká dlouhodobá záležitost 8o.

• načítám...
Anonymní
8.11.12 17:33

Nemít muže, být v opravdu mizerný finanční situaci a nemít, ale opravdu nemít jinou formu přivýdělku, tak možná jo.

• Upravit
Anonymní
8.11.12 17:34

Nepotřebuji nasadit štít, nehledě na to, že je tu fůra žen, co milence má…nebudu se z toho hroutit

• Upravit
5502
8.11.12 17:34

Neuvažovala bych o tom, nejspíš ani jako nezadaná a bezdětná, to možná leda by mi hrozilo být na ulici a ten chlap by se mi líbil a i pak bych se nejspíš cítila :poblion:

• načítám...
21848
8.11.12 17:35
@Anonymní píše:
Nepotřebuji nasadit štít, nehledě na to, že je tu fůra žen, co milence má…nebudu se z toho hroutit

To třeba má, ale né za prachy, to už totiž fakt není „milenka“ :D :*

• načítám...
2075
8.11.12 17:35

Nikdy, nevidím jediný důvod proč někomu dělat matraci byť za peníze.. Neuvažovala bych o tom ani jako svobodná, natož kdybych měla rodinu, to je prosím k :poblion: Pokud nejste v dobré finanční situaci zkus si najít lepší práci nebo i dvě…
Hodně rodin nemá peníze ale dá se to řešit. Zvláštní kolik se jich vymlouvá, já znám např. ženu od rodiny která na tom taky nejsou nejlépe ale má práci přes den, večer chodí uklízet a o víkendech plete např. košíky atd.

• načítám...
20662
8.11.12 17:36
@Anonymní píše:

Tak asi si tady pleteme dva pojmy-milence mají kvůli sexu, nespokojenému vztahu.Za peníze to už je jiná kapitola :mrgreen:

• načítám...
nikol.ondrášovka
8.11.12 17:36

Jestli na to máš náturu a budeš se ještě někdy moct podívat manželovi a dětem do očí. Leda za svobodna, jinak je to ponižující, i když ponižující je to tak jako tak

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová