Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3200
8.11.12 19:35

Týjo, zrovna včera jsem v jiné diskusi četla výroky typu, že když chlap nezaplatil na prvním rande vše, tak na druhé už nedošlo. A najednou jsou tu všechny nezávislé, jen na svých nohách stojící…
Já kolem sebe vidím tolik nesourodých párů, kdy by se dalo mluvit o vydržování i ve vztahu, ale ve vztahu se to nazývá tak, že muž ženu zabezpečí. No nevím, já mám jiný názor. Takže k dotazu zakladatelky: já bych to taky zvažovala a zvlášť za popsané situace s manželem. Jako mít vztah skoro v háji (alespoň tak to na mě působí dle tvého popisu) a ještě mít finanční problémy, přemýšlím o tom vážně. A spíš by mně vadilo to, že nemám partnera na nějaké intimno než že je málo peněz. Nicméně finanční částku od milence bych brala jako milý bonus.

• načítám...
Scarlett2011

Sveho muze miluju, vazim si ho a nikdy bych mu takovym zpusobem neublizila. At uz by to bylo za penize nebo zadarmo. :think:
Kdybych se ocitla v situaci, kdybych muze nemilovala, nedokazal nas uzivit, nevychazeli bychom spolu, tak bych se radeji rozvedla a pak jako rozvedena, mozna, uvazovala o moznosti byt vydrzovanou milenkou a diky tomu bych mela cim nakrmit deti.
Ale asi spis ne a hledala bych jine moznosti, jak nas uzivit. Moznosti je spousta, jen nejsou tak pohodlne.

A co az to jednou manzel zjisti? Co kdyz to nekdo rekne detem? Nemohla bych se pak podivat nikomu, ani sobe, do oci. :nevim:

• Upravit
784
@kcechovka píše:
Takže nepracující manželky od bohatých chlapů jsou vlastně taky k*rvy ne? Nechávají se vydržovat a občas se s chlapem vyspí a někam s ním zajdou. Tudíž naprosto stejné jako u zakladatelky.

Jojo, nejhorší jsou ty, co se peleší s vlastním mužem :lol:.

• načítám...
20662
8.11.12 19:36
@kcechovka píše:
Takže nepracující manželky od bohatých chlapů jsou vlastně taky k*rvy ne? Nechávají se vydržovat a občas se s chlapem vyspí a někam s ním zajdou. Tudíž naprosto stejné jako u zakladatelky.

Spí se svým můžem, to je jiná, ne :nevim: Nechápu, proč slovo kuva zvedá ze židli tolik lidí. Je to slovo v naší republice používané velice hojně, kuvy jsou vlastně všude kolem nás, počínaje politikama, konče příšernou tchýni nebo závistivou sousedkou :lol: :lol:

Příspěvek upraven 08.11.12 v 19:38

• načítám...
8781
8.11.12 19:37
@Dujana píše:
Jojo, nejhorší jsou ty, co se peleší s vlastním mužem :lol:.

tak jaký je v tom rozdíl? jen to že je to manžel? Ale ta ženská s ním taky chrápe proto, aby pak dostala příděl penízků ;)

• načítám...
12154
@kcechovka píše:

Ale no tak…Ty se obecně nazývají vydržované manželky. Proč mícháš pojmy a dojmy?

• načítám...
8781
@KatkaX píše:
Týjo, zrovna včera jsem v jiné diskusi četla výroky typu, že když chlap nezaplatil na prvním rande vše, tak na druhé už nedošlo. A najednou jsou tu všechny nezávislé, jen na svých nohách stojící…
Já kolem sebe vidím tolik nesourodých párů, kdy by se dalo mluvit o vydržování i ve vztahu, ale ve vztahu se to nazývá tak, že muž ženu zabezpečí. No nevím, já mám jiný názor.
Takže k dotazu zakladatelky: já bych to taky zvažovala a zvlášť za popsané situace s manželem. Jako mít vztah skoro v háji (alespoň tak to na mě působí dle tvého popisu) a ještě mít finanční problémy, přemýšlím o tom vážně. A spíš by mně vadilo to, že nemám partnera na nějaké intimno než že je málo peněz. Nicméně finanční částku od milence bych brala jako milý bonus.

