Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat kdy vás pozvali na vítání občánků ve Vašimi, nebo jak to vlastně chodí. Kde a jak to probíhá, co si obléci na sebe? Dostaneme nějaké fotky nebo musíme fotit sami, kdo všechno může přijít? Prý se na VO i něco dostává? Děkuji všem za příspěvky ![]()
Nám bylo půl roku, už se nedal ani udržet v kolíbce na focení ![]()
Já měla černý kalhoty, top a bolerko, ale ostatní tam byli v riflích a svetrech, to mi přišlo trapný ![]()
Na focení jsem ani nikoho neměla, byli tam profi fotografové i kameraman, tak máme krásné fotky i video, oni si to sami hlídají aby měli kšefty ![]()
Jinak jsme dostali mamky růži, tu koblih celou dobu škubal, tak byl v klidu
a děti dostaly plyšovýho štěkajícího pejska asi tak za pade…
Jina to probíhalo tak že čtyři školkový děti řekli básničku, zástupkyně krátký proslov, podpis, fotky a čau.
Ale bylo to hezký
@Meredit a kdy jste to asi měli a co měl na sobě manžel. a museli jste se někde hlásit nebo vás pozvali sami od sebe?
Kamarádka na to stále čeká a má holčičku rozenou v dubnu?
@Bruklin píše:
Kamarádka na to stále čeká a má holčičku rozenou v dubnu?
já nejsem z Vlašimi ale na stránkách naší obce je vždy napsano třeba že v září se bude konat vítaní občanků a kdo má děti narozené třeba do srpna a chtěl by zučastnit tak se má přihlasit na obecnm uřadě..takto jsem to viděla i na dalších inter. stránkách od dalších obcí a měst
@smajlik34 tedá tak to ti moc děkuju a nemohla by jsi mi poslat odkaz na ty stránky?
a vy jste už měli vítání? můžeš mi když tak napsat i ty co a jak probíhalo a jak jste se oblékli?
@smajlik34 promiň špatně jsem si to přečetla ty asi nebudeš vědět jak to ve Vla. chodí :-/
@Bruklin píše:
jako přímo odkaz na stránky kde by byl soupis vítání není spíš jukni na innter. stránky své obce jestli nemá něco napsaného o vítání občanku jinak v naší obci ještě nebylo vítání občanků a prozatím na strankách ještě není nic napsano kdy bude a spoustu fotek je na google v obrazcích když si zadáš vítání občanků tak ty vyjede spoustu fotek a můžeš se inspirovat jak oblect dítě tak i sebe
@smajlik34 koukala jsem na foty ale přijde mi že je mnoho rodičů oděno hodně ležérně a nevkusně :-/ alespoň na těch fotkách co jsem viděla :-/
Bruklin, nikam jsem se určitě nehlásila, pozvánka byla překvapení
Nejspíš u nás berou informace z matriky.
MM tam bohužel kvůli práci nebyl, ale ideálně bych to viděla třeba kalhoty s košilí nebo i rifle s košilí a třeba kravatou, ale to co jsem tam viděla byl fakt docela otřes ![]()
Pokusím se najít naší fotku ![]()
Berte prosím v úvahu že dítě usínalo večer v deset až jedenáct, budilo se pravidelně po hodině každou noc a vstával v pět ráno ![]()
@Meredit moc děkuju
fotečky nádherný a malej je bóóóžíííííííííí
moc ti to tam sluší
já to Kláře povím a když tak jí řeknu aby se připomněla.