Přesně tááák :pankac:

• načítám...
20662
@Dujana píše:
Jojo, nejhorší jsou ty, co se peleší s vlastním mužem :lol:.
:lol: :lol: A když jim děcka dorostou, tak jim někdo ve škole řekne:ty voe Pepo, víš o tom, že tvoje máma chrápala s tvým tátou 8o :lol: :lol: :lol: A on ji k tomu ještě koupil šperky a zval na večeři, to je hnus co :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 08.11.12 v 19:40

• načítám...
69235
8.11.12 19:38
Aha, takže spát s někým a brát za to prachy není kur.va,protože si může vybrat, to je mi logika :think:
@Anonymní píše:
@terinka4444 milenka za peníze je milenka za peníze.k..va je ta, které nemá možnost si vybrat a jde s každým. To je špindíra. Nevšimla jsem si, že by zakladatelka neměla možnost volby. arabela
  • načítám...
8781
8.11.12 19:38
@radúna píše:
Ale no tak…Ty se obecně nazývají vydržované manželky. Proč mícháš pojmy a dojmy?

ajo :mrgreen: v tom je ten rozdíl :mrgreen: :lol:

• načítám...
784
8.11.12 19:42
@Katka86 píše: :lol: :lol: A když jim děcka dorostou, tak jim někdo ve škole řekne:ty voe Pepo, víš o tom, že tvoje máma chrápala s tvým tátou 8o :lol: :lol: :lol: A on ji k tomu ještě koupil šperky a zval na večeři, to je hnus co :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 08.11.12 v 19:40
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
13874
8.11.12 19:43
@Scarlett2011 píše:
Sveho muze miluju, vazim si ho a nikdy bych mu takovym zpusobem neublizila. At uz by to bylo za penize nebo zadarmo. :think:
Kdybych se ocitla v situaci, kdybych muze nemilovala, nedokazal nas uzivit, nevychazeli bychom spolu, tak bych se radeji rozvedla a pak jako rozvedena, mozna, uvazovala o moznosti byt vydrzovanou milenkou a diky tomu bych mela cim nakrmit deti.
Ale asi spis ne a hledala bych jine moznosti, jak nas uzivit. Moznosti je spousta, jen nejsou tak pohodlne.A co az to jednou manzel zjisti? Co kdyz to nekdo rekne detem? Nemohla bych se pak podivat nikomu, ani sobe, do oci. :nevim:

proč ne..jen když se na to podívám finančně…s manželem je to v háji, rozvedu…stojí to dost peněz, z čeho uživím děti…jsem sama po rozvodu..nemůžu být v práci celý den..z čeho uživím děti?…ex neplatí alimenty..z čeho uživím děti?..Neříkám že taková situace vždy nastane…ale může nastat, ne automaticky každá po rozvodu (kdo zaplatí rozvod?) uživí sebe a děti sama, nemusí mít pomoc v rodině. A pak je to zase kdo z koho…na ulici nebo k milenci?

Co se týká vydržovaných manželek a kurev…společensky je v pořádku být vydržovaná manželka/partnerka protože tam se to oficiálně neřeklo, že sex je platba za peníze.(pak ještě péče o domácnost, děti, reprezentace). U kurvy…tam je to prostě narovinu..jde o sex a to je společensky neúnosné. Pro mě osobně je to velmi podobné.

• načítám...
86
8.11.12 19:43

@Katka86 aha,no já se v těch anonymech blbě orientuju.

• načítám...
86
8.11.12 19:46

Já jsem taky vydržovaná, ještě ke všemu ani nejsem vdaná, pouze žiju ve vztahu.jsem na mateřské, tudíž peněz málo, přítel platí co může. to jsem asi taky k..va :think: v mém případě mě to ale k…vování fakt baví :mrgreen:

• načítám...
Scarlett2011
8.11.12 19:47

@lenkabu
Asi mame moralni zasady kazda uplne nekde jinde. :think:
Ale opravdu nemuzu posoudit. Nikdy bych se do situace, ze by nebylo na jidlo, nedostala. :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